anita_happy Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 oto sunia - małe nic - w typie RADIOLOKACJI ok. 1,5 roku niskopodwoziowa wstydliwa i zagubiona w bidulowej rzeczywistosci sunia urodziła w lesie 9 malcy...małe są bezpieczne, a sunia w schroniskowej klatce sterylkowa waga ok 5/6 kg JAK TRAFIŁA DO SCHRONISKA Zabrana z interwencji - w lesie oszczeniła się sunia, którą dokarmiali okoliczni ludzie. Pewnego dnia przyszli i zobaczyli skatowane dwa maluszki i skopaną mamusie. Zadzwonili po pomoc. Gdy przyjechala pomoc sunia uciekła...male zabrano do domu tymczasowego poniewaz wtedy w schronisku panowała parwowiroza. Było 9 maluszków. Do adopcji zostały DWA /poniżej w poscie 2/ W czym jest gorsza ich mamcia, ze nadal mieszka w schroniskowej klatce?? tylko do domu,który pokaze, ze kochac mozna...ponad strach przed miłoscia telefon w sprawie adopcji 0 692 407 681 / email: [email protected] ******************TEKST DO OGŁOSZEŃ **************** Pewnego dnia pojawiła się na świecie - malusia i słodka...wychowała ją ulic...dorosła...dołączyła do grona bezdomnych suczek...nadszedł dzień porodu - urodziła 9 malcy...wszystkie cechuje jeden ważny element wspólny - są to przedstawiciele rasy mix typu radiolokacja...małe są bezpieczne, część ma juz swoje rodziny...a ona...czym ona zasłużyła sobie na bidulową rzeczywistość??? Oto ona - dzielna sunia - waga piórkowa (5/6 kg), jak pokocha to na cale zycie...do jej serca trzeba trafić darząc ja większą miłością i uczuciem niż sie uzyska...na początek... potem życie przed Wami... oto ona - Luna Pokochaj Lune - daj jej dom i rodiznę...daj się JEJ pokochać ****************************** Quote
anita_happy Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 takie cuda PO TEJ SUNI JESZCZE sa do ADOPCJI dwójka z jej 9 2 zabite w lesie przez debili - zanim suke zgłosozno, ze jest 3 maluchy w DT w Warszawie 2 malce juz w DS w Wawie 2 malce w DT w Radomiu u Pracownika!!!bo szalała parwo jak malce były zabierane Quote
anita_happy Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 wrzucona na : http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-ca%C5%82ej-Polski-!!!!!!/page73 Quote
kasumi Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 jestem :) porobię małej kilka ogłoszeń :) Quote
Isadora7 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Mała na SOS DLA JAMNIKÓW http://jamniki.eadopcje.org/psiak/136 czy allegro jej robić? :cool1: Quote
anita_happy Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [quote name='Isadora7']Mała na SOS DLA JAMNIKÓW http://jamniki.eadopcje.org/psiak/136 czy allegro jej robić? :cool1: gracias...gracias... a skolko to allegro... bo ja jej moge zrobić - takie zwykłe...ale wyróznione:P Quote
Isadora7 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 anita_happy napisał(a):gracias...gracias... a skolko to allegro... bo ja jej moge zrobić - takie zwykłe...ale wyróznione:P Niejako standardowo robię zwykłe allegro jamnicze na swoim profilu, z tym że zawsze pytam czy ktoś chce. Jakoś "idą" chyba już mój profil jest jamniczo kojarzony. Wyróżnienia robię na życzenie. Allegra robie w swoim systemie jakby powiedzieć marketingowym (główne, regionalne blablabla) Quote
anita_happy Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 i robić..robic.. bo ja nie wyrabiam... a jamnicza ona jest dosć mocno..ale ma ciągle wiatr we włosach i jej uszy rozwiewa:P Quote
Isadora7 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='anita_happy']i robić..robic.. bo ja nie wyrabiam... a jamnicza ona jest dosć mocno..ale ma ciągle wiatr we włosach i jej uszy rozwiewa:P Ok po pracy zrobie. A że uszy rozwiewa to dobrze bo akurat jej uchole są zupełnie niejamnicze a na wietrze jakoś ujdą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na jej profilu na stronie umieściłam też foty jej dzieciaków może ktoś się trafi Quote
malagos Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 a tak poza tematem, ile kosztuje takie wypasione allegro? Trafido mnie kolejna sunia i chcę jej zaraz zasponsorowac takie bajeranckie......... Quote
