ŚWIAT Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Giselle masz może jakies wieści od Vivianki z domku? martwie się czy jej tam dobrze... Quote
giselle4 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 [LEFT][FONT=Verdana]Dzień dobry tu Anna P[/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Verdana]Tak jak obiecałam w smsie wysyłam zdjęcia Wiwiany. Nie wiem czy pod dobry adres e-mailowy jeśli jest jakiś inny pod który mam wysyłać następne zdjęcia proszę go podać w smsie lub odpowiedzi zwrotnej. Jesteśmy bardzo zakochani w Wiwianie i szczęśliwi że do nas trafiła:)!! Jest na prawdę grzeczna i tak strasznie kochana, że nie można się na nią złościć. Niestety mamy z nią mały problem:( Załatwia się w domu. Mimo że wychodzimy z nią cztery razy dziennie i jeden ze spacerów jest godzinny Wiwiana potrafi po godzinie od powrotu do domu załatwić się. Mamy nadzieję, że jest to spowodowane przebywaniem w schronisku gdzie nie wychodziła zawsze wtedy kiedy chciała się załatwić i że uda nam się ją tego oduczyć. Już tak źle nie wygląda jak po przybyciu do nas. Widać jeszcze troszkę kręgosłup, ale jest co raz lepiej. Jest na prawdę kochanym stworzeniem i aż trudno uwierzyć, że ktoś ją wyrzucił! W ten weekend jedziemy z chłopakiem do jego domu rodzinnego gdzie są cztery psy i cztery koty więc bedzie miała się w końcu z kim pobawić:) Mam nadzieję, że z kotami się dogada. Raz w miesiącu obiecuję wysyłać zdjęcia, a jeśli coś się wcześniej wydarzy na pewno o tym poinformuję dodajac aktualne zdjęcia.[/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Verdana]Pozdrawiam i raz jeszcze gorąco dziękuje za możliwość adopcji tak cudownego psa[/FONT][/LEFT] Quote
giselle4 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 ŚWIAT napisał(a):Ale super wieści.. wstawie fotki ale juz 7 raz wrzuta mi nie sciaga fot:( Quote
giselle4 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 ...no i nastepny mail od rodzicow Vivianki ja ryczałam nad jej szczesciem .... [LEFT][FONT=Verdana]Witam,[/FONT] [FONT=Verdana]w odpowiedzi na Pani smsa przesyłma parę zdjęć:) Nie robiliśmy ich niestety dużo w ostatnim czasie, ale mam nadzieję, że to nadrobimy:) Byliśmy w zeszłą sobotę w Wiwianą u weterynarza i wszystko jest z nią w porządku tylko najprawdopodobniej jest alergikiem! Kropimy jej oczka gdyż miała dość mocno oczka zaropiałe po spaniu i czerwone białka, ale już jej przechodzi. Podczas odwiedzin u rodziny chłopaka było na prawdę dobrze. Dogadała się bez problemu z innymi psami, a co do kotów to ona chce się z nimi bawić, ale że jest duża i nie ma wyczucia swojej siły baliśmy się że przypadkowo krzywdę któremuś zrobi, ale na szczęście obyło się bez dramatów. Wybiegała się po ogrodzie i była tak wieczorem zmęczona, że spała jak kamień. Za tydzień również czekają ją odwiedziny na wsi więc znowu będzie miała gdzie pobiegać gdyż nie spuszcamy jej ze smyczy we Wrocławiu w obawie że ucieknie, bo jeszcze za bardzo się nie słucha:( Obie rodziny, moja i chłopaka pokochały ją od razu, a moi rodzice cieszą się że w końcu mają wnuczkę:)!! Szczerze mówiąc wzięliśmy Wiwanę w idealnym momencie, gdyż dwa tygodnie temu musieliśmy uśpić pieska w moim rodzinnym domu który był ze mną 16lat i było mi strasznie ciężko, ale po powrocie do domu Wiwana się przytuliła jak zobaczyła że smutna jestem i płaczę i od razu troszkę lepiej mi się zrobiło, bo mam jeszcze jednego psiego przyjaciela więc musiałam się w garść wziąć szybciej:) Po Świętach powinnam mieć zdjęcia nowe z wycieczki na wieś.[/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Verdana]Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt Wielkanocnych.[/FONT][/LEFT] [LEFT]...dziewczynko ,ktos czuwal nad Toba i oddał w nejlepsze rece:)[/LEFT] Quote
