Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...dzięki Donka za życzenia .. dla Ciebie też wesołych i spokojnych świąt ....

opłaciłam dziś allegra Gagi z końca marca i z kwietnia :
- /z końca marca/ - 0,90 zł /zwykłe, 14 dni/ - http://allegro.pl/gaga-oczy-pelne-wiary-pokochaj-mix-labrador-i1527837183.html
- /z kwietnia - allegro zakończone 23 kwiecień/ - 16, 25 - /wyróżnione, podświetlone, 14 dni/ - http://allegro.pl/mix-labrador-gaga-oczy-pelne-wiary-pokochaj-i1555450237.html

Posted

Donka5 napisał(a):
Nie otrzymałam do tej chwili żadnej opłaty za pobyt GaGi.Niedługo minie drugi miesiąc.

ANITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!

ANITA ... dlaczego Donka nie ma jeszcze kasy ??????????
tłumacz sie bo ja juz Ci dawno zdjęcie faktury wysłałam ....

Posted

p.s.
DONKA + ja CIE OSOBISCIE PRZEPRASAM ZA POŚLIZG!!!!z przelewem....
poszła dzis reklamacja do banku...kasa zeszła z konta - jest zaznaczone na czerwnon na - a TY NIE MASZ...dzwoniąłm dzis do BANK?U i PAni sama nie wiedziała o co chodzi...bo coś sprawdziła i kasa jest na koncie - a jej nie ma!!!!!!!!
jest niewidzoczna jak by...
no masakra jakas...
inna sprawa, że ja jak wykonuje przelew to musze mieć autoryzacje członka zarządu - no i zmieniałam ta opceje aby takiej autoryzacji nie trzeba było miec - no i sie system zrypał
nawet TESTERZY nie wyczaili takiej kombionajcji jaką ja zrobiłam...w kazdym razie - doopa z przelewem do czasu poprawy błedyu - jutro musze jechac do siedziby i mi poprawią to co popsułam

Posted

anita_happy napisał(a):

p.s.
DONKA + ja CIE OSOBISCIE PRZEPRASAM ZA POŚLIZG!!!!z przelewem....
poszła dzis reklamacja do banku...kasa zeszła z konta - jest zaznaczone na czerwnon na - a TY NIE MASZ...dzwoniąłm dzis do BANK?U i PAni sama nie wiedziała o co chodzi...bo coś sprawdziła i kasa jest na koncie - a jej nie ma!!!!!!!!
jest niewidzoczna jak by...
no masakra jakas...
inna sprawa, że ja jak wykonuje przelew to musze mieć autoryzacje członka zarządu - no i zmieniałam ta opceje aby takiej autoryzacji nie trzeba było miec - no i sie system zrypał
nawet TESTERZY nie wyczaili takiej kombionajcji jaką ja zrobiłam...w kazdym razie - doopa z przelewem do czasu poprawy błedyu - jutro musze jechac do siedziby i mi poprawią to co popsułam

:lmaa::zly7:

cała anita .... :crazyeye:

... sprawdz od razu czy doszła faktura za Józka .....

...Donka ... mam nadzieję że nie stracisz cierpliwości ... :oops:

Posted

Donka5 napisał(a):
Wysłałam fakture za drugi miesiąc.GaGa zadomowiła sie na dobre.Pełna energii .Cały czas gotowa do zabawy:-)

cholerka - moze do reprezentacji Polski w piłce nożnej ją wysłac..co

• 3 weeks later...
Posted

mała GAGA wcale nie taka mała!!! i charakterna...
cholerka - jakoś tak mi się wydaje, ze wszystkie sunie, które zabiera z ulicy kama jako pierwsza to są charakterne:P
hahahahahahh
Majka....GaGa....RITA....
hmm.cos w tym jest

Posted

anita_happy napisał(a):
mała GAGA wcale nie taka mała!!! i charakterna...
cholerka - jakoś tak mi się wydaje, ze wszystkie sunie, które zabiera z ulicy kama jako pierwsza to są charakterne:P
hahahahahahh
Majka....GaGa....RITA....
hmm.cos w tym jest

gadaj tak dalej ... gadaj ... zobaczysz ....
niedługo będziesz miała telefon że w Muffkę diabeł się wcielił ... hehehehhe

ps... a co ty od Rity chcesz ???? kobita do rany przyłóż ... ps. może na wizytę byś do niej wpadła ... plisssss....

Posted

Mam pytanie, czy jest możliwość sprawdzenia, jak panna reaguje na koty?(przepraszam,jak nie doczytałam)
Zgłosiła się do nas zainteresowana adopcją labka, podesłałam kilka linków i spodobała się jej Gagunia.
Pani mieszka koło Warszawy.