Andzike Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Wierszyk super :) A takiego domku jaki znalazła Lusia bardzo bym chciała dla mojej tymczasowiczki - Neski ... Quote
dusje Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='A-s-i-a']Chętnie bym to zrobiła, ale jak? WYDRUKOWAC I POWIESIĆ NA TABLICY OGŁOSZEŃ?:) TAK,TAK,TAK!!!! Niech buractwo poczuje sie gooopio,niech im lica plona ze wstydu...zwlaszcza,gdy beda posuwac do kosciolka ze swieconka z minami dobrodusznych tatuskow,mamusiek i dziadkow :diabloti: Quote
dusje Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='Andzike']Wierszyk super :) A takiego domku jaki znalazła Lusia bardzo bym chciała dla mojej tymczasowiczki - Neski ... Trza czarowac! magiczna kule wypucowac kota czarnego dokoptowac i dobre wiedzmy zaangazowac :evil_lol: Quote
Owieczka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 dusje napisał(a):Trza czarowac! magiczna kule wypucowac kota czarnego dokoptowac i dobre wiedzmy zaangazowac :evil_lol: Oj tak !! Dobre wiedźmy to podstawa !!! :D Asiu- ja jeszcze poprosze wierszyk dla Mysza1 za szybka wizyte przedadopcyjną !!! :P jak będe miała wene twórcza to sama jej napisze ale licze na Was ciotki klotki !!! Quote
dusje Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Moge ja???, moge, moge? :multi::oops: [FONT=Georgia]O Myszce naszej nie zapominamy[/FONT] [FONT=Georgia]za wizyte dla Lusi w pas sie klaniamy[/FONT] [FONT=Georgia]Dziewczyna ma serce nie tylko dla Lusi[/FONT] [FONT=Georgia]Wiele psiakow ratuje i szczescie [/FONT] [FONT=Georgia]dopisywac Jej musi![/FONT] [FONT=Georgia]Przyjmij Myszo to podziekowanie[/FONT] [FONT=Georgia]to tez dzieki Tobie to wiwatowanie[/FONT] [FONT=Georgia]Niech Ci sprzyjaja dobrzy Bogowie[/FONT] [FONT=Georgia]Czuj sie jak u siebie w naszym wiedzmowie[/FONT] P.S. Bylam na Watku Myszy i znow sieroty,ktore wyratowala z ciezkich opresji.Koszty rosna :shake: i tak sobie cichutko pomyslalam, czy Ewa Galazka nie zechcialaby przeznaczyc pieniazkow z trwajacego jeszcze bazarku dla Lusi, wlasnie dla tych 2 sierot ? :oops: Cudowne wielkie szczeniory potrzebuja kazdego grosika.Sa tu http://www.dogomania.pl/threads/206265-Szczeniaki-żyjące-przy-trasie-szybkiego-ruchu-nie-mamy-za-co-im-pomóc-deklaracje-( Nomen Omen, jeden z nich jak nasza Lusienka Quote
Owieczka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 dusje ja jestem za ;) Nie wiem jak reszta ciotek :P Szczeniory cudne !!! Quote
dusje Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Owieczka napisał(a):dusje ja jestem za ;) Nie wiem jak reszta ciotek :P Szczeniory cudne !!! Cuudne, ale nasza Krolewna najpiekniejsza na swiecie :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Ostateczna decyzja nalezy do Ewy i miejmy nadzieje,ze bedzie chciala wspomoc maluchy w imieniu Lusienki :lol: My chyba nie jestesmy na minusie z Lusia? Asia, wracaj, bo tu sie dobrze nakrecilo.Jowitka na BDT, ale w zamian pojechala do Owieczki jedna taka mala ruda i przesliczna wieloletnia wiezniarka i dokoptuje jeszcze tyz jedna a obie w cenie jednego futra :multi: a my tam deklarowalysmy Lusienkowa kase.Pogubilam sie,matko i corko!!! Quote
humppa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='A-s-i-a']...[FONT=Tahoma] Wszyscy byliście wspaniali! :lol:[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT] Witam - właśnie dostałam od Owieczki namiary na wasze forum i dopiero odkrywam ile osób było zaangażowanych w pomoc naszej Lusi... Zacznę może od początku... Ogłoszenie (http://www.adopcje.org/adopcja68686.html) znaleźliśmy trochę przypadkowo... 