giselle4 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Vivianka coreczka mamusi i tatusia:) z mamusią:) z tatusiem:) Quote
giselle4 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Alicja napisał(a):Serducho się raduje zobacz fotki Alu:) Quote
basia34 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Ja nie bede ryczec chociaz lezka w oczach sie kreci,Wiwuniu jestem szczesliwa tak jak Ty.Mizianka w pysio. Quote
giselle4 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 i nastepny mail od panci Vivianki ;;;;; Witam, tak wszystkie poprzednie linki otworzyły się bez problemu. Jak czytam wpisy na dogomanii aż mi się serduszko ściska że tylu ludzi chciało dla Wiwiany kochającego domu i byli tak zainteresowani jej losem!! Jest to piękne co robi i Pani i tysiące innych ludzi, że dzięki właśnie takim ludziom psiaki mają nowe kochające domy! Wyślę kolejne fotki gdzieś w środę, gdyż byliśmy wczoraj na rodzinnym spacerku i nagle podszedł do nas obcy Pan i zapytał czy może Wiwianie porobić zdjecia gdyż jego hobby to fotografowanie psów a ona jest bardzo ładna i ma bardzo uśmiechnięty pyszczek:)!! Bardzo się ucieszyliśmy i czekamy na jej piękne zdjęcia które nie zwłocznie wyślę:) kochane ciotki dziekuje bez Was wszystkich zaden pies by nie poszedł do takiego domku bo by domek nie wiedział o nim:) a pancia jest boska Quote
Alicja Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 giselle4 napisał(a):zobacz fotki Alu:) super fotki , widać że to TEN domek czekał specjalnie na naszą Viviankę :loveu: Quote
ŚWIAT Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='giselle4']i nastepny mail od panci Vivianki ;;;;; Witam, tak wszystkie poprzednie linki otworzyły się bez problemu. Jak czytam wpisy na dogomanii aż mi się serduszko ściska że tylu ludzi chciało dla Wiwiany kochającego domu i byli tak zainteresowani jej losem!! Jest to piękne co robi i Pani i tysiące innych ludzi, że dzięki właśnie takim ludziom psiaki mają nowe kochające domy! Wyślę kolejne fotki gdzieś w środę, gdyż byliśmy wczoraj na rodzinnym spacerku i nagle podszedł do nas obcy Pan i zapytał czy może Wiwianie porobić zdjecia gdyż jego hobby to fotografowanie psów a ona jest bardzo ładna i ma bardzo uśmiechnięty pyszczek:)!! Bardzo się ucieszyliśmy i czekamy na jej piękne zdjęcia które nie zwłocznie wyślę:) kochane ciotki dziekuje bez Was wszystkich zaden pies by nie poszedł do takiego domku bo by domek nie wiedział o nim:) a pancia jest boska Cudowne info:) Vivianka została fotomodelką- jak to one mówią" Spacerowałam sobie po mieście i nagle podszedł do mnie pan, i zaprosił mnie na sesję, i zostałam modelką. Tak zaczęła się moja kariera, teraz za mniej niż 10 tysięcy dolarów dziennie nie opłaca mi się wstawać":) Quote
giselle4 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 ŚWIAT napisał(a):Cudowne info:) Vivianka została fotomodelką- jak to one mówią" Spacerowałam sobie po mieście i nagle podszedł do mnie pan, i zaprosił mnie na sesję, i zostałam modelką. Tak zaczęła się moja kariera, teraz za mniej niż 10 tysięcy dolarów dziennie nie opłaca mi się wstawać":) hihihi,dobre:) Quote
fiorsteinbock Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Na prośbę Grażynki wstawiam zdjęcia z profesjonalnej sesji :) Zapraszamy: Quote