Isadora7 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Podaję obecne ceny na allegro: wyróżnienie - 12 zł podświetlenie - 3 zł pogrubienie - 2 zł __________________ czyli full wyróźnień 17 zł ale teraz zrobili drozej aukcje na 14 dni i jak są wszystkie wyróżnienia to 14 dni kosztuje dodatkowo 1 zł czyli razem 18 zł. Jak jest 14 dni bez wyróżnień to 50 gr, wcześniej było w kązdym przypadku 20 gr. Aukcje za 10, 7, 5 i 3 dni nie są dodatkowo płacone, tylko koszt wystawienie aukcji. To znaczy od 30 groszy w górę. Cena zależy między innymi od wagi zdjęcia w miniaturce, od tego czy wystawiasz w galerii (na dole aukcji) i oczywiście od wielkości tych zdjęć. Quote
anita_happy Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 to robimy - podaj konto... na 14 dni Isadora, a dasz rade zrobic "na juz" bo suniul w tym schronie siedzieć nie moze...za długo Quote
anita_happy Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Isadora7 napisał(a):Ok po pracy zrobie. A że uszy rozwiewa to dobrze bo akurat jej uchole są zupełnie niejamnicze a na wietrze jakoś ujdą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na jej profilu na stronie umieściłam też foty jej dzieciaków może ktoś się trafi ha ha ha - sama chciała bys mieć takie uchole! a wiesz jakie one sa bajeranckie jak sterczą??? hihihihi to bardzo wyciszona sunia, która mieszkała sobie w budce w lesie - tam ją dokarmiali działkowicze...powiła kurduple... i ta tragedia - co ona przeszła bida..taka malusia Quote
Isadora7 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 anita_happy napisał(a):to robimy - podaj konto... na 14 dni Isadora, a dasz rade zrobic "na juz" bo suniul w tym schronie siedzieć nie moze...za długo Dzisiaj po pracy zrobie, wczoraj upppsss dzisiaj nie była w stanie bo łeb miałam Dorotą zaprzątnięty. Uspokoiłam się dopiero jak się wpisała anita_happy napisał(a):ha ha ha - sama chciała bys mieć takie uchole! a wiesz jakie one sa bajeranckie jak sterczą??? hihihihi to bardzo wyciszona sunia, która mieszkała sobie w budce w lesie - tam ją dokarmiali działkowicze...powiła kurduple... i ta tragedia - co ona przeszła bida..taka malusia No takie informacje są wazne abym w tekscie wpisała. A coś o kotach wiadomo? Quote
anita_happy Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 co do kotów - to taka sunia, która koty sobie DOSTOSUJĄ Quote
Isadora7 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 anita_happy napisał(a):co do kotów - to taka sunia, która koty sobie DOSTOSUJĄ Czyli sunia pierdółka :) Quote
Mgielka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Te maluchy sa sliczne...na pewno predko znajda domki...A ta ich mama,to bardzo ciapowata jest? Quote
anita_happy Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 mama ciapowata - Z TAKIMI USZAMI TY zarzucasz jej ciapowatosć ...ha ha ha jak na razie nie odnajduje sie w kojcu z 6 psami... ale ciapowatości u niej nie widac... jak sie na ludzia otworzy to będzie takie coś jak moje... zakochany komandos trzy dni po zabraniu z ulicy ROK PO ZABRANIU Z ULICY mój kochany KOMANDOS [video]http://www.youtube.com/watch?v=&feature=player_embedded[/video] Quote
lilith27 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 mała jest na zbiorczym allegro jak na razie http://allegro.pl/suczki-i-szczeniaki-radomskie-bezdmoniaki-i1466062839.html Quote
Isadora7 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 pospałam i sie biore do roboty czyli jamnicze allegro dla ciapowatej nieciapowatej uszatej pierdółki Quote
lilith27 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 tak patrze ciotka w ten twój SOS maleńka jest w radomskim schronie anita dzielnie wspomaga również radom mimo, że jest z szydłowca Quote
anita_happy Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 lilith27 napisał(a):tak patrze ciotka w ten twój SOS maleńka jest w radomskim schronie anita dzielnie wspomaga również radom mimo, że jest z szydłowca ha ha ha MIMO Quote
anita_happy Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='lilith27']mała jest na zbiorczym allegro jak na razie http://allegro.pl/suczki-i-szczeniaki-radomskie-bezdmoniaki-i1466062839.html Dzizasssssssssssssssssssssss hurtowoooo Quote
Recommended Posts