Jump to content
Dogomania

Czester- po 10 latach w schronisku ma wspaniały dom z ogrodem :)

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Czesterku pogoda nie za ładna...:shake::shake: Jak nie będzie lało to jutro pójdziemy na spacerek :cool3: A jeśli nawet będzie to i tak mam dla Ciebie smakołyki :lol:

Posted

Beatkaa napisał(a):
Oj Czesterku pogoda nie za ładna...:shake::shake: Jak nie będzie lało to jutro pójdziemy na spacerek :cool3: A jeśli nawet będzie to i tak mam dla Ciebie smakołyki :lol:

Kochana Czesterek się ucieszy :) koniecznie zrób mu zdjęcie cioteczko ;)

Posted

to i ja odwiedzę Czesterka, jest taki piękny, nie mogę uwierzyć, że ciągle tam tkwi - musiał być niezauważony jak Kruczek:( Czesterku wyskakuj zza tych krat! Do domku!

Posted

[SIZE="3"]JEDYNY CZESTER

Czekam na Ciebie człowieku,
Choć Ty,nie widzisz mnie,
Czekam na Ciebie człowieku,
Choć jestem zwykłym psem.

Nie jakimś foxterierem,
Czy yorkiem lub spanielem,
Co chodzi wyczesany
W tygodniu i w niedzielę.

Ja mam coś,czego właśnie,nie mają inne psy:
Cholernie wierne serce -w tym sercu
BĘDZIESZ TY !
:loveu:

Posted

Obiecany filmik Czesterka :loveu:
[video=youtube;1krBdZXQPyI]http://www.youtube.com/watch?v=1krBdZXQPyI[/video]

EDIT : Czester bardzo się do mnie przekonał,zawsze uważałam go za psiaka naprawdę kochanego,a teraz po prostu coś niesamowitego ! Kiedy wyszedł ze mną pierwszy raz na spacer,najchętniej pobiegłby ile sił w łapkach by zakosztować życia...bałam się,ze ucieknie,nie zareagował jak go wołałam.A teraz ! Kochani ten psiak biega sobie wolno,cieszy,korzysta z wolności,a później przybiega żeby go pomiziać,gdy go wołałam od razu przychodzi.Taki psiak powinien się grzać w domu...a nie w schronisku.Tak bardzo bym chciała żeby ktoś go w końcu zauważył :(