Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na już:
- allegratka
- eoferty
- giełdaogłoszeń
- kupsprzedaj
- kokosy
- kupiepsa
- bono-polska
- ojej.pl
- pajęczyna
- pineska
- animalia
- petworld
- baigiełda
- vetmozga
- adopcja psa
- cafeanimal

Posted

Zarejestrowalam sie na cafeanimal by dodac Frankiego, skutek taki ze dodalam go jako swojego psa, brak mi slow, wlasnie tak wygladaja u mnie ogloszenia, kombinuje dalej, bo podono z tego portalu losuja do metra.

Posted

Olena84 napisał(a):
Oby cos sie znalazlo, ja mu jeszcze dorobie pare ogloszen dzisiaj, tylko robie je 100 razy wolniej od innych wiec prosze o cierpliwosc;).

To tak jak ja,czy dodzwonilyscie sie do p.Hani?Czy u Frania w porzadku?

Posted

Właśnie przeczytałam wiadomość od Oleny84 i zamurowało mnie :( Nie mam stałego dostępu do netu, bo przeprowadziłam się spod Poznania do Warszawy i jeszcze nie urządziłam się. Z powodu różnych życiowych zawirowań wyjazd pani Hani zupełnie mi umknął. Nie wiem, jak mogę teraz pomóc, zupełny mętlik :(
Tym bardziej jest mi przykro, że poznałam Frankiego i wiem jakim wspaniałym jest psem...

Posted

Kto jest od kontaków z opiekunką Frankiego? Trzeba zapytać czy jak pani wróci za dwa miesiące to go weźmie. Wiadomo,że trzeba szukać domu stałego i ogłaszać ale 21-szy jest już niedługo i jak nie znajdzie się to co z psem?Na chwilę obecną jakiś dom tymczasowy pilnie potrzebny i szybkie zbieranie deklaracji. Zapytać trzeba też panią ile ewentualnie może dopłacić do tymczasu. Czytałam że jest chętna dać jakieś pieniądze. Do tego jest potrzebna osoba która może się pilnie skontaktować i rzeczowo porozmawiać.

Posted

Hania wylatuje ze srody na czwartek (???), we wtorek jedzie na lot do Warszawy wiec pies zostaje na ulicy od wtorku chyab ze znajdzie cos w Warszawie. Jezu juz nie wiem co robic, szczerze, wole zeby znalazl cos na stale lub dt oczywiscie najlepiej domowy za darmo, bo potem cos moze znowu takiego wyniknac. Nie wiem co robic, ja oczywiscie moge zalozyc na pierwszy miesica, ale nie "dac" calej kwoty... Co tu robic...

Kerian masz zapchana skrzynke.

Selenga bardzo dziekuje!

w razie co moj tel 695-291-610

Posted

Olena84 napisał(a):
Hania wylatuje ze srody na czwartek (???), we wtorek jedzie na lot do Warszawy wiec pies zostaje na ulicy od wtorku chyab ze znajdzie cos w Warszawie. Jezu juz nie wiem co robic, szczerze, wole zeby znalazl cos na stale lub dt oczywiscie najlepiej domowy za darmo, bo potem cos moze znowu takiego wyniknac. Nie wiem co robic, ja oczywiscie moge zalozyc na pierwszy miesica, ale nie "dac" calej kwoty... Co tu robic...

Kerian masz zapchana skrzynke.

Selenga bardzo dziekuje!

w razie co moj tel 695-291-610

To wyrzuci psa na ulicę? Nie dostałam odpowiedzi na mój wczorajszy post. Pytałam czy jest skłonna zabrac psa za dwa miesiące a teraz dołożyć się do tymczasu i ewentualnie jaką kwotę.

Posted

Wiem bakusiowa, powiem szczerze, ze nie pytalam, bo wierze ze znajdzie dom do tego czasu, Hania niestety mowi ,ze nie da rady z dwoma duzymi psami, zwlaszcza ze on ciety na samcow i ostatnio oba ja niezle przewrocily.
Wstepnie Franki ma miesjce u Lacii - mam nadzieje, ze wejdzie na watek i sie wypowie wiecej, chce z nia dogadac szczegoly.