Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oto sunia - małe nic - w typie RADIOLOKACJI

ok. 1,5 roku
niskopodwoziowa
wstydliwa i zagubiona w bidulowej rzeczywistosci
sunia urodziła w lesie 9 malcy...małe są bezpieczne, a sunia w schroniskowej klatce
sterylkowa
waga ok 5/6 kg

JAK TRAFIŁA DO SCHRONISKA

Zabrana z interwencji - w lesie oszczeniła się sunia, którą dokarmiali okoliczni ludzie. Pewnego dnia przyszli i zobaczyli skatowane dwa maluszki i skopaną mamusie.
Zadzwonili po pomoc.
Gdy przyjechala pomoc sunia uciekła...male zabrano do domu tymczasowego poniewaz wtedy w schronisku panowała parwowiroza.
Było 9 maluszków. Do adopcji zostały DWA /poniżej w poscie 2/
W czym jest gorsza ich mamcia, ze nadal mieszka w schroniskowej klatce??

tylko do domu,który pokaze, ze kochac mozna...ponad strach przed miłoscia

telefon w sprawie adopcji 0 692 407 681 / email: [email protected]

******************TEKST DO OGŁOSZEŃ ****************

Pewnego dnia pojawiła się na świecie - malusia i słodka...wychowała ją ulic...dorosła...dołączyła do grona bezdomnych suczek...nadszedł dzień porodu - urodziła 9 malcy...wszystkie cechuje jeden ważny element wspólny - są to przedstawiciele rasy mix typu radiolokacja...małe są bezpieczne, część ma juz swoje rodziny...a ona...czym ona zasłużyła sobie na bidulową rzeczywistość???

Oto ona - dzielna sunia - waga piórkowa (5/6 kg), jak pokocha to na cale zycie...do jej serca trzeba trafić darząc ja większą miłością i uczuciem niż sie uzyska...na początek...
potem życie przed Wami...

oto ona - Luna
Pokochaj Lune - daj jej dom i rodiznę...daj się JEJ pokochać

Posted

takie cuda PO TEJ SUNI JESZCZE sa do ADOPCJI

dwójka z jej 9

2 zabite w lesie przez debili - zanim suke zgłosozno, ze jest
3 maluchy w DT w Warszawie
2 malce juz w DS w Wawie
2 malce w DT w Radomiu u Pracownika!!!bo szalała parwo jak malce były zabierane

Posted

anita_happy napisał(a):
gracias...gracias...
a skolko to allegro...
bo ja jej moge zrobić - takie zwykłe...ale wyróznione:P

Niejako standardowo robię zwykłe allegro jamnicze na swoim profilu, z tym że zawsze pytam czy ktoś chce. Jakoś "idą" chyba już mój profil jest jamniczo kojarzony. Wyróżnienia robię na życzenie. Allegra robie w swoim systemie jakby powiedzieć marketingowym (główne, regionalne blablabla)

Posted

[quote name='anita_happy']i robić..robic..
bo ja nie wyrabiam...
a jamnicza ona jest dosć mocno..ale ma ciągle wiatr we włosach i jej uszy rozwiewa:P

Ok po pracy zrobie. A że uszy rozwiewa to dobrze bo akurat jej uchole są zupełnie niejamnicze a na wietrze jakoś ujdą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Na jej profilu na stronie umieściłam też foty jej dzieciaków może ktoś się trafi

Posted

Podaję obecne ceny na allegro:

wyróżnienie - 12 zł
podświetlenie - 3 zł
pogrubienie - 2 zł

Jak jest 14 dni bez wyróżnień to 50 gr, wcześniej było w kązdym przypadku 20 gr. Aukcje za 10, 7, 5 i 3 dni nie są dodatkowo płacone, tylko koszt wystawienie aukcji. To znaczy od 30 groszy w górę. Cena zależy między innymi od wagi zdjęcia w miniaturce, od tego czy wystawiasz w galerii (na dole aukcji) i oczywiście od wielkości tych zdjęć.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ok po pracy zrobie. A że uszy rozwiewa to dobrze bo akurat jej uchole są zupełnie niejamnicze a na wietrze jakoś ujdą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Na jej profilu na stronie umieściłam też foty jej dzieciaków może ktoś się trafi

ha ha ha - sama chciała bys mieć takie uchole!
a wiesz jakie one sa bajeranckie jak sterczą???
hihihihi

to bardzo wyciszona sunia, która mieszkała sobie w budce w lesie - tam ją dokarmiali działkowicze...powiła kurduple...
i ta tragedia - co ona przeszła bida..taka malusia

Posted

anita_happy napisał(a):
to robimy - podaj konto...
na 14 dni

Isadora, a dasz rade zrobic "na juz" bo suniul w tym schronie siedzieć nie moze...za długo

Dzisiaj po pracy zrobie, wczoraj upppsss dzisiaj nie była w stanie bo łeb miałam Dorotą zaprzątnięty. Uspokoiłam się dopiero jak się wpisała

anita_happy napisał(a):
ha ha ha - sama chciała bys mieć takie uchole!
a wiesz jakie one sa bajeranckie jak sterczą???
hihihihi

to bardzo wyciszona sunia, która mieszkała sobie w budce w lesie - tam ją dokarmiali działkowicze...powiła kurduple...
i ta tragedia - co ona przeszła bida..taka malusia

No takie informacje są wazne abym w tekscie wpisała. A coś o kotach wiadomo?

Posted

mama ciapowata - Z TAKIMI USZAMI TY zarzucasz jej ciapowatosć ...ha ha ha

jak na razie nie odnajduje sie w kojcu z 6 psami...
ale ciapowatości u niej nie widac...
jak sie na ludzia otworzy to będzie takie coś jak moje...

zakochany komandos

trzy dni po zabraniu z ulicy

ROK PO ZABRANIU Z ULICY

mój kochany KOMANDOS
[video]http://www.youtube.com/watch?v=&feature=player_embedded[/video]