Klaudus__ Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Olena84 napisał(a):Wielkopolskie. No ciotka wstyd!;) :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
Klaudus__ Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Na już: - allegratka - eoferty - giełdaogłoszeń - kupsprzedaj - kokosy - kupiepsa - bono-polska - ojej.pl - pajęczyna - pineska - animalia - petworld - baigiełda - vetmozga - adopcja psa - cafeanimal Quote
Olena84 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ale super!!! Ja wciaz w kolejce na bazarku ogloszeniowym:(. Quote
Klaudus__ Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 [quote name='Olena84']Ale super!!! Ja wciaz w kolejce na bazarku ogloszeniowym:(. Jeszcze dorobię - ale wieczorkiem. Quote
Iljova Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Cześć Franki tak bym chciała żeby znalazło się już te DT chociaż ... Quote
Marycha35 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ja też zaciskam, by się znalazł domek!!! Ale wiem jak ciężko, jestem po akcji z sunią w Łodzi, osiwieć można....ale się udało:) Quote
ŚWIAT Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Podnoszę wątek, trzymam kciuki żeby się udało coś znaleźć... Quote
Olena84 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Oby cos sie znalazlo, ja mu jeszcze dorobie pare ogloszen dzisiaj, tylko robie je 100 razy wolniej od innych wiec prosze o cierpliwosc;). Quote
Olena84 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Zarejestrowalam sie na cafeanimal by dodac Frankiego, skutek taki ze dodalam go jako swojego psa, brak mi slow, wlasnie tak wygladaja u mnie ogloszenia, kombinuje dalej, bo podono z tego portalu losuja do metra. Quote
Marycha35 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Hi, hi, kochana jesteś:0 Szacun dla Ciebie, ja nic nie potrafię w kompie, foty wkleić to wyzwanie!!!!! Quote
pikola Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Olena84 napisał(a):Oby cos sie znalazlo, ja mu jeszcze dorobie pare ogloszen dzisiaj, tylko robie je 100 razy wolniej od innych wiec prosze o cierpliwosc;). To tak jak ja,czy dodzwonilyscie sie do p.Hani?Czy u Frania w porzadku? Quote
Kerian Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Właśnie przeczytałam wiadomość od Oleny84 i zamurowało mnie :( Nie mam stałego dostępu do netu, bo przeprowadziłam się spod Poznania do Warszawy i jeszcze nie urządziłam się. Z powodu różnych życiowych zawirowań wyjazd pani Hani zupełnie mi umknął. Nie wiem, jak mogę teraz pomóc, zupełny mętlik :( Tym bardziej jest mi przykro, że poznałam Frankiego i wiem jakim wspaniałym jest psem... Quote
Marycha35 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Cholera niepokoi taki stan, a 21 już za momento...:( Quote
bakusiowa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Kto jest od kontaków z opiekunką Frankiego? Trzeba zapytać czy jak pani wróci za dwa miesiące to go weźmie. Wiadomo,że trzeba szukać domu stałego i ogłaszać ale 21-szy jest już niedługo i jak nie znajdzie się to co z psem?Na chwilę obecną jakiś dom tymczasowy pilnie potrzebny i szybkie zbieranie deklaracji. Zapytać trzeba też panią ile ewentualnie może dopłacić do tymczasu. Czytałam że jest chętna dać jakieś pieniądze. Do tego jest potrzebna osoba która może się pilnie skontaktować i rzeczowo porozmawiać. Quote
Selenga Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1827902873 Quote
Iljova Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Selenga wielkie dzięki za cudowne allegro dla Frankiego :-) Quote
Olena84 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Hania wylatuje ze srody na czwartek (???), we wtorek jedzie na lot do Warszawy wiec pies zostaje na ulicy od wtorku chyab ze znajdzie cos w Warszawie. Jezu juz nie wiem co robic, szczerze, wole zeby znalazl cos na stale lub dt oczywiscie najlepiej domowy za darmo, bo potem cos moze znowu takiego wyniknac. Nie wiem co robic, ja oczywiscie moge zalozyc na pierwszy miesica, ale nie "dac" calej kwoty... Co tu robic... Kerian masz zapchana skrzynke. Selenga bardzo dziekuje! w razie co moj tel 695-291-610 Quote
ŚWIAT Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Podnoszę wątek..jak to jest, że duże cudowne psy (Franki, Kaja) nie mają szczęścia żeby znaleźć dom... Quote
bakusiowa Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Olena84 napisał(a):Hania wylatuje ze srody na czwartek (???), we wtorek jedzie na lot do Warszawy wiec pies zostaje na ulicy od wtorku chyab ze znajdzie cos w Warszawie. Jezu juz nie wiem co robic, szczerze, wole zeby znalazl cos na stale lub dt oczywiscie najlepiej domowy za darmo, bo potem cos moze znowu takiego wyniknac. Nie wiem co robic, ja oczywiscie moge zalozyc na pierwszy miesica, ale nie "dac" calej kwoty... Co tu robic... Kerian masz zapchana skrzynke. Selenga bardzo dziekuje! w razie co moj tel 695-291-610 To wyrzuci psa na ulicę? Nie dostałam odpowiedzi na mój wczorajszy post. Pytałam czy jest skłonna zabrac psa za dwa miesiące a teraz dołożyć się do tymczasu i ewentualnie jaką kwotę. Quote
Olena84 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Wiem bakusiowa, powiem szczerze, ze nie pytalam, bo wierze ze znajdzie dom do tego czasu, Hania niestety mowi ,ze nie da rady z dwoma duzymi psami, zwlaszcza ze on ciety na samcow i ostatnio oba ja niezle przewrocily. Wstepnie Franki ma miesjce u Lacii - mam nadzieje, ze wejdzie na watek i sie wypowie wiecej, chce z nia dogadac szczegoly. Quote
Recommended Posts