Zuzka2 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Wiem,że ona nie jest mała;-) Ale i tak poleciłam,bo pojęcia "mały" są tak różne,że jedna Pani szukała małego,a zdecydowała się na psa ok.18kg i przed kolano;-)Poza tym ona jest idealnym psem,więc muszę ją wysyłać;-)Tym bardziej,że ta Pani jest z tego woj. Ale dziś mi napisała,że wolałaby jednak mniejszego jak jamnik. Quote
basia34 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 No to niech szuka yorka miniaturke.Moja Bela i Fifka przywiezione z interwencji podbily moje serce i sa teraz ze mna. Quote
Zuzka2 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Wrzuciłam sunię na najpopularniejsze portale. Jakie portale w dolnośląskim mają największy odzew? Bo tak generalnie to szerlok,morusek i gumtree,a może u Was jest coś popularnego jeszcze? Quote
giselle4 Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='Zuzka2']Wrzuciłam sunię na najpopularniejsze portale. Jakie portale w dolnośląskim mają największy odzew? Bo tak generalnie to szerlok,morusek i gumtree,a może u Was jest coś popularnego jeszcze?[/QUOTE] dziękuej kochana za pomoc ,,,bardzo dziekuje:) Quote
margaret Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 dzis mi złamała serce wasza suczka na tych fotach w boksie, jaka siedzie zgarbiona, wzrok w bity w ziemię, psia depresja:( płakać się chce....... ja mam intuicję fotograficzną więc i bez opisu waszego zgadłabym że to najłagodniejsze i bardzo powściągliwe uczuciowo stworzenie (teraz), które jednak jak się zakocha to bedzie ideałem wierności i jak sie popatrzy w oczy swojemu panu czy pani..... to rozpłyną sie ze wzruszenia zapóxniona doatrłam ale będę odwiedzać suńkę choć tylko wirtualnie Quote
basia34 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Margaret to co napisalas o Soni to prawda ,to Aniolek i kochana. Quote
Nadziejka Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [FONT=Arial Black][COLOR=darkorange]Sonusiu rudaszkowa - domus cie musi odnalezc i pokochac na dobre ![/COLOR][/FONT] Quote
Zuzka2 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Wkleiłam sunię na 1z wątków "przygarnę"-domek w Kaliszu.Dałoby się sprawdzić jej stosunek do kotów jakoś? Quote
basia34 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 To sunika ktora nie wadzi nikomu ,mysle ze z kotami sie zaprzyjazni. Quote
margaret Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 zeby nie było ze wszyscy wypadli z neta:) ja tez jestem:) Quote
Recommended Posts