2 miesiące temu straciliśmy naszą ukochaną suczkę i wahaliśmy się czy jesteśmy gotowi na nowego psa. Jednak dom bez kudłacza wydawał się bardzo pusty, więc nieśmiało, bez konkretnych planów zajrzałam na losowo wygooglowany serwis z adopcjami w Warszawie. Historia Lusi (i ten smutny filmik!!!) bardzo nas wzruszyły. Po krótkiej naradzie rodzinnej - Baca przechrzczony na forum na Benka :), czyli bernardynopodobny pies moich rodziców, jest łagodny, ale duży, dlatego żeby nie sprowokować żadnej tragedii, zależało nam na piesku, który będzie żył z nim w zgodzie. Zasadniczo więc decyzja o "adopcji" zapadła bardzo szybko. Dopiero teraz dociera do mnie, że to co z mojej perspektywy było szczęśliwym zbiegiem okoliczności, tak naprawdę, było wynikiem Waszej ciężkiej, mozolnej pracy i cierpliwego rozsiewania ogłoszeń, informacji, banerków itd. Brak mi słów (o rymach nie wspominając) by wyrazić wdzięczność wszystkim Wiedźmom (i Wiedźminom), Ciotkom (i Wujkom). Lusia jest cudownym, mądrym i bardzo grzecznym psem i to dzięki Wam możemy teraz radośnie wylegiwać się na kanapie. Pozdrawiam serdecznie J&K&L Quote
wire fox Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 No, nareszcie sobie wszystko doczytałam w spokoju :) Asiu i Dusje jestem pod wrażeniem waszej błyskawicznej twórczości !!! Asiu - takiego podsumowania na żadnym wątku jeszcze nie widziałam !!!! Prawdę mówiąc Tobie należy się jakoś osobny sonet za determinację z jaką "przechowałaś" Lusię w piwnicy.Znalazłaś się na jej drodze w tym kluczowym momencie, który zadecydował o jej przyszłości. Quote
dusje Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='humppa']Witam - właśnie dostałam od Owieczki namiary na wasze forum i dopiero odkrywam ile osób było zaangażowanych w pomoc naszej Lusi... Zacznę może od początku... Ogłoszenie (http://www.adopcje.org/adopcja68686.html) znaleźliśmy trochę przypadkowo... 2 miesiące temu straciliśmy naszą ukochaną suczkę i wahaliśmy się czy jesteśmy gotowi na nowego psa. Jednak dom bez kudłacza wydawał się bardzo pusty, więc nieśmiało, bez konkretnych planów zajrzałam na losowo wygooglowany serwis z adopcjami w Warszawie. Historia Lusi (i ten smutny filmik!!!) bardzo nas wzruszyły. Po krótkiej naradzie rodzinnej - Baca przechrzczony na forum na Benka :), czyli bernardynopodobny pies moich rodziców, jest łagodny, ale duży, dlatego żeby nie sprowokować żadnej tragedii, zależało nam na piesku, który będzie żył z nim w zgodzie. Zasadniczo więc decyzja o "adopcji" zapadła bardzo szybko. Dopiero teraz dociera do mnie, że to co z mojej perspektywy było szczęśliwym zbiegiem okoliczności, tak naprawdę, było wynikiem Waszej ciężkiej, mozolnej pracy i cierpliwego rozsiewania ogłoszeń, informacji, banerków itd. Brak mi słów (o rymach nie wspominając) by wyrazić wdzięczność wszystkim Wiedźmom (i Wiedźminom), Ciotkom (i Wujkom). Lusia jest cudownym, mądrym i bardzo grzecznym psem i to dzięki Wam możemy teraz radośnie wylegiwać się na kanapie. Pozdrawiam serdecznie J&K&L Aaaa!!! :multi::multi::multi: [FONT=Courier New]a jednak sie pojawila Lusienkowa Rodzina :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Courier New]Witajcie Kochani :lol:[/FONT] [FONT=Courier New]Milo nam Was poznac prawie osobiscie :lol:[/FONT] [FONT=Courier New]Cieszymy sie ogromnie, ze nasza Lusienka wlasnie u Was znalazla swoja przystan.[/FONT] [FONT=Courier New]Z pewnoscia Owieczka opowiedziala o Lusience juz tyle, ze nam pozostaje dodac - jest Najwspanialsza sunia pod sloncem!Do dzisiaj nie pojmujemy,dlaczego ktos wazny dla niej nagle przestal ja kochac :-([/FONT] [FONT=Courier New]Niewazne, teraz to Wy jestescie dla niej Najwazniejszymi:loveu:[/FONT] [FONT=Courier New]Jestesmy Wam ogromnie wdzieczne za ofiarowanie Lusi domeczku i milosci, za Wasze zaangazowanie :lol:[/FONT] [FONT=Courier New]Juz wkrotce przekonacie sie sami, ze Lusia ma wiecej niespodzianek w zanadrzu, tych milych, oczywiscie.[/FONT] [FONT=Courier New]To wysportowana top modelka,wzbudzi zachwyt i uroda i sylwetka,zaprosi Was na Aerobic :evil_lol: Jest niepowtarzalna :multi:[/FONT] [FONT=Courier New]Zostancie z nami,dzielcie sie wszelakimi Lusiowymi historyjkami:multi:Witamy w Wiedzmowie :evil_lol: i zapraszamy :lol::loveu:[/FONT] [FONT=Courier New]Juz po raz ostatni na tym watku:...ale to juz bylo i nie wroci wiecej....[/FONT] [video=youtube;AmXUJetaFFw]http://www.youtube.com/watch?v=AmXUJetaFFw[/video] Zabuniu :loveu: Quote
wire fox Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Witaj ! Humppa, nie wiem jak to się stało, bo na tym wątku zdarzają się różne czary - ale jak pisałam swój post to Twojego nie było i nie przywitałam się jak należy, co niniejszym czynię. Może tak się zapatrzyłam na Lusine zdjęcia z "nowego Życia", że poprostu nie zauważyłam. Bardzo, bardzo się cieszę,że Lusia trafiła właśnie na Was :). Quote
dusje Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 wire fox napisał(a):No, nareszcie sobie wszystko doczytałam w spokoju :) Asiu i Dusje jestem pod wrażeniem waszej błyskawicznej twórczości !!! Asiu - takiego podsumowania na żadnym wątku jeszcze nie widziałam !!!! Prawdę mówiąc Tobie należy się jakoś osobny sonet za determinację z jaką "przechowałaś" Lusię w piwnicy.Znalazłaś się na jej drodze w tym kluczowym momencie, który zadecydował o jej przyszłości. Tak jest,Asia na Prezydenta Psiego Wedzmowa:multi: Quote
A-s-i-a Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Witam wszystkie Wiedźmy i [SIZE=4]nowo przybyłych, bardzo oczekiwanych;):multi: Właściwie, to ja jeszcze nie dowierzam w szczęście jakie spotkało Lusieńkę. Ciągle boję się cieszyć, żeby nie zapeszyć. Bardzo dziękuję za jej adopcję. Wiem, że będziecie z Lusieńki zadowoleni, bo to bardzo inteligentna sunieczka. Nie wiem jak mam wyrazić to, co czuję... Dusje mnie rozgryzła, ja po prostu ryczę!!! Quote
A-s-i-a Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='dusje']Tak jest,Asia na Prezydenta Psiego Wedzmowa:multi: TAAAK? A chcecie takiego? Quote
A-s-i-a Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Pobuszuję teraz dokładniej po wątku, bo-przez brak Neta, mam tyły. Przeleciałam pobieżnie, ale się chyba pogubiłam. Quote
Funky Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Ale fajnie humppa że jesteś z nami!!! I że Lusia jest z Tobą !!! <3<3<3 Quote
A-s-i-a Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='Ewa Gałązka']ZAPRASZAM na bazarek dla LUSI !!!!!!!!!!!!!! [FONT=Times New Roman]ZAPRASZAMna mój drugi bazarek dla Lusi - PASTA w saszetkach do butów, kosmetyki naturalne- mydło i sól do kąpieli,fluid VICHY, chusteczki nawilżające do psich łapek, książki z baśniami z mojegodzieciństwa, kolczyki, męskie bokserki.[/FONT] [FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/threads/2056...2#post16658192[/FONT] Czy można wiedziwć ile długu ma LUSIA ? Ewuniu, wszystko napisane w pierwszym poście, ale to nieważne!;) Najważniejsze, że Lusieńka szczęśliwa!:happy1: Bardzo Ci dziękuję za założenie bazarków, dwoiłaś się i pewnie wnet i troiła, żeby zmniejszyć Lusieńkowy dług. To niech pieniążki z bazarku idą na inną bidulke. Zdecyduj:lol: Quote
dusje Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='Funky']Ale fajnie humppa że jesteś z nami!!! I że Lusia jest z Tobą !!! <3<3<3 Funky:lol: Hiszpanski klimat sprzyja polskim psiakom.To jak? Idziemy po jednego, jednego,jednego? ;):lol: Quote
A-s-i-a Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='dusje'] Bylam na Watku Myszy i znow sieroty,ktore wyratowala z ciezkich opresji.Koszty rosna :shake: i tak sobie cichutko pomyslalam, czy Ewa Galazka nie zechcialaby przeznaczyc pieniazkow z trwajacego jeszcze bazarku dla Lusi, wlasnie dla tych 2 sierot ? :oops: Cudowne wielkie szczeniory potrzebuja kazdego grosika.Sa tu http://www.dogomania.pl/threads/206265-Szczeniaki-żyjące-przy-trasie-szybkiego-ruchu-nie-mamy-za-co-im-pomóc-deklaracje-( Nomen Omen, jeden z nich jak nasza Lusienka Ewunia, co Ty na to?;) Quote
dusje Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Powiecie,zem wariatka,O.K. Najpierw niezyjacy juz psiak Fiorstein.....prawie jak Lusienka i jej szczesliwy wyjazd do Owieczki Na koncu wizyta Myszy w interesie Lusi i te jej znaleziska i znow jedno w typie Lusi - sunia chyba. Wierze w przeznaczenie i wszelkie tzw. zbiegi okolicznosci Quote
Funky Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 dusje napisał(a):Funky:lol: Hiszpanski klimat sprzyja polskim psiakom.To jak? Idziemy po jednego, jednego,jednego? ;):lol: Hahaha, no ja już mam dwa, ale kto wie...?! :* Quote
Ewa Gałązka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT="Times New Roman"]ZAPRASZAMna mój drugi bazarek - PASTA w saszetkach do butów, kosmetyki naturalne- mydło i sól do kąpieli,fluid VICHY, chusteczki nawilżające do psich łapek, książki z baśniami z mojegodzieciństwa, kolczyki, męskie bokserki.[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT="Tahoma"]http://www.dogomania.pl/threads/205668-MYDŁO-NATURALNE-SÓL-DO-KĄPIELI-FLUID-Vichy-SASZETKI-DO-ŁAP-KOLCZYKI-na-Lusię-do-20.04?p=16658192#post16658192[/FONT] [FONT=Times New Roman]Bazarek słabiutko idzie- pewno dlatego że niedługo święta !!!!![/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
A-s-i-a Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='Andzike']Wierszyk super :) A takiego domku jaki znalazła Lusia bardzo bym chciała dla mojej tymczasowiczki - Neski ... [quote name='dusje']Trza czarowac! magiczna kule wypucowac kota czarnego dokoptowac i dobre wiedzmy zaangazowac :evil_lol: Dusje, kulę Twoją znalazłam, umyłam w ruczaju boś ją zagubiła na Łysej Górze dróg rozstaju. Kota też przyganiam, w sam raz do czarowania! Quote
Ewa Gałązka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 A-s-i-a napisał(a):Ewunia, co Ty na to?;) Oczywiście, że się zgadzam- tylko że słabo ten bazarek idzie............................ Quote
A-s-i-a Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='humppa']Witam - właśnie dostałam od Owieczki namiary na wasze forum i dopiero odkrywam ile osób było zaangażowanych w pomoc naszej Lusi... Zacznę może od początku... Ogłoszenie (http://www.adopcje.org/adopcja68686.html) znaleźliśmy trochę przypadkowo... 2 miesiące temu straciliśmy naszą ukochaną suczkę i wahaliśmy się czy jesteśmy gotowi na nowego psa. Jednak dom bez kudłacza wydawał się bardzo pusty, więc nieśmiało, bez konkretnych planów zajrzałam na losowo wygooglowany serwis z adopcjami w Warszawie. Historia Lusi (i ten smutny filmik!!!) bardzo nas wzruszyły. Po krótkiej naradzie rodzinnej - Baca przechrzczony na forum na Benka :), czyli bernardynopodobny pies moich rodziców, jest łagodny, ale duży, dlatego żeby nie sprowokować żadnej tragedii, zależało nam na piesku, który będzie żył z nim w zgodzie. Zasadniczo więc decyzja o "adopcji" zapadła bardzo szybko. Dopiero teraz dociera do mnie, że to co z mojej perspektywy było szczęśliwym zbiegiem okoliczności, tak naprawdę, było wynikiem Waszej ciężkiej, mozolnej pracy i cierpliwego rozsiewania ogłoszeń, informacji, banerków itd. Brak mi słów (o rymach nie wspominając) by wyrazić wdzięczność wszystkim Wiedźmom (i Wiedźminom), Ciotkom (i Wujkom). Lusia jest cudownym, mądrym i bardzo grzecznym psem i to dzięki Wam możemy teraz radośnie wylegiwać się na kanapie. Pozdrawiam serdecznie J&K&L Po przeczytaniu ostatnich postów, zaczyna do mnie docierać, że Lusia ma swój DOM i NIGDY nikt jej już NIE SKRZYWDZI . WRESZCIE MA KOCHAJĄCYCH LUDZIÓW!!!:lol:. A jaki cudowny avatar zauważyłam u Ciebie, Humppa:cool3: Zachwyciłam się wszystkimi zdjęciami, ale te: [FONT="][FONT=Tahoma]Jaka nasz Lusieńka dumna!:loveu::lol:[/FONT] [/FONT] [FONT="] [FONT=Tahoma]Jak się uśmiecha:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [/FONT] [FONT="][FONT=Tahoma]A jaka czuje się ważna i odpowiedzialna!:evil_lol::loveu::loveu:[/FONT] [/FONT] [FONT="][FONT=Tahoma]radują moje serce :loveu:[/FONT] [/FONT] Quote
Recommended Posts