Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba mnie przeceniacie....kazdy moze rozruszac watek - wystarczy siąść i wysylac maaaaase pw do wszystkich wokoło:)
ja przez Miska zawalilam robote:):) - pare nocy zajelo mi rozsylanie watku by uzbierac deklaracje

beataczl ma miejsce u marimc - mialo byc dla Misia, ale jeszcze sie nie zwolnilo koszt 200zl/miesiac z karma....zapytajcie czy ma juz Kogos na to miejsce....dopoki sie nie zwolni rozsylajcie watek i trzeba spaniela na ostatnie lata wycignac za duzo juz przeszedl:(

Posted

prawdopodobnie na miejsce u mariamc pojedzie DONKA Mela,bo sie jednak na dt nie dogadala z tymczasowiczem-wyrywna sunia z Niej ze hohoooo
jezeli nie -to Spanielka tam zarezerwuje -na dniach sie okaze ...

Posted

dzięki beataczl pamiętaj o Nim za tych kilka dni- będziemy trzymały kciuki, żeby udało Mu się zahaczyć u Ciebie pod koniec ciężkiego życia.

Jak się robi banerek? tzn jakie wymiary powinien mieć i w jakich programach nad nimi pracujecie???

Posted

nie przejmujcie się mną, bo tylko będę kombinowała z rozmiarami banerka ;-)

A teraz potrzebuję pomocy- nie wiem jak podłożyć adres wątku do banerka......?????

Posted

[quote name='BERKANO']niestety przy takim zaangażowaniu forumowiczów ten biedny piesek nie ma żadnych szans[/QUOTE]
Estrella jest na watku to Ci podpowie jak podlinkowac /albo podlinkuje .
Jak bedzie gotowy banerek to go wkleje w podpis .

Posted

kochane cioteczki, porozsylam zaraz watek, podrzuce kaske na spaniela, kto zbiera? :razz:
czy ma FB, wieczorem moge sie zajac jego wydarzeniem jesli jeszcze nie ma :cool3:
czy ktos mi moze napisac (takze na pw) w jakim on jest miescie? -> musze sie zorientowac ja z datkami na bazarek (bo mieszkam nieco daleko, wiec musze zorganizowac doslanie) , moge podeslac komus paczke albo inaczej to zorganizowac, prosze o info kto sie zajmie bazarkiem. :roll:
wystarczy na poczatek? no to cioteczki do dziela! :mad:

Posted

ale niemoc tu nadal panuje....
A ja biedna tak się produkowałam z banerkami- trzeba mi było powiedzieć, że są do bani... ;-)
też porozsyłałam wątek i zonk- hmmmmm

Posted

Spaniel jest w schronisku i nie wyjdzie z niego inaczej jak na nazwisko osoby adoptującej. Ja już nie wyadoptuję żadnego psa na siebie bo i tak Urząd Miasta w zeszłym roku przysłał mi wezwanie do zapłacenia podatku za 16 psów.:evil_lol: O tym jak pisałam podania nie będę opowiadać bo nudne.