majqa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Myśl o Tacie i pomocy Jemu. To priorytet. Quote
Marycha35 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Dzięki Izuś, taki uparty z Niego człek, że i mnie pikawa siądzie zdaje się po tych wizytach u lekarza. On nigdzie nie chce jechać!!! Quote
Iljova Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Nic mi się nie stanie jak trochę będę sama przestańcie tak szaleć. Ja nie mam 5 lat, ani nie jestem nastolatką ... Wy przestańcie się tak przejmować, pozatym okaże się czy zniesiecie moje towarzystwo... Mój nastrój nie jest rewelacyjny po środowej rozmowie tel. i wiadomościach ... Ale nie będę tutaj pisać... To spotkanie dla mnie w tym momencie to zbawienie... To że będę mogłabyc z Wami i zwierzakami będzie dla mnie kojące i pomocne. Zresztą zwierzaki są wtedy nieocenione, wyczuwają nasz stan i próbują pomóc, o czym większość ludzi nie ma pojęcia. Poprostu nie zdają sobie sprawy że zwierzak pomaga. Quote
majqa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Iljova'] (...) okaże się czy zniesiecie moje towarzystwo... (...)[/QUOTE] A na to są różne środki zaradcze z uwięzieniem w kojcu włącznie. ;-) Głowa do góry! Quote
tana Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='majqa']A ja jutro zadzwonię do Ani, bo może Ania mogłaby wcześniej przyjąć Ilonkę? Tak seee gdybam, bo ja z kolei za skarby świata z tego spotkania wcześniejszego nie mogę zrezygnować: konieczność/ mus + potrzeba.[/QUOTE] Cholerka ja do 15 w pracy jestem i raczej mnie wcześniej nie puszczą :( Więc w domu będę najwcześniej 15.30 :( Na Marcina nie ma co liczyć bo prawdopodobnie wcale go nie będzie z nami jutro. Quote
nika28 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Słuchajcie, a ja dopiero teraz zauważyłam że w ogłoszeniach które robiłam dla Faworka jakiś czas temu jest kontakt na Borówkę... :( Czy mogę prosić telefon do kogoś innego, żebym zamieniła w tych moich ogłoszeniach ? Quote
tana Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 No jasne możesz moj nr podawać 601 631 791. A w ogóle to wpadniesz Nikuś jutro do nas? :):):) Fajnie by było!!!! Quote
nika28 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='tana']No jasne możesz moj nr podawać 601 631 791. A w ogóle to wpadniesz Nikuś jutro do nas? :):):) Fajnie by było!!!![/QUOTE] Ok :) Jeśli spotkanie jest jakoś po południu albo wieczorem, to z chęcią wpadnę wygłaskać Faworka i zapoznać się z Ijlovą :) Quote
tana Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='majqa']Iluś, czyli do zgarnięcia byłabyś o 10.21. Podtrzymujesz chęć odwiedzenia mnie i mojego zwierzyńca? Koniecznie muszę wiedzieć jak mam się zabrać do sprawy... ;-) Edit: Zapraszam na bazarek dla Faworka. Plizzz, zerknijcie, czy nie strzeliłam jakiegoś byka... [url]http://www.dogomania.pl/threads/216420-Do-30.10.2011-Faworek-zaprasza!-Imbryczek-latarka-LED-Wilkinson-pami%C4%99%C4%87-USB-i-in[/url].[/QUOTE] Dopiero zobaczyłam, że piękny bazar jest. Iza kocham Cię :loveu::evil_lol::loveu: Quote
tana Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='nika28']Ok :) Jeśli spotkanie jest jakoś po południu albo wieczorem, to z chęcią wpadnę wygłaskać Faworka i zapoznać się z Ijlovą :)[/QUOTE] Taaaak po południu :) Ja będę w domu od 15.30 to zapraszam!!! :):) Quote
nika28 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='tana']Taaaak po południu :) Ja będę w domu od 15.30 to zapraszam!!! :):)[/QUOTE] Super, to postaram się być :loveu: Quote
piechcia15 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [SIZE=3][COLOR=magenta][B]po raz kolejny potrzebuję waszej pomocy, a raczej nie ja tylko ONA... od 5lat żyje w koszmarze....[/B][/COLOR][/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/216448-*Pabianice-ten-koszmar-trwa-5-lat....czas-to-przerwa%C4%87....-PILNIE-DT-DS-%21%21?p=17852803#post17852803"]http://www.dogomania.pl/threads/216448-*Pabianice-ten-koszmar-trwa-5-lat....czas-to-przerwa%C4%87....-PILNIE-DT-DS-!!?p=17852803#post17852803[/URL] Quote
tana Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='nika28']Super, to postaram się być :loveu:[/QUOTE] No i czaaaad:lol: Quote
majqa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Nie ma problemu, możesz podać mój Niko, jeśli oczywiście chcesz. Kiedyś go miałaś. Jeśli masz, wstaw, jeśli nie, daj znać, podam powtórnie. Dziękuję, że się dopatrzyłaś tej istotnej skądinąd rzeczy. A może Marysia chce lub Ania, by którejś z nich tel. widniał w ogłoszeniach? Quote
nika28 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='majqa']Nie ma problemu, możesz podać mój Niko, jeśli oczywiście chcesz. Kiedyś go miałaś. Jeśli masz, wstaw, jeśli nie, daj znać, podam powtórnie. Dziękuję, że się dopatrzyłaś tej istotnej skądinąd rzeczy. A może Marysia chce lub Ania, by którejś z nich tel. widniał w ogłoszeniach?[/QUOTE] Właściwie mogę podać i Ani, i Twój, bo jeśli któraś z Was nie będzie mogła w danej chwili odebrać, to zainteresowany będzie mógł zadzwonić pod drugi numer. Mam Twój numer, ale nie wiem, czy aktualny : 664 279... Quote
Iljova Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Bilet kupiony :-) jutro jadę do Was :-) nieodwołalnie :-) ale się cieszę :-) :-) :-) :-) :-) Quote
majqa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 My też! :-) Właśnie miłujemy się w oparach domestosu, kreta, ajaxu, zderzamy w przejściu i załamujemy łapska nad naszą rzeczywistością. Quote
tana Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 :cool2: u nas na razie spokój... Marcin pojechał po czekoladę do sklepu :evil_lol: Quote
majqa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='tana']:cool2: u nas na razie spokój... Marcin pojechał po czekoladę do sklepu :evil_lol:[/QUOTE] Zazdroszczę... u nas panika jak ta lala. :roll: Maciek właśnie powiedział, że co się udało ogarnąć to się udało, a resztę należy oflagować napisami: "To nie muzeum. My tu, q..a, mieszkamy!"... Zaczyna być nieźle. :cool1: Quote
Iljova Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Iza wyluzuj, weź na wstrzymanie ;-) Ile razy mam powtarzać bez paniki to tylko ja :-) Ja jadę żeby Was poznać i zwierzaki, a nie oglądać i oceniać Wasze mieszkania. Dość tego i to natychmiast !!!!!!!!!!!!! To nie Luwr itp ... Quote
majqa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Już kończymy... tę... nędzę... a zwierzaki paaaczą na nas, paaaczą i wzrokiem mówią: [I]Mamo, tato, nie róbcie nam tego, kcemy kurzu, kcemy sierści, kcemy zaflejaństwa! :evil_lol: [/I]Spoko Iluś, my się naprawdę cieszymy, że nas odwiedzisz. Naaaprawdę!!! :loveu: Quote
tana Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='majqa']Zazdroszczę... u nas panika jak ta lala. :roll: Maciek właśnie powiedział, że co się udało ogarnąć to się udało, a resztę należy oflagować napisami: "To nie muzeum. My tu, q..a, mieszkamy!"... Zaczyna być nieźle. :cool1:[/QUOTE] My takie oznaczenie na drzwiach wejściowych zawiesimy :lol::eviltong: Quote
majqa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='tana']My takie oznaczenie na drzwiach wejściowych zawiesimy :lol::eviltong:[/QUOTE] Cwaniaki!!! Ten pomysł jest opatentowany!!! :evil_lol: Ależ się cieszę, że Cię uściskam Aniu, że utulę Fawka i Kresiunię... :loveu: Quote
Iljova Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Dobranoc, niewiem ja Wy ale ja idę spać, więc do zobaczenia jutro :-) Quote
Recommended Posts