Jump to content
Dogomania

Mika - miał być dom i poduchy,był rak i przerzuty, a teraz.... ;) dom!

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jola_li']Obiecałam Mikuni grosik w kwietniu - jest kwiecień, jestem ja ;-).
Rozumiem, że wpłata na Stowarzyszenie?[/QUOTE]
Tak :) dziękujemy! Czekamy na wieści co dalej.. kiedy operacja. Bo Wariatka póki co czuje się świetnie..

ehh.. moi weci mnie nastraszyli, że jak się ruszy guza 'matkę' to potem jest tragedia.. oby nie .

Posted

Bardzo dziękujemy :)

Mika wygrała los na loterii.. raz, że nikt jej nie utłukł tylko przerzucił nam przez siatkę i w końcu przestała być maszynką do rodzenia, a dwa że trafiła do Ani i w normalnych warunkach żyje i dochodzi do siebie. Mam nadzieję, że jeszcze kilka fajnych lat przed nią :)

Posted

jola_li napisał(a):
Żałuję, że więcej pomóc nie mogę :-(.

Dzięki wsparciu od Was i z FB możemy być spokojni o kolejną operację, jeśli chodzi o finanse. Reszta zależy od Mikuni.

Posted

Soema napisał(a):
Dzięki wsparciu od Was i z FB możemy być spokojni o kolejną operację, jeśli chodzi o finanse. Reszta zależy od Mikuni.

czyli bedzie dobrze;)

Posted

Zabieg zapewne zrobię jakoś w połowie maja...teraz sama idę pod nóż;) i nie będę mogła dźwigać, a Mikę trzeba by znosić , bo mieszkam na pietrze.
Sunia czuje się bardzo dobrze. Soema przyjedzie teraz , to się weźmiemy za upiększanie brudasów-będzie kąpiel, czesanko hehe

Posted

Zakończył się bazarek mój na Mikę- dam znac ile się uzbierało po wszystkich wpływach.
Dostałam tez wsparcie na psiaki bdt , czekam jeszcze na jedną wpłatę i rozdzielę na Mikę i Kleksa.

W czwartek /piątek podskoczę z Miką do weta, chcę zrobić badania krwi i chyba ekg- dzisiaj z wetem pogadam, bo sunia nadal pokasłuje, a to na pewno nie od przeziębienia już. Może to być sercowe np...
Kupiłam niuni nową , śliczną obróżkę z serduszkiem;) Ale założę po kąpieli.

Posted

Mika po badaniach.
Po osłuchaniu okazało się iż są szmery w oskrzelach, temperatura troszkę podwyższona....cały czas siedzi w niej podziębienie.
Zrobiliśmy tez ekg i wyszło nam iż rytm zatokowy nieregularny związany z migotaniem przedsionków, powiększenie lewej komory.
Niunia dostaje przez 14 dni antybiotyk Marbocyl oraz na serduszko Benakor.
Za miesiąc kontrola ponowna, odsłuchamy i zobaczymy , jezeli bedzie ok to leki zostaną odstawione.
W piątek robimy jeszcze badanie krwi.
Kwotowo dowiem się w piątek ile wyjdzie za to wszystko.

aaa i MIKA przytyła 2 kilo....wazy 18,5 lalalalal
nie wiem jak ona to robi- jest jak bambaryłka, a ja na prawdę dawkuję jej jedzonko...mało dostaje....

Posted

Wrzucę.
No jak ona w czasie , gdy ma biegać leży , to co się dziwić:evil_lol:

A tak w ogóle wiekowo , to niunia ma jakieś 8 lat....
Dostałam wsparcie dla psiaków w bdt- 50zł wędruje na konto Miki. Przeznacze to na przeciwkleszczowy preparat i na jakies tam inne wydatki nie fakturowe.

• 2 weeks later...