anita_happy Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Donka5 napisał(a):GaGa już doszła do siebie .Szaleje na spacerach.Charakterek ,to ona ma.Generalnie psy akceptuje ,ale dzisiaj coś jej odbiło i rzuciła się z zębami na psa z którym nie raz biegała razem. ma chcarkter i juz!!!FACETÓW TRZEBA ŁOIĆ...Donka - a kto ją przywiózł...upodobniła sie po drodze Quote
Donka5 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 anita_happy napisał(a):ma chcarkter i juz!!!FACETÓW TRZEBA ŁOIĆ...Donka - a kto ją przywiózł...upodobniła sie po drodze Ciekawe czy przeczyta,to Kamila:-) Quote
anita_happy Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Donka5 napisał(a):Ciekawe czy przeczyta,to Kamila:-) no doczyta:)) docvzyta....im i sie łoberwie Quote
kama210 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 czytała , czytała ... ale nie pisała ... .. bo jednego chłopa od soboty na głowie miała ... ... domu potrzebował ... i weż go ZŁÓJ jak bida taka .... trafił się taki przypadkiem i nie może się odczepić ... :eviltong: ... tylko rudy .. a takich ja trochę nie liubliu :))) ale ten zawrócił mi głowę ... to ślicznie mruczy do ucha .... :eviltong: ...ale jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma :diabloti::diabloti: ... niecały tydzień i już na kolanach siedzi ... docenia mój urok ... hehehhe :lol: rudy pozdrawia ... właśnie jedzie do Poznania na DT ... Quote
Aimez_moi Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ale.....to kociamber jest......:) Spodziewalam sie .....faceta!!!!! Quote
kama210 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 ha ... facet pełną gębą .... jajca ma jeszcze :) charakterny, gryzie w palce jak mu się coś nie spodoba ... ............................................ kolejne allegro gagi - wyróżnione, podświetlone, 14 dni .....16, 25 zł http://allegro.pl/mix-labrador-gaga-oczy-pelne-wiary-pokochaj-i1555450237.html Donka .... prośba o zdjęcia Gagi .... takie fajne jak biega , bawi się z psami itp ... plisssssssssssssss.... Quote
Donka5 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Zdjęcia będa obiecuje... .Musiałam się troche pozbierać po śmierci bliskiej osoby. Quote
Donka5 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Czy zdjęcia musza być w ruchu-jak GaGa biega? To dośc trudne zadanie dla mojego słabego aparatu.Dzisiaj zrobiłam zdjęcia ,ale są rozmazane i słabej jakości:-(.Może jeszcze spróbuje jak będzie słońce,bo dzisiaj padało. Quote
anita_happy Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 no pogode mamy do doopy... posprzątałam chate a suczydła chcą na dór - nie ma bata - dzis nie siakja juz:PP hihihi albo w kalosze niech wskakują! Donka - nie w ruchu - Gaga to laska do kochania...takie potrzebne pokazujące - JAKA TO GAGA całuśna jest..jak to pilke lub cokolwiek w pysku niesie jakieś głupiotkie minki... Gaga w Zabawie.. ale czekamy na pogode - bo bezsens robic z takim słoncem...czyli jego brakiem - bo aparacik ci zgłupieje i marne foty wyjda.. zdjecia pozorowane na LABA takie przytulasne - bo takie pokazujace juz ja cała to mamy ... :) p.s.. cholercia współczuje - bo życie czasami nas dogania!!!cholera... zyjemy i nagle buch! Quote
kama210 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 ************* wpłata dla Gagi - od nowego domku naszej Viki ... - p. Grażyna Kozłowska - 401 zł / złotówka to na szczęście dla Viki ... / .. dziękujemy bardzo ... Viki szczęściara i nasz Gagulec też obdarowany ... sunie z Szydłowca .... dziękują rodzince Viki .... ...donka wysłała do mnie rachunek za pobyt Gagi .... za I miesiąc ... Quote
kama210 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 nikt nie pyta ... kurcze .... ... jeden pan pytał ale po wysłaniu ankiety i wzoru umowy ... zamilkł .... wiec szukamy dalej ... dzis byłam u Donki przejazdem, jak wiozłam białego niebieskookiego psinę do Anity .... wymiana na trasie ... ...będa nowe zdjęcia Gagi .... Gaga jest super ..... wesoła, uwielbia zabawy .... cieszy się cała sobą ..... Quote
kama210 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 filmik z Gagą .... [video=youtube;ClALrpn4Qr8]http://www.youtube.com/watch?v=ClALrpn4Qr8[/video] Quote
Donka5 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Nie działa mi internet.Korzystam z int.znajomej.GaGa w formie.Rozrabia i szaleje wiosennie. Quote
Recommended Posts