giselle4 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Edytko ,tak to sa fotki pana fotografa......dla mnie piekne usmiacham sie ze takie cudo było w schronie a teraz mail panci Vivianki...i poleciały łzy:( ----------- [LEFT][FONT=Verdana]Witam,[/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Verdana]niestety nie udało mi się napisać do Pani w tamtym tygodniu wiadomo jak to przed Świątemi:) Przesyłam na razie 3 zdjecia od Pana fotografa spotaknego na spacerze. Na zdjeciach jest również amstaff innego Pana który przyszedł się z nią pobawić a wabi sią Zefir:) Aż się nie chciało wracać do domku tak się świetnie ze sobą bawiły:) Wiwiana zmęczyła swojego nowego kolegę dość szybko;) Resztę zdjęć wyślę w tym tygdoniu. Na Święta znowu nasza mała psinka była na wsi i poznała swoją kolejna siostrę Lee. Małego Pekinczyka z którym pokochała się od pierwszego wejrzenia!! Nie dość że miały bardzo podobno umaszczenie to jeszcze od razu się polubiły. To jak się bawiły można było oglądać godzinami:)!! Malutka nie dawała za wygraną a Wiwa bardzo uważała żeby krzywdy nie zrobić. Już ją powolutku bez smyczy puszczamy i słucha się. Nabrała w końcu masy i wygląda jak pierwszo rzędna zdrowa i kochana psinka! A ile radości daje nam to jest nie do opisania!! Każde zakupy muszą się skończyć jakimś smakołykiem lub zabawką dla niej!! A ona potrafi się z tych prezentów cieszyć tak jakby ktoś jej ofiarował największy skarb na świecie:) Mam nadzieję, że my dla niej jesteśmy takim właśnie skarbem, bo ona dla nas na pewno:)!![/FONT][/LEFT] Quote
michelle04 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [URL="http://img38.imageshack.us/i/47829600.jpg/"][IMG]http://img38.imageshack.us/img38/3258/47829600.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Ech Vivcia..pamiętam jak jeszcze nie tak dawno to mi dawałaś buziaki, a teraz całujesz kawalera...ech....jak te dziewczyny szybko dorastają :D Quote
michelle04 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 ..i słówko dla domku Vivci: pilnujcie dziewczynki,by wracała z randek przed 22.00 :diabloti: i żeby ten "łobuz" nie złamał jej serca, bo dostanie "łomot" od wszystkich Cioteczek :D Dziękuję Wam Kochani :loveu: Quote
giselle4 Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 mam duzo foteek ale rozdzielosc zbyt duza i nie sciaga wrzuta michelle podesle Tobie moze cos z tym zrobisz,ok? Quote
ŚWIAT Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Nawet nie wiecie jak mi sie serce raduje jak patrzę na te zdjecia i czytam te maile. Dobrze ze Vivianka przytyla:) Quote
AnnWrc Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='ŚWIAT']Nawet nie wiecie jak mi sie serce raduje jak patrzę na te zdjecia i czytam te maile. Dobrze ze Vivianka przytyla:)[/QUOTE] Witam, nareszcie dołączyłam do tej cudownej społeczności dogomaniaków:) Z tej strony mamusia Wiwianki co widać po avatarze:) Nie będę już zawracała głowy giselle4 i sama zacznę dodawać zdjęcia aby wszyscy byli na bieżąco tego co dzieje się u naszej Maleńkiej laleczki:) Proszę się zgłaszać do mnie również w sprawach w których mogłabym cokolwiek pomóc!! Zalogowanie się na Dogomanii ma na celu pomoc w każdy możliwy sposób w ramach wielkiej wdzięczności za Wiwiankę:) Staram się być na bieżąco w wątkach które umieszczacie, a wątek Yakimki wklejam gdzie się tylko da żeby znajomi ją zobaczyli i może akurat będą mieli kogoś zainteresowanego! Czekam więc na odpowiedź z ich strony a dogomaniaków serdecznie pozdrawiam:) Quote
Recommended Posts