eveandAxel Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Constancja! Oczywiście nikt niema do ciebie żadnych pretensji!:razz: A ty zrobiłaś baaaadzo dużo, gdyby nie ty może dalej siedziałby w schronisku!:shake: Lub byłby na drugim końcu Polski i ja niemiałabym okazji go poznać,:-( a tak przynajmniej do jego wyjazdu mogę cię troche ponachodzić:eviltong: i poprzebywać z Samuelem, a to saaama przyjemność. Sami jest cudownym psiakiem, pewnie jakby cóś byłabym pierwsza żeby go zwinąć :evil_lol: ale się nieda. A jesli Marysia znajdzie kogoś kto doceni Samiego to tym lepiej dla niego, może znajdzie domek, gdzie będzie baaardzo kochany i tam zostanie już do końca!:loveu: Quote
Norbitka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 W poniedziałek na prośbę Magoral pojade sprawdzić domek w Lublinie który inetresuje sie Samuelem. Gdyby ta adopcja doszła do skutku mogę być rowież w kontakcie z domkiem. Quote
Pokahontas Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Samuelek potrzebowal bardzo domu - schronisko nie było miejscem dla niego constancja - on Tobie wiele zawdzięcza:loveu: zmienił się nie do poznania Quote
constancja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Samuelkowe spanko:loveu: :loveu: :loveu: . .......i Samuelkowe gluty:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
eveandAxel Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 hihihi :evil_lol: Constancja! Super glut!:eviltong: Aż nieumiałam się oprzeć i wrzuciłam to zdjęcie na molosy, tam mamy wątek z najlepszymi glutami!;) Quote
constancja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='eveandAxel']hihihi :evil_lol: Constancja! Super glut!:eviltong: Aż nieumiałam się oprzeć i wrzuciłam to zdjęcie na molosy, tam mamy wątek z najlepszymi glutami!;) Sama chciałam tam wstawić:eviltong: :eviltong: :eviltong: , ale od wczoraj czekam na aktywacje konta:angryy: :angryy: :angryy: Quote
joaaa Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Constancja, bardzo Cie proszę wywal te gluty, bo cały obiad mi sie cofnął! :mad: Quote
Magoral Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Ewelina i Constncja niestety jutro nie moge przyjechac :( do Samuelka w odwiedziny. Mam Nulke pod kroplowkami do środy-może to ja wzmocni . Norbitka dzieki za sprawdzenie domku .Może w srode lub czwartek przyjade ale dam znac. Co do glutów to bedzie Ci ich brakowało- zobaczysz :eviltong:, ciesz sie ,że Samuel grzecznie pije wodę .Moja Nulcia jak pije to wlewa w siebie litr a drugi wylewa wkoło na ziemię :diabloti: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:gluty ...rewelacyjne :razz: Quote
jwona35 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 witam czy samuel jest obecnie u Pani? Quote
constancja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='jwona35']witam czy samuel jest obecnie u Pani? Tak Samuel jest w moim domu. Dochodzi do siebie i czeka na stały domek. Quote
masienka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Czy te gluty wisza na suficie??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Jaki sie chlopak piekny blyszczacy zrobil:-o cudo nie pies:loveu: Quote
constancja Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='masienka']Czy te gluty wisza na suficie??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Właściwie to sufit:hmmmm: , skos na poddaszu.:diabloti: I kilka dzisiejszych fotek Samuelka:loveu: :loveu: :loveu: Dziś był u nas Pan Wet:razz: . Zaszczepił Samuelka i założył książeczkę:multi: . W rubryce - wiek psa: 2 lata:loveu: . Pojutrze odrobaczanie, a za 2 tygodnie wścieklizna. A tak żegnała doktorka cała gromadka:lol: Quote
joaaa Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Samuel- cudo!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Chętnie sama bym go wzięła! Dlaczego nie mam domu z gumy???!!!! Constancja, jak stosunki Lady- Samuel? [SIZE="1"]Dlaczego glut na psie nie wygląda obrzydliwie, a glut z sufitu- BLEEEEEEEEEE ?! Quote
AZ-IWONA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Constancjo, A co tam słychać z domkiem dla Sammiego?:cool3: Czy z iwona35 cos wyszło ? Tak bym chciała Sammiego przytulić i popieścikować, a to tak daleko !!!:placz: Quote
constancja Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='joaaa']Samuel- cudo!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Chętnie sama bym go wzięła! Dlaczego nie mam domu z gumy???!!!! Constancja, jak stosunki Lady- Samuel? Dlaczego glut na psie nie wygląda obrzydliwie, a glut z sufitu- BLEEEEEEEEEE ?! Bo domów z gumy nie budują.:eviltong: :eviltong: :eviltong: Lady z Samuelem na wybiegach ok ale w domy spięcia o różne drobnostki i to w najmniej oczekiwanych momentach:p . Oczy na około głowy muszę mieć:diabloti: . [quote name='AZ-IWONA']Constancjo, A co tam słychać z domkiem dla Sammiego?:cool3: Czy z iwona35 cos wyszło ? Tak bym chciała Sammiego przytulić i popieścikować, a to tak daleko !!!:placz: Jeszcze nic nie wiadomo na 100%:shake: . Czekam na Marysię i wtedy zdecydujemy. Mamy trochę czasu bo dopiero za 2 tygodnie szczepienie na wściekliznę, no i nie wiem jak z kastracją. Czy po zabiegu pojedzie już do stałego domku, czy wróci jeszcze na jakiś czas do mnie. Marysiu- Jesli tylko będziesz miała możliwość, to jadąc do mnie przywieź znowu mięcho. Samuel zjada dziennie 1,5 kg, a żebra sterczą mu dalej. Zastanawiam się czy nie zwiększyć mu do 2kg na czas nadrabiania masy. I żeby mi ktoś nie pomyślał, że skarmiam samuelkowym papu swoje psiaki:mad: . One nawet podejść do tej surowizny nie chcą:eviltong: , a szkoda bo takie łatwe i naturalne karmienie:placz: , tylko gotowane, nawet suchej już nie ruszają:angryy: . Quote
jwona35 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 no ja caly czas jestem chetna zeby zaadoptowac samuelka ale niestety wybrano inny domek dla niego . nie wiem tylko czy dlatego ze mam meza czy ze mieszkam w bloku zostalam skreslona na samym poczatku.:flaming: Quote
constancja Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='jwona35']no ja caly czas jestem chetna zeby zaadoptowac samuelka ale niestety wybrano inny domek dla niego . nie wiem tylko czy dlatego ze mam meza czy ze mieszkam w bloku zostalam skreslona na samym poczatku.:flaming: Napisałam wyraźnie, że decyzja o wyborze domku nie została jeszcze podjęta i nie ma co sobie :flaming: bo wszystko zdarzyć się może. Nasz wybór z całą pewnością uzasadnimy. Quote
eveandAxel Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Constancja, rozmawiałam z Marysią, panie z Lublina już na niego czekają, w przyszłym tygodniu chyba kastracja i za jakieś dwa - trzy tygodnie po niego przyjadą. Iwona35 - niezostałaś skreślona z żadnego z wymienionych przez ciebie powodów, nam bardzo zależało żeby znaleźć dla Samiego domek, wiele osób na początku zainteresowanych, rozmyślało się lub więcej nieodzywało. Koleżanka po przesłaniu ci swojego adresu e-mail czekała kilka dni na odpowiedź od ciebie ( nic w tym czasie niebyło wiadomo, była szansa a my niemogłyśmy wstrzymać poszukiwań ) , niestety dla ciebie w tym czasie znalazł się dla Samiego domek, został sprawdzony przez kompetentną osobę i zaakceptowany. Panie z Lublina wiedzą już o decyzji i my swojej też zmienić niemożemy... Quote
Magoral Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Witam jestem tutaj przelotem z powodow osobistych. Po pierwsze dziekuje AZ-IWONA za wpłate - 50 zl na Samuelka :) oraz dziewczynom z Adopcji na koncie Samuelka jest teraz 130 zł , a wiem,że jeszcze wpłynie conajmniej 50:loveu: Po drugie nikt Pani jwono35 nie skreslił na samym poczatku, po prostu po pierwszej pani wiadomości do mnie na pw i mojej zwrotnej nastapiła cisza! a międzyczasie do Adopcji dogow zglosiła sie inna osoba, której sprawdzanie ruszyło.Domek dla Smcia juz jest!! Pojedzie do Lublina, będzie mieszkał z trzema Paniami i kotami w duzym mieszkaniu z ogrodkiem.Domek sprawdziła Norbitka Co do kastracji to mysle po rozmowie z wetem,że możemy mu jajka ciachcąc wczesniej niż szczepienie na wścieklizne, ale to ustale jak dojde do siebie. Mięcho przywioze ( to kupie w takim razie z 30kg ), ale wybacz mi Ewo prawdopodobnie dopiero w przyszłym tygodniu chyba ,że Ewelinka bedzie w Katowicach wczesniej na uczelni? to bym Jej dała. Przepraszam za brak składu:-( Marysia Quote
eveandAxel Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 o cholinder! Marysia! Właśnie wróciłam z Katowic, ale nic zgadamy się i jakby cóś to mogę jutro podjechać. Marysiu, jeszcze przyjdą pieniążki odemnie i od Szachrajki31 . :multi: Quote
zee0524 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 chciałabym bardzo, bardzo podziękować wszystkim tym, którzy pomogli Samuelowi i mi:D ogromne ukłony w strone Pauliny i Beaty Kucharczyk z "Dogi Adopcje", gdyby nie Wasza pomoc adopcja prawdopodobnie nigdy nie doszłaby do skutku:loveu:,za naprawdę wielkie serce dziękuję Marysi, Constancii i Norbitce, mam ochotę Was wszystkie wyściskać. Ja mogę Was zapewnić, że Sami będzię miał dobry i ciepły dom, a przede wszystkim, że będzie bardzo kochany, a właściwie już jest. Całuję mocno Was wszystkich:D:loveu: zuza Quote
jwona35 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 sorki ale nikt mi zadnego adresu e-mail nie podawal to po pierwsze po drugie kontaktowalam sie codziennie albo z Pania Marysia albo z Pania Ewelina a pozniej to juz pisalam z Ewa na gg tylko w niedziele sie nie oddzywalam bo do poludnia nie bylo mnie w domu a wieczorem do pozna mialam gosci zreszta w sobote juz mi Pani Marysi napisala ze samuel najprawdopodobniej wyjedzie do nowego domu do lublina i ze w poniedzialek bedzie wiadomo na 100% wiec czekalam do poniedzialku na odpowiedz ale nie otrzymalam nic . :shake: Quote
Recommended Posts