Romka Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Dziewczyny jak czuje się Ziomka?Czy jest w lecznicy?Została? Quote
kajkoowa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Romka napisał(a):Dziewczyny jak czuje się Ziomka?Czy jest w lecznicy?Została? Tak, została, wyglądała strasznie. Quote
edzia.71 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Romka napisał(a):Dziewczyny jak czuje się Ziomka?Czy jest w lecznicy?Została? Całe szczęście, że zdjęłysmy jej z Ewą ten fartuszek. Po prostu brzydko mówiąć "bebechy" wysypały się. Być może to cierpienie sprawiło,m że była spokojna. Smród był niesamowity . To wszystko było jakby zgniłe. Przepraszam za szczegóły ale cieszę się, że jest już w lecznicy. Szkoda małej. Znowu cierpi:-(:shake:. Quote
Romka Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 edzia.71 napisał(a):Całe szczęście, że zdjęłysmy jej z Ewą ten fartuszek. Po prostu brzydko mówiąć "bebechy" wysypały się. Być może to cierpienie sprawiło,m że była spokojna. Smród był niesamowity . To wszystko było jakby zgniłe. Przepraszam za szczegóły ale cieszę się, że jest już w lecznicy. Szkoda małej. Znowu cierpi:-(:shake:. Musiały jej szwy popękać,ona jest w ciągłym ruchu... Quote
mamanabank Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Mam nadzieję, że pomoc przyszła w samą porę. Quote
Romka Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Dzwoniłam do lecznicy Ziomeczka czuje się dobrze...dobrze też ,ze Edzia jest taka czujna... Quote
edzia.71 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Co u Ziomeczki?. Nikt nie chce tej słodkości?:mad: Quote
Romka Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 edzia.71 napisał(a):Co u Ziomeczki?. Nikt nie chce tej słodkości?:mad: Dobrze jej z Foksiem widziałam wczoraj...przy okazji obszczekła moją Romkę z taka pasją,ze aż oczy wywaliłam...co za zapał...pewnie kocha suczki tak jak moja Romka...:diabloti: Quote
Romka Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Ziomka znalazła dziś dom w Otolicach...będzie jedynym psiakiem w domu,ogrodzone duże podwórko,buda,państwo zapraszają nas do siebie...W domu były 4 stare psiaki z ,których ostatni odszedł państwu w tym tygodniu..mam nadzieję,ze będzie to dobry domek...poprosiłam państwa o zakroplenie Ziomki od kleszczy...odwiedzimy cię mała... Quote
kajkoowa Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Romka']Ziomka znalazła dziś dom w Otolicach...będzie jedynym psiakiem w domu,ogrodzone duże podwórko,buda,państwo zapraszają nas do siebie...W domu były 4 stare psiaki z ,których ostatni odszedł państwu w tym tygodniu..mam nadzieję,ze będzie to dobry domek...poