Marycha35 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Boruś a Ty gdzie? Też jesteś za sukces odpowiedzialna;) Aniu, jak wejdziesz to jeszcze to podniesiemy, ale Faworek musi mieć pełną morfologię, biochemię, badanie kupy, pasożyty standard i osobno test na lamblię. To Izuś mi wszystko podpowiedziała:) Quote
Borówka16 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Maryśka, dzięki za relację :loveu: I olbrzymie podziękowania dla Ani i jej TŻ, to dzięki Wam Faworek jest na drodze do lepszego życia :Rose::Rose: Marysiu, ja Ci wczoraj przelałam 20zł za paliwo, doszło? Pieniądze były z bazarku imiennego, sorry, że tak sobie nimi zarządziłyśmy, ale nie chciałyśmy nic pisać na wątku, że dziś Fawek idzie do DT...wiecie same o co chodzi. Strasznie mi przykro i cholernie żałuję, że dziś nie byłam z dziewczynami po Faworka...ale skręcenie kostki + potłuczenie jej okolic nie wybiera....:-( Czekam teraz na relację Ani :loveu: Quote
Marycha35 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Zaraz sprawdzę co z pieniędzmi, ale 20 zł to za dużo. Acha, Boruś weź kasę ze skarpety Medoraków na Fawinka. W tej skarpecie są pieniądze tylko od Borówki i ode mnie po 5 zł., chyba zimą wpłacane. Fawkowi musimy kupić obróżkę przeciw cholernym kleszczom! Przyda się kasiora:) Quote
majqa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ehhh, taki Fawek to pies marzeń, moich marzeń. Cieszę się jak gooopek, wiecie? :multi: Quote
Marycha35 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Ja też Izuś, normalnie nie chodzę, ale podskakuję:) On jest taki kochany, dobry, ale zastraszony jeszcze, ech, co za pieprzony debil go wyrzucił, zostawił, od tak sobie, jak mógł, takiego psa?????????? Quote
majqa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Wiesz, że z moim skrzywieniem to ja go widzę w wersji podkołdernej? :evil_lol: Kiziać, miziać, całować, poprawiać podunię pod główką, a jak będzie wyłazić spod kołdry to zniewolić i wepchnąć z powrotem. Wiem, wiem... to chore. :evil_lol: Quote
Marycha35 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Boruś, ponieważ zaraz Ania wędruje do weta to powiedz proszę dokładnie jak wygląda sytuacja finansowa Fawka. Kto ma pieniądze? Quote
Iljova Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Koniec zmartwień Faworka naszego I myśli czy spotka go w życiu coś dobrego. Od teraz już życie inne będzie Jeszcze niech tylko jego na zawsze człowiek przybędzie. Lecz nim to się stanie Faworek u Ani i Marcina zostanie. Tam zazna życia spokojnego I od przeszłości lepszego. :-) Quote
Marycha35 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 [quote name='majqa']Wiesz, że z moim skrzywieniem to ja go widzę w wersji podkołdernej? :evil_lol: Kiziać, miziać, całować, poprawiać podunię pod główką, a jak będzie wyłazić spod kołdry to zniewolić i wepchnąć z powrotem. Wiem, wiem... to chore. :evil_lol:[/QUOTE] Hi, hi, ja tam Cię rozumiem....Obawiam się, że Ania, Marcin i KRESKA nie dadzą rady już upchać Fawinka w łóżku.....:) Jest i poetka nasza kochana:) Quote
majqa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Stan kasy wyglądał dotąd tak: [FONT=Verdana][U]ROZLICZENIE:[/U][/FONT] [FONT=Verdana]358zł – z bazarku na Tłusty Czwartek, który wystawiła Agni 32zł - z bazarku imiennego Borówki16 = 390zł Chyba były jeszcze na wątku jakieś deklaracje. Sprawdzisz Borówko? [/FONT] Quote
Marycha35 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 A ja potwierdzam mam 20 zł przesłane od Borówki:), ale to za dużo za benzynę! Quote
Marycha35 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Acha i dodam, że Ania robi pyszny sernik, dostałam 2 kawałki na wynos:):):) Quote
Nano Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 jupi :):):) ale super :):) czekam z niecierpliwością na foteczki :) Quote
tana Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Witamy wszystkich! Faworciu już u nas! Czuje się chyba coraz lepiej bo nie chodzi juz na ugiętych łapkach i macha ogonkiem:) Pzed chwila go kąpaliśmy bo już nie dało się wytrzymać z tym smrodkiem... Zdecydowanie mu się ten zabieg nie podobał, ale siedział grzecznie w wannie tak jakby nie miał siły się bronic bidulek. Jest jeszcze troche mokry ale chyba szczęśliwy z tą czystością:) Wybrał sobie miejsce obok budki Kreseczki i tam mu zrobiliśmy posłanko. Wyobraźcie sobie, że nawet bronił swojej nowej siostrzyczki na spacerze warcząc na innego psiaka który do niej podszedł!! Kochany! Wpuszczamy mu kropelki z gentamycyną, które dostaliśmy od Pani doktor ze schroniska. Pani mówiła ze Fawor ma entropium czyli podwinięcie powieki do wewnątrz gałki oczej i przez to robią sie różne stany zapalne co widac u psiaka (ropa w oku).... Quote
tana Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Podobno można to operować, ale nie zdecydowali się na to bo taki stary psiak może ciężko znieśc znieczulenie i np. nie obudzić się po narkozie. Faktycznie, w tym stanie (bardzo chudy) też nie zdecydoawałabym się na operację. Pani poleciła mi wpuszczanie kropelek z antybiotykiem 3 razy dziennie. Zobaczymy jeszcze co powie wet do którego się wybieramy w najbliższym czasie. Poza tym Fawek jest w dobrej kondycji, ma piekna błyszczącą sierść, widać, że w schronie był dobrze traktowany i za to bardzo dziękujemy!!! Faworek pozdrwia serdecznie:) Quote
Marycha35 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Aniu witamy:) Fawciu bronił mojej ulubienicy??? Kochany dzwoniec z niego:):) Dobrze, że już wymyty, bo walił, okropnie;) A sraczka ustąpiła? Była jakaś wpadka w domku? Mam nadzieję, że noc minie Wam spokojnie:) Quote
tana Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Sraczka była niestety, ale tylko na spacerku! W domu nie miał żadnej wpadki! Jest niesamowity psinek, naprawdę. Mam nadzieje, że po tej dietce ryżowo kurczakowej się poprawi kupsko;) Zaraz kilka zdjęć będzie;) Quote
Borówka16 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Majqa, właśnie edytuję 1szy post, zaraz wszystko będzie jasne :) Maryś, to przelej mi to co Ci zostało z kasy na benzynę i będzie ok :) Powiem tylko, że te ponad 3 stówy ma Agni, ja miałam tylko to 32zł, z czego zostało mi 12zł, bo 20zł przelałam Ci na benzynę + po 10 zł od nas ze skarpety. Właśnie ślę PW do Agni z prośbą o przelanie na moje konto. Aniu - witamy na wątku! :loveu: Dzięki serdeczne za relację :) Quote
Borówka16 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Aneczko - nie mogę się doczekać zdjęć :loveu: I aż Cię poznam Aniołku wreszcie! :loveu: Quote
Marycha35 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Cholera, że ta sraczka go męczy jeszcze....Foty, foty, huraaa:) Quote
tana Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [IMG]http://imageshack.us/m/545/9297/photoecn.jpg[/IMG] faworek w kąpieli Quote
Borówka16 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Post rozliczeniowy zaktualizowany, póki co policzyłam, że 20zł poszło na transport - Marycha, ile dokładnie wyszło? Teraz piszę do Kmurdz i Agaty51, które oferowały pomoc finansową. Quote
Marycha35 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 O matko, jaki to kochany bidulec jest!!!! On mi serce rozwala no! Quote
Marycha35 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Boruś wyszło tak: zrobione 38,3 km i Toyota moja spaliła 7,6 na 100km. Czyli licząc 5 zł za litr to około 15 zł za podróż. Tak??? Quote
Borówka16 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 O Boziutku...rozwaliła mnie ta fota, on tu jest taki bezbronny i przesłodziutki :loveu::loveu::loveu: Widać od razu, że jest w najlepszych rękach :lilangel::Rose: Quote
Recommended Posts