Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś Słodziak wybiegany za piłeczką, już nawet przynoszenie i oddawanie jej wychodzi (prawie za każdym razem):) Drepta za mną i słucha się jakby była moim prywatnym-osobistym psem, a jej prywatną-osobistą-jedyną opiekunką:) Aż serce pęka kiedy muszę ją zaprowadzić z powrotem za kraty i pojechać do domu:(

Posted

Dziś Słodzia miała badania, cukier-77, waga-18,4, wet stwierdził "może żreć":) Dostałam już nawet pozwolenie na smaczki dla niej:)
Zapytałam czy bieganie, aportowanie nie jest dla niej przeciwskazaniem, bo "PRZECIEŻ TO PIES CUKRZYK" - odp weta "niech korzysta z życia", to dziś korzystałyśmy:

Słodzia czekająca na piłeczkę

Słodziak mówiący "zaraz rzuci, zaraz pobiegne"

Spojrzenie z cyklu "no rzuć ją w końcu, proszę"

A później odpoczynek-pasanie się na trawce:

No i na koniec DUMNA SŁODZIA

Posted

Dziś Słodziaka pierwszy raz widziałam odpoczywającą na posłaniu(na ogół na widok człowieka skacze do krat i chcę wyjść):) Pobiegała z dwoma młodzikami, później za piłeczką no i bidula padła mi. Jak wyjeżdżałam ze schronu to widziałam jak inna wolontariuszka szła z nią na spacer do lasu-dziś Słodzi, po tylu rozrywkach, na pewno będzie się dobrze spało:)