Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich
Jestem tu nowa tzn pierwsza moja wiadomość.
Wątek Bolusia bardzo mnie poruszył. Bardzo proszę o przesłanie nr konta. Coś podeśle. Nie można tak obojętnie!!!
Nie wiem czy nie doczytałam bo w pracy zerkam na historie o tym biednym psiaku, czy nie było takiej informacji - gdzie tzn w jakiej miejscowości Psinka się teraz znajduje?

Posted

[quote name='zwierzleniwiec']Witam wszystkich
Wątek Bolusia bardzo mnie poruszył. Bardzo proszę o przesłanie nr konta. Coś podeśle. Nie można tak obojętnie!!!
Nie wiem czy nie doczytałam bo w pracy zerkam na historie o tym biednym psiaku, czy nie było takiej informacji - gdzie tzn w jakiej miejscowości Psinka się teraz znajduje?[/QUOTE]

Witaj! W moim przypadku Boluś też był pierwszą psinką tutaj na dogo :)
Jest w dobrych rękach, teraz czekamy na wieści, jak się ma.

Posted

Mam taka nadzieję, że w dobrych i że znajdzie kiedyś w przyszłości swój domek. Jednak teraz jeszcze wymaga specjalistycznej opieki, która pewnie kosztuje bardzo dużo, wiec chciałam troszkę pomóc przesyłając małe co nie co. Proszę więc o nr konta, gdzie można przesłać pieniążki dla Bolusia.
Duuuuużo zdrówka Bolusiu :)

Posted

Poczekaj może, aż pojawi się Budrysek i przedstawi, ile dotychczas kosztowało ją leczenie Bolusia i ile jeszcze potrzeba. Boluś jest dzielny, nie martw się. Budrysek uratowała niejedną psinkę i kocinę w potrzebie.

Posted

Jeśli Ci tak zależy to wyślę Ci numer konta BUDRYSEK bo właśnie znalazłam, napewno jest to ten bo mi osobiście go podawała, tylko w tytule wpisz dla Bolusia i żeby się odezwała na dogo wreszcie :evil_lol:

Masz zapchaną skrzynkę i nie mam jak wysłać :D

Posted

[quote name='zwierzleniwiec']Witam wszystkich
Nie wiem czy nie doczytałam bo w pracy zerkam na historie o tym biednym psiaku, czy nie było takiej informacji - gdzie tzn w jakiej miejscowości Psinka się teraz znajduje?

ciezko mi to pisac ale tu jest duzo bardzo duzo psiego nieszczęscia
http://www.facebook.com/notes/roma-wiktor/alibaban%C4%98dzabida-i-dotyczy-nie-tylko-stanu-%C5%82apszukamy-domu-tymczasowego-na-ju%EF%BF%BD/170191249696373 żebramy błagamy o pomoc bez was nie damy rady pomóz plis

Posted

Kurczę, czy wszystko musi być na facebooku? :( Nie mam konta, ale chyba założę je nie ze względu na ludzi, ale na psy...

greatmadwomen, jak będzie z cegiełkowymi fotkami Bolusia? Nie wywiniesz się ;-)

Posted

hehe usunęli mi aukcję i nie mam chyba maili do tych osób co kupiły. No i będę musiała się skontaktować z BUDRYSEK, bo nie mieszkam tak blisko niej :D

Posted

[quote name='Kerian']Kurczę, czy wszystko musi być na facebooku? :( Nie mam konta, ale chyba założę je nie ze względu na ludzi, ale na psy...

[/QUOTE]

no ja też specjalnie przez dogo założyłam konto na FB, żeby móc wejść na linki

Posted

[quote name='greatmadwomen']hehe usunęli mi aukcję i nie mam chyba maili do tych osób co kupiły. No i będę musiała się skontaktować z BUDRYSEK, bo nie mieszkam tak blisko niej :D
nawet po usunięciu aukcji powinnaś mieć dostęp do danych osób, które kupiły cokolwiek
ja w każdym razie miałam jak mi jakiś czas temu aukcje wywalali (zanim się nauczyłam jak je robić żeby nie wywalali)

Posted

Na prośbę Budryska przekazuję wieści. Są dobre:) Rozmawiałam z Budryskiem wczoraj, ona wciąż pomaga, nie ma możliwości wejść na Dogo. Wieści o Bolusiu:chłopak ma się dobrze, wszystko OK:) szwy zdjęte, będzie szczepiony. Koncertowo dogaduje się z kotami, tylko Portos (pies Budryska) jest o niego zazdrosny:)
Budrysek dziękuje wszystkim, a takze Radio Bielsko i Kronice Beskidzkiej za pomoc:)
Odezwie się na Dogo jak tylko da radę.

(i przy okazji proszę o pomoc - choćby tylko rady co zrobić i podnoszenie wątku Kaji, również niejako podopiecznej Budryska, z wątku pszczyńskiego - ogłaszamy ją 3ci miesiąc, suka bardzo proludzka, cieszy się strasznie na widok ludzi, zero zainteresowania nią a nie może zostać tam gdzie jest...
http://www.dogomania.pl/threads/198742-Poka%C5%BC-Kaji-%C5%BCe-wraz-ze-starym-rokiem-odejdzie-w-zapomnienie-stare-%C5%BCycie...)