kama210 Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 ...dzięki Donka za życzenia .. dla Ciebie też wesołych i spokojnych świąt .... opłaciłam dziś allegra Gagi z końca marca i z kwietnia : - /z końca marca/ - 0,90 zł /zwykłe, 14 dni/ - http://allegro.pl/gaga-oczy-pelne-wiary-pokochaj-mix-labrador-i1527837183.html - /z kwietnia - allegro zakończone 23 kwiecień/ - 16, 25 - /wyróżnione, podświetlone, 14 dni/ - http://allegro.pl/mix-labrador-gaga-oczy-pelne-wiary-pokochaj-i1555450237.html Quote
kama210 Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 new allegro Gagi ... dorzuciłam najświeższe zdjęcia ... http://allegro.pl/show_item.php?item=1581495962 wyróżnione, 14 dni - 13,50 zł ################################# Quote
anita_happy Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 GAGA ktoś Cie musi pokochać.... kama - wklej link do nowych zdjec na pierwszy post... moze ktos pomoze w ogłoszeniach chociaz Quote
Donka5 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Nie otrzymałam do tej chwili żadnej opłaty za pobyt GaGi.Niedługo minie drugi miesiąc. Quote
kama210 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Donka5 napisał(a):Nie otrzymałam do tej chwili żadnej opłaty za pobyt GaGi.Niedługo minie drugi miesiąc. ANITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!! ANITA ... dlaczego Donka nie ma jeszcze kasy ?????????? tłumacz sie bo ja juz Ci dawno zdjęcie faktury wysłałam .... Quote
anita_happy Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 p.s. DONKA + ja CIE OSOBISCIE PRZEPRASAM ZA POŚLIZG!!!!z przelewem.... poszła dzis reklamacja do banku...kasa zeszła z konta - jest zaznaczone na czerwnon na - a TY NIE MASZ...dzwoniąłm dzis do BANK?U i PAni sama nie wiedziała o co chodzi...bo coś sprawdziła i kasa jest na koncie - a jej nie ma!!!!!!!! jest niewidzoczna jak by... no masakra jakas... inna sprawa, że ja jak wykonuje przelew to musze mieć autoryzacje członka zarządu - no i zmieniałam ta opceje aby takiej autoryzacji nie trzeba było miec - no i sie system zrypał nawet TESTERZY nie wyczaili takiej kombionajcji jaką ja zrobiłam...w kazdym razie - doopa z przelewem do czasu poprawy błedyu - jutro musze jechac do siedziby i mi poprawią to co popsułam Quote
kama210 Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 anita_happy napisał(a): p.s. DONKA + ja CIE OSOBISCIE PRZEPRASAM ZA POŚLIZG!!!!z przelewem.... poszła dzis reklamacja do banku...kasa zeszła z konta - jest zaznaczone na czerwnon na - a TY NIE MASZ...dzwoniąłm dzis do BANK?U i PAni sama nie wiedziała o co chodzi...bo coś sprawdziła i kasa jest na koncie - a jej nie ma!!!!!!!! jest niewidzoczna jak by... no masakra jakas... inna sprawa, że ja jak wykonuje przelew to musze mieć autoryzacje członka zarządu - no i zmieniałam ta opceje aby takiej autoryzacji nie trzeba było miec - no i sie system zrypał nawet TESTERZY nie wyczaili takiej kombionajcji jaką ja zrobiłam...w kazdym razie - doopa z przelewem do czasu poprawy błedyu - jutro musze jechac do siedziby i mi poprawią to co popsułam :lmaa::zly7: cała anita .... :crazyeye: ... sprawdz od razu czy doszła faktura za Józka ..... ...Donka ... mam nadzieję że nie stracisz cierpliwości ... :oops: Quote
Donka5 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Wysłałam fakture za drugi miesiąc.GaGa zadomowiła sie na dobre.Pełna energii .Cały czas gotowa do zabawy:-) Quote
anita_happy Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Donka5 napisał(a):Wysłałam fakture za drugi miesiąc.GaGa zadomowiła sie na dobre.Pełna energii .Cały czas gotowa do zabawy:-) cholerka - moze do reprezentacji Polski w piłce nożnej ją wysłac..co Quote
Aimez_moi Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Na pewno bylaby lepsza od naszej reprezentacji...... Quote
anita_happy Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 mała GAGA wcale nie taka mała!!! i charakterna... cholerka - jakoś tak mi się wydaje, ze wszystkie sunie, które zabiera z ulicy kama jako pierwsza to są charakterne:P hahahahahahh Majka....GaGa....RITA.... hmm.cos w tym jest Quote
kama210 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 anita_happy napisał(a):mała GAGA wcale nie taka mała!!! i charakterna... cholerka - jakoś tak mi się wydaje, ze wszystkie sunie, które zabiera z ulicy kama jako pierwsza to są charakterne:P hahahahahahh Majka....GaGa....RITA.... hmm.cos w tym jest gadaj tak dalej ... gadaj ... zobaczysz .... niedługo będziesz miała telefon że w Muffkę diabeł się wcielił ... hehehehhe ps... a co ty od Rity chcesz ???? kobita do rany przyłóż ... ps. może na wizytę byś do niej wpadła ... plisssss.... Quote
izatemka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Mam pytanie, czy jest możliwość sprawdzenia, jak panna reaguje na koty?(przepraszam,jak nie doczytałam) Zgłosiła się do nas zainteresowana adopcją labka, podesłałam kilka linków i spodobała się jej Gagunia. Pani mieszka koło Warszawy. Quote
Tymonka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 a ja dzisiaj odwiedziłam Gagę ponownie i jak się obrobię to wkleję super foty z Gagą i strumieniem wody w roli głównej :D Quote
anita_happy Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 super...wklejaj..:) a ja wkleje Gagę z wypadu piknikowego nad Pilice!!!bo widze, ze tutaj nie ma ich:) Quote
Recommended Posts