A-s-i-a Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='dusje']Kobita po tej historii totalnie zgoopiala Zobaczcie kogo za nia srogo ukarala [FONT=Tahoma]Stańmy więc w szeregu, Ratujmy faceta! Bo już się nie pocieszy nim żadna kobieta! [/FONT] Quote
A-s-i-a Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 dusje napisał(a): A juz na powaznie,Asiu czy Ty jutro/wlasciwie dzisiaj dryndniesz do Owieczki i dopytasz co i jak? Ale mam nerwa :oops: Mnie tez całą nosi :nerwy: Jasne, że zadzwonię. Mogę z samego rańca, bo i tak wstaję do pracy (odrabiamy wolne:angryy:) Tylko nie wiem, czy Owieczka mnie nie zabije... Myślę, że ok. 10.00 to mogę odważnie dzwonić :) Moze uda mi się na jakiejś przerwie podskoczyć na Dogo i napisać, czego się dowiedziałam Quote
A-s-i-a Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 :bye: A teraz, już jako grzeczne dziewczynki, idźmy spać [video=youtube;EXy5KURe52c]http://www.youtube.com/watch?v=EXy5KURe52c[/video] :sleep2: Quote
dusje Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='A-s-i-a'] [FONT=Tahoma]Stańmy więc w szeregu,[/FONT] [FONT=Tahoma]Ratujmy faceta![/FONT] [FONT=Tahoma]Bo już się nie pocieszy[/FONT] [FONT=Tahoma]nim żadna kobieta! [/FONT] Hahaha :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: No to super, ze dryndniesz i dasz znac w wolnej chwili :lol: Rzeknij Owieczce slowko o Jowitce z Zamoscia,dobrze? Moze Owieczka da rade zajrzec na jej watek i odezwie sie,bo ja nie potrafie odpowiedziec na wszystkie pytania.Ot,napisalam co wiem i jak to nasza Lusienka ma sie znakomicie. Jeszcze raz watek Jowitki http://www.dogomania.pl/threads/2057...łowieka/page3 Dobranoc :lol: Quote
A-s-i-a Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 dusje napisał(a):Hahaha :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: No to super, ze dryndniesz i dasz znac w wolnej chwili :lol: Rzeknij Owieczce slowko o Jowitce z Zamoscia,dobrze? Moze Owieczka da rade zajrzec na jej watek i odezwie sie,bo ja nie potrafie odpowiedziec na wszystkie pytania.Ot,napisalam co wiem i jak to nasza Lusienka ma sie znakomicie. W takim razie zadzwonię do niej, kiedy będę miała przed oczami wątek Jovitki ( łatwiej mi będzie odpowiadać na ewentualne pytania Owieczki :) ), bo nie wiem, czy będzie miała dostep do Internetu. Quote
A-s-i-a Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 [quote name='dusje']Do kociolka wrzucilam i mocno nim zakrecilam ale cosik pomieszalam i takie cos dostalam :diabloti: [FONT=Tahoma]I mnie tym poczęstowałaś! Dlatego dzisiaj w szkole tak wyglądałam![/FONT] [FONT=Tahoma] Już wiem, czemu dzieci się mnie bały i na przerwie z dala omijały. Potem na ich szyjach czosnek zobaczyłam. Wtedy trochę się zdziwiłam,:???: dopiero, jak się w lusterku zobaczyłam!… :crazyeye::shocked!: [/FONT] Quote
A-s-i-a Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Rozmawiałam z Owieczką :) Oooo... dzwonek... pędzę! Resztę za... ? [FONT=Tahoma] [/FONT] Quote
A-s-i-a Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 :evil_lol: [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Zartowałam! Mam teraz tzw.”okienko”, więc napiszę, to, czego się dowiedziałam. Jutro Lusia powinna pakować kuferek do nowego domku-jeśli Owieczka znajdzie kogoś do pomocy, bo Lusieńka jest strasznym płaczkiem i będzie chciała jechać na Owieczki kolanach. Domek – jak opisywała Owieczka- z ogródkiem. Nowa Pańcia już szykuje dla Lusieńki miejsce w swoim łóżeczku.:lol:[/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]MAM NADZIEJĘ, ŻE WSZYSTKO SIĘ UŁOŻY!!! Zadzwonie do Owieczki ponownie jutroi przekaże Wam skrót informacyjny z (:kciuki:) adopcji. Zapewne więcej napisze w poniedziałek [/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Owieczka[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma] . A teraz o Jowitce. Jest możliwy DT u Owieczki, ale w boksie, na zewnątrz. Wygląda to tak: cały dzień pieski spacerują po placu, mają wolny wstęp do domu – kiedy chcą, wtedy wchodzą, ale na noc powrót do boksu. Jowitka nie musi być w nim sama, dostanie do przytulenia Abiśke. Według mnie, warunki są świetne. [/FONT][/FONT] Quote
dusje Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Asiu :lol: Spisalas sie na 6,wielkie dzieki :loveu: Kochana, a co z umowa adopcyjna,kto ja podpisze? Owieczka? Ktokolwiek by to nie byl,plisss nie zapomnij o klauzuli ewentualnego zwrotu Lusienki w rece np.Owieczki a nie do schronu czy innej osobie itd.Musimy wiedziec co z nia dalej! Wlasnie na dogo jest Tosia - po smierci pana trafila do schronu, choc nie powinna byla. O Jowitce napisze pozniej,teraz musze pedzic i juz mnie nie ma.Do zobaczenia pozniej Quote
Magda82 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Jeszcze raz watek Jowitki http://www.dogomania.pl/threads/2057...łowieka/page3 Dobranoc :lol: wątek Jowitki nie chce wchodzić :-( tylko mi czy wszystkim? Quote
wire fox Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='Magda82']Jeszcze raz watek Jowitki http://www.dogomania.pl/threads/2057...łowieka/page3 Dobranoc :lol: Te rzeczywiście nie działają. Spróbuj ten : http://www.dogomania.pl/threads/2057...łowieka/page3 Quote
dusje Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Wiedzmy kochane, znow na Sabat przybywacie moze uda sie Jowity los zaczarowac domeczek jej znalezc i pancie, co bedzie ja calowac :multi: Jowitka urok ma niebywaly A i wiek do adopcji wspanialy Sliczna to panienka i radosna niech jej dom przyniesie cudowna wiosna :multi::lol: Quote
A-s-i-a Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Cisza przed burzą... Ogryzam paznokcie... To już jutro... Wybaczcie, nie mogę się skupić... Proszę Was, trzymajcie baaaaardzo mocno kciuki...:kciuki::bigok::kciuki: LUSIEŃKO, SŁONECZKO NASZE! . Quote
zuzolina Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 tak czytam i czytam i jestem prze szczęśliwa że Luśka znalazła domek. Mimo że sama nie mogłam jej zaadoptować to z całego serca życzyłam jej wspaniałego domu i trzymałam kciuki by znalazła go jak najszybciej. i się udało:) gratuluje:))) a zmieniając na szybko temat mam tu kolejnego delikwenta potrzebującego pomocy. Może byście cioteczki chociaż porozsyłały? http://www.dogomania.pl/threads/205942-bezdomny-Lisek-z-padaczk%C4%85-szuka-DT-DS-na-cito!!! Quote
dusje Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Witajcie kochane Wiedzmy :lol: Wielki Dzien Dla Naszej Krolewny :multi::loveu: Czekamy na relacje :lol: Quote
fiorsteinbock Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Serce mi sie zatrzymalo - czekam na relacje :) Ale sie ciesze!!!! Quote
A-s-i-a Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Lusieńka właśnie w drodze do nowego domku...:kciuki: Jeszcze nowi Pańciostwo jej w realu nie widzieli... Mam nadzieje, że się spodoba... Umówiłam się z Owieczką na telefon ok. godz. 19. Info dla Owieczki. To ta sunia:Zjawiskowa Jowita szuka swego człowieka piesek, o którym Ci wspominałam, nie toleruje innych psów: Misiek - pies do powieszenia Quote
dusje Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='A-s-i-a']Lusieńka właśnie w drodze do nowego domku...:kciuki: Jeszcze nowi Pańciostwo jej w realu nie widzieli... Mam nadzieje, że się spodoba... Umówiłam się z Owieczką na telefon ok. godz. 19. Mocniutenko zaciskamy za nasza kochaniutka slicznosc :loveu: Quote
A-s-i-a Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Owieczka z Lusieńką jeszcze w drodze do nowego domku... To jednak kawał drogi. Dobrze,że Owieczka nie jedzie sama. Lusia narzygała w samochodzie, upaprała się... I jak ta bidulka pokaże się nowej Pańci? :shake: Quote
A-s-i-a Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Szykujemy nowej bidulce mieszkanko u Owieczki, ciesząc się, że bedzie na to kaska do 8 maja... a nie wiemy, czy Owieczka za własną kaskę wiezie Lusię do domku... Cioteczki, co wymyślimy? Quote
dusje Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Asiu,moze to z nerwow??? Bidulka nasza kochana.Nie martw sie,jesli Panstwo Ok to nie powinni sie zniechecic tym chanelkiem. Co kosztow podrozy,moze Panstwo odpala pare zl? Szczerze mowiac, nie jestem zwolenniczka dowozenia pod drzwi za darmo. Oczywiscie, ze musimy w razie co pokryc koszty. Quote
Magda82 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='A-s-i-a']Właśnie dojechali... no to teraz wszyscy trzymać kciuki za Lusieńkę i nie puszczać żeby się waliło i paliło!!!!!! Quote
Recommended Posts