Magdarynka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Wczoraj spotkaliśmy się na wspólnym spacerku Lolek, Zirka i Chester :cool3: Fotek niestety nie będzie, bo nawet nie wzięłam aparatu... Dwa psy jakoś z aparatem nie idą w parze... Za mało mam rąk niestety... Powiem Wam, że ten "krecik" jeszcze wypiękniał :loveu: Quote
ronja Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 beam, chcemy nowe fotki!!! i ze zbliżeniem na biała plamkę na nosie Quote
beam6 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Plamka jest do oglądania tylko osobiście - najlepiej widoczna jest przy całowaniu nocha :evil_lol: - zapraszamy na Gocław :bye: Zdjęcia będą niedługo Quote
ronja Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 o ludzie, a ten wielki czarny to kto? Quote
ronja Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='Magdarynka'] Lolek urwał ucho wielkiemu kumplowi?:crazyeye: Quote
Magdarynka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ronja napisał(a):Lolek urwał ucho wielkiemu kumplowi?:crazyeye: Ronja, spadłam z fotela :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
beam6 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Witam Kochane Cioteczki, Chciałem się Wam pochwalić że dzisiaj mija 3 miesiące jak zamieszkałem ze Swoją Panią :sweetCyb: . U mnie wszystko w porządku : jestem zdrowy, tylko od czasu do czasu wyprowadzam panią o 3 w nocy na spacer ( np dzisiaj tak uczciłem nasze święto), pani karmi mnie dobrze (ważę już 6,70 kg i dr powiedział że wystarczy tuczenia), mam dużo zabawek do szarpania ( prosiak jeszcze funkcjonuje jako zabawka) i kumpla do zabawy (ten wielki czarny - Roger). Krótko mówiąc jest super :lol: . JUŻ NIE PAMIĘTAM JAK BYŁO W SCHRONIE ( a może tego nie było tylko mi się przyśniło?). Dziękuję Cioteczkom - za to wszystko :Rose: :buzi: :Rose: :buzi: Lolek ( Acha, namawiam swoją panią na braciszka dla mnie - mówi że teraz nie może ale w nowym roku.... kto wie :evil_lol: ? Chyba musze pogadać jeszcze z panem :razz: ) Lolek Quote
ronja Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 :bday: jak ten czas leci:loveu: a moze mała kolezanka - jest taka jedna w schronie - idealnie by pasowała (beam wiesz o jakiej suni mysle?Mieci bis...) Quote
OlimpiaK Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 To zdjecie z urwanym uchem jest BOSKIE!!!!!! :lying: Az sie poplakalam ze smiechu...:roflt: Quote
beam6 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Święta spędziłem u Rodziców mojej pani i u Samby. Było baaaardzo fajnie - zobaczcie sami : Byliśmy (z Sambą) grzeczni i Mikołajka przyniosła nam prezenty, acha Wypada podziękować Pańci i powiedzieć parę słów na ucho Odpoczywam sobie bo bardzo się zmęczyłem gadaniem ludzkim głosem Kolacyjka w miłym damskim towarzystwie (świece zabrali :( ) Moja miłość niezmienna Samba - w grudniowym klimacie :) Kumpel zza płotu - Łatek. To On zawsze zaczyna awanturę na drodze a my z Sambą tylko mu pomagamy Quote
Magdarynka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='beam6'] Kolacyjka w miłym damskim towarzystwie (świece zabrali :( ) Michy też zabrali :evil_lol: A fotki cudne :loveu: I Samba na tym dziku :loveu: Quote
KingaW Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Super! Ale się nie spodziewałam, że z niego taki 'ciężarowiec' - 6,7 kg - no, no!!! Quote
ronja Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='beam6'] ciekawe o czym on tak nadaje:crazyeye: ?hihi Quote
beam6 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 O ile pamiętam akurat mówił, że mu dobrze jest :evil_lol: Quote
ronja Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 trudno, żeby było inaczej. i taki wielki prezent dostał:crazyeye: Quote
beam6 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Wielki prezent za wielką grzeczność :evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Nie mogłam tu trafić wcześniej. A to urwis mały kochany! Wyrwany z małego paskudnego boksu - trafił do cieplutkiego łóżeczka. Hehehehe. Ja wiem, że to forum dogów, ale bardzo mnie fascynuje przyjaźń z Ryszardem, którego nie zauważyłam... Może zeżarty już przez Lolka? Czy wszyscy słyszeli coś o drugim piesku? Quote
ronja Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 a ja wczoraj myślałam o Lolku, ze dawno go nie widziałam... foteczke nową bym chciała... Quote
beam6 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kot Ryszard nie został zeżarty, cóż za pomówienie :shake: Zdjęcia wspólne są praktycznie awykonalne bo ............ kotłują się tak zawzięcie, że aparat cyfrowy nie nadąża :evil_lol: Muszę pomyśleć i spróbować coś z analogowaym aparatem. A jeżeli chodzi o ewentualnego braciszka dla Lolka to "do tanga trzeba dwojga" :placz: a mój TZ jakoś powoli dojrzewa do tej myśli :placz: Quote
Wilejkaros Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Znów mi wstyd, ale proszę o wyjaśnienie skrótu TZ... Domyślam się, że to ktoś, kogo zdanie się liczy w kwestii psinki nowej (a może mąż???) Hehehe. Quote
beam6 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Wilejkaros']Znów mi wstyd, ale proszę o wyjaśnienie skrótu TZ... Domyślam się, że to ktoś, kogo zdanie się liczy w kwestii psinki nowej (a może mąż???) Hehehe. Wilejkaros, nie ma się czego wstydzić - przechodziłam dokładnie to samo pół roku temu :evil_lol: TZ - towarzysz życia (każdy - damski, męski, ślubny bądź nie) I zdjęć też nie umiem wklejać :oops: i proszę o pomoc ( przy okazji dzięki Temu Komuś :loveu: ). I nie grozi Ci wyrzucenie z Dogo bo masz ............ no to wszystko co masz żywe w domu. Kochasz czterołapy? , chcesz pomóc ? - toś tu mile widziana :multi: . A dogomaniacy pomagają też sierciuchom - popatrz np tu. .....http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29591&highlight=beam6 Quote
Wilejkaros Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Teoretyczne wskazówki do wstawiania zdjęć dostałam, jest szansa, że coś się ruszy... Ile człowiek musi się nauczyć chcąc aktywnie uczestniczyć w życiu Dogomaniaków! Quote
Recommended Posts