mrau Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Agasia napisał(a):Sa juz tez stawki ilosciowe psow :) Nie mogę znaleźć :( EDIT ok, znalazłam ;) Będę mieć konkurencję! :) Quote
Zeliika Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Czy dostaliście numery startowe razem z potwierdzeniem przyjęcia na wystawę pocztą? Ja nie, mimo, że zaplacilam. Nie wiecie, czy tam jest przyjete, ze numery wydaje się na ringu przed ocena? Quote
Agasia Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Numery na Slowacji zazwyczaj wydawane sa na ringu wiec nie ma sie co martwic :) Quote
Darianna Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Ja gdzieś posiałam potwierdzenie, jak mnie teraz wpuszczą??? Jeśli nie znajdę... Quote
Zeliika Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Agasia']Numery na Slowacji zazwyczaj wydawane sa na ringu wiec nie ma sie co martwic :)[/QUOTE] Dzięki! [quote name='Darianna']Ja gdzieś posiałam potwierdzenie, jak mnie teraz wpuszczą??? Jeśli nie znajdę...[/QUOTE] ja bym wydrukowala odpowiednią stronę z wpisu wystawców i tlumaczyla się, że potwierdzenie nie doszło... Quote
mrau Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 I jak poszło Polakom? Nam wyśmienicie :) Na klubówce Lola dosk1, CAJC, BOB, Młodzieżowy Zwycięzca Klubu! :) W sobotę dosk1, CAJC, BOB, Crufts qualification! Skończyła Młodzieżowy Championat Słowacji w pięknym stylu bo samymi BOBami :) W niedzielę poszło nam "gorzej" i "tylko" dosk1 i CAJC ;) Quote
Agasia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Oj Polacy szaleli jak zawsze, a tutaj taka cisza! My mozemy pochwalic sie CAJCem w oba dni i zakonczeniem championatu mlodziezowego z nadwyzka, bo brakowalo nam tylko jednego :) Brawo mrau! :) Quote
mrau Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Agasia napisał(a):Oj Polacy szaleli jak zawsze, a tutaj taka cisza! My mozemy pochwalic sie CAJCem w oba dni i zakonczeniem championatu mlodziezowego z nadwyzka, bo brakowalo nam tylko jednego :) Brawo mrau! :) Gratuluję!! :) I dziękuję! :) Quote
panienkabubu Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Czy ktoś z was dorwał ulotkę z sędziami na międzynarodówki w sierpniu? Chodzi mi o bernardyny (II gr) i boston terriery (IX gr)..... Quote
Pencia2 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Gratulacje dla wszystkich polskich wystawców !!! My mogliśmy być tylko w pierwszy dzień,a dzień ten był dla nas bardzo szczęśliwy. 14.05.2011-NUN POM CLEAR (pomeranian)-V1,CAC,BOS,CACIB,BOB iiii BOG!!!!!! oraz kwalifikacja na Crufta!!!! Quote
Recommended Posts