Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj spotkaliśmy się na wspólnym spacerku Lolek, Zirka i Chester :cool3:
Fotek niestety nie będzie, bo nawet nie wzięłam aparatu... Dwa psy jakoś z aparatem nie idą w parze... Za mało mam rąk niestety...
Powiem Wam, że ten "krecik" jeszcze wypiękniał :loveu:

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plamka jest do oglądania tylko osobiście - najlepiej widoczna jest przy całowaniu nocha :evil_lol: - zapraszamy na Gocław :bye:

Zdjęcia będą niedługo

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witam Kochane Cioteczki,
Chciałem się Wam pochwalić że dzisiaj mija 3 miesiące jak zamieszkałem ze Swoją Panią :sweetCyb: .
U mnie wszystko w porządku : jestem zdrowy, tylko od czasu do czasu wyprowadzam panią o 3 w nocy na spacer ( np dzisiaj tak uczciłem nasze święto), pani karmi mnie dobrze (ważę już 6,70 kg i dr powiedział że wystarczy tuczenia), mam dużo zabawek do szarpania ( prosiak jeszcze funkcjonuje jako zabawka) i kumpla do zabawy (ten wielki czarny - Roger). Krótko mówiąc jest super :lol: .
JUŻ NIE PAMIĘTAM JAK BYŁO W SCHRONIE ( a może tego nie było tylko mi się przyśniło?).
Dziękuję Cioteczkom - za to wszystko :Rose: :buzi: :Rose: :buzi: Lolek

( Acha, namawiam swoją panią na braciszka dla mnie - mówi że teraz nie może ale w nowym roku.... kto wie :evil_lol: ? Chyba musze pogadać jeszcze z panem :razz: ) Lolek

Posted

:bday:
jak ten czas leci:loveu:
a moze mała kolezanka - jest taka jedna w schronie - idealnie by pasowała (beam wiesz o jakiej suni mysle?Mieci bis...)

• 5 weeks later...
Posted

Święta spędziłem u Rodziców mojej pani i u Samby. Było baaaardzo fajnie - zobaczcie sami :

Byliśmy (z Sambą) grzeczni i Mikołajka przyniosła nam prezenty, acha

Wypada podziękować Pańci i powiedzieć parę słów na ucho

Odpoczywam sobie bo bardzo się zmęczyłem gadaniem ludzkim głosem

Kolacyjka w miłym damskim towarzystwie (świece zabrali :( )

Moja miłość niezmienna Samba - w grudniowym klimacie :)

Kumpel zza płotu - Łatek. To On zawsze zaczyna awanturę na drodze a my z Sambą tylko mu pomagamy

• 3 weeks later...
Posted

Nie mogłam tu trafić wcześniej. A to urwis mały kochany! Wyrwany z małego paskudnego boksu - trafił do cieplutkiego łóżeczka. Hehehehe. Ja wiem, że to forum dogów, ale bardzo mnie fascynuje przyjaźń z Ryszardem, którego nie zauważyłam... Może zeżarty już przez Lolka?
Czy wszyscy słyszeli coś o drugim piesku?

Posted

Kot Ryszard nie został zeżarty, cóż za pomówienie :shake:
Zdjęcia wspólne są praktycznie awykonalne bo ............ kotłują się tak zawzięcie, że aparat cyfrowy nie nadąża :evil_lol: Muszę pomyśleć i spróbować coś z analogowaym aparatem.
A jeżeli chodzi o ewentualnego braciszka dla Lolka to "do tanga trzeba dwojga" :placz: a mój TZ jakoś powoli dojrzewa do tej myśli :placz:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Znów mi wstyd, ale proszę o wyjaśnienie skrótu TZ... Domyślam się, że to ktoś, kogo zdanie się liczy w kwestii psinki nowej (a może mąż???) Hehehe.

Wilejkaros, nie ma się czego wstydzić - przechodziłam dokładnie to samo pół roku temu :evil_lol:
TZ - towarzysz życia (każdy - damski, męski, ślubny bądź nie)
I zdjęć też nie umiem wklejać :oops: i proszę o pomoc ( przy okazji dzięki Temu Komuś :loveu: ).
I nie grozi Ci wyrzucenie z Dogo bo masz ............ no to wszystko co masz żywe w domu. Kochasz czterołapy? , chcesz pomóc ? - toś tu mile widziana :multi: . A dogomaniacy pomagają też sierciuchom - popatrz np tu. .....http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29591&highlight=beam6

• 1 month later...