Jump to content
Dogomania

załamany HADES-po śmierci Pana trafił do schroniska...BŁAGA O NOWY DOM!!!!!

Recommended Posts

• Replies 815
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
czy ktoś podejmie się pracy z nim? Jakie życie go czeka? :-(

A może by ktoś z Pastela... może coś podpowiedzą - a może - przecież jak szkolą swoich trenerów, to im potrzebny trudny pies - żeby się razem z nim uczyć... No nie wiem... A skoro Manixa jest skłonna wystawić się na pożarcie, to może kilka lekcji z kimś by wystarczyło i M. zostałaby zabrzańską poskramiaczką...?
Takie lekcje pewnie drogie, ale wy w Pastelu macie zniżkę...

Posted

To popytam w Wesołej Łapce - jak już pójdę na szkolenie. Wiem, że ich szef - Jacek, podejmuje się czasem takich zadań. Tylko to pewnie sakramencko drogie, jak zwykła tresura kosztuje tam ponad 6 stówek...

Posted

Trudno o taka osobe i to jeszcze za darmo...tak wlasciwie to nie chodzi o to czy ktos da sie zjesc czy nie a o to czy poprostu ktos ma czas...ja wiem ze bedac powiedzmy 2razy w tygodniu czy jak mi sie uda nie codziennie nie podejme sie pracy z psem...takim psem..dla mnie bez sensu zaczynac cos czego sie potem nie bedzie w stanie systematycznie cwiczyc i pracowac malymi kroczkami..:roll:

Posted

Przemyślałam to i będzie z nim mogła pracować, moja Pati powiedziała ze będzie mi pomagać w pracy z nim. Będę mogła z nim pracować 2 razy w tygodniu i oczywiście w każdy dzień jak znajdzie się jakiś wolny. Musze jeszcze pogadać z jakimś pracownikiem by pomagał mi go łapać i upinać na początku.

Może macie jakieś wskazówki dla mnie :confused:

Posted

Chyba jedyna osoba, która na dzień dzisiejszy potrafi Hadesa wyciągnąć z boksu to Pan Dodek. Z tym, że nie wiem czy bedzie potrafił mu założyć np. kaganiec - a to póki co niestety podstawa. Według mnie spacery robią bardzo dużo, oprócz tego Hades to łasuch, więc to też przemawia na jego korzyść. Manixsa myślę, że Jacka z Wesołej Łapki mogłabyś zapytać, on na dogo ma nick Jacol123, napisz do niego PW, może akurat bedzie mógł jakoś pomóc, doradzić :cool3: