Ewa Gałązka Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='wire fox']A-s-i-u rozlicz wątek na pierwszej ![/QUOTE] No właśnie. Moja wpłata z bazarku - 100 zł. nie jest umieszczona na pierwszej. Quote
azalia Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 HUmppa,dzięki za wspaniałe wieści,serce się raduje,że sunia jest u Was taka szczęśliwa. Quote
wire fox Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Bardzo się cieszę Lusinym szczęściem ! Przykro mi jednak,że wątek nie został rozliczony i zakończony tak jak należy !!!! Quote
Ewa Gałązka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='wire fox']Bardzo się cieszę Lusinym szczęściem ! Przykro mi jednak,że wątek nie został rozliczony i zakończony tak jak należy !!!![/QUOTE] Popieram Cię całkowicie. Ja wpłaciłam 100zł. z bazarku i nie zostało to wpisane w wątek. Jest mi bardzo przykro z tego powodu. Wogóle ten wątek został opuszczony całkowicie. Quote
wire fox Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='Ewa Gałązka']Popieram Cię całkowicie. Ja wpłaciłam 100zł. z bazarku i nie zostało to wpisane w wątek. Jest mi bardzo przykro z tego powodu. Wogóle ten wątek został opuszczony całkowicie.[/QUOTE] Niestety, rozumiem bo wiem jak się starałaś. W sprawach finansowych musi być całkowita jasność - wszystko powinno być zapisane i podliczone szczególnie dokładnie. Nie można zostawić spraw niedokończonych - na pierwszej jest błąd w obliczeniach -zwracałam na to uwagę już wcześniej niestety Asia go nie poprawiła. Quote
dusje Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Moze zaszly jakies niespodziewane okolicznosci i Asia nie moze pisac? Zaczekajmy!:lol: Quote
Owieczka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Asi nie ma juz od dluższego czasu na dogo więc musimy uzbroic się w cierpliwość. Postaram sie z nią skontaktować, mam nadziję ze niec sie nie stało i to tylko brak czasu :( Quote
Owieczka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Gadałam z Asią. Nie ma biedna internetu, pracuje, pisze prace, i jeszcze cos tam i cos tam juz nawet nie spamietałam ;/ ma u siebie umierającego Beagla sunię i sama nie wie jak się nazywa... :( Asia bardzo wszystkich przeprasza, obiecała że po 9 czerwca napewno się odezwie i wszystko ureguluje i zrobi jak trzeba. Bardzo prosi o cierpliwość. ok. ja uzbrajam się w cierpliwość :) Quote
wire fox Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Wszystko rozumiem, nie można wymagać od nikogo zaangażowania non stop, ale 10 minut na rozlicznie wątku pod kątem finansowym to nie są duże wymagania. Niestety, to nie pierwszy wątek, który tak się kończy i moze stąd mój brak cierpliwości. Myślę o alternatywnym sposobie pomagania, bo na Dogo robi się za dużo niejasności. To ostatnie to oczywiście refleksja bardziej ogólna, nie dotycząca tylko tego wątku. Quote
Owieczka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='wire fox']Wszystko rozumiem, nie można wymagać od nikogo zaangażowania non stop, ale 10 minut na rozlicznie wątku pod kątem finansowym to nie są duże wymagania. Niestety, to nie pierwszy wątek, który tak się kończy i moze stąd mój brak cierpliwości. Myślę o alternatywnym sposobie pomagania, bo na Dogo robi się za dużo niejasności. To ostatnie to oczywiście refleksja bardziej ogólna, nie dotycząca tylko tego wątku.[/QUOTE] Pewnie masz racje ale jak się nie ma dostępu do netu to nie jest to takie proste :( Sama niedawno miałam z tym problemy i ciężko jest nawet stan konta sprawdzić a co dopiero rozliczać itd. Postaram sie Asi pomóc w wolnej chwili i rozliczyć wątek , kto mi pomoże ?? :) Quote
wire fox Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Odkopuję wątek - to przykre,że Asia nie dotrzymała słowa i nie rozliczyła wątku. Quote
zuzolina Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 a co u Lusi ciekawgo? Jakies nowe zdjęcia może...?:cool3: Quote
azalia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Humppa,co u Lusieńki?Bardzo prosimy o wiadomości,bardzo. Quote
Recommended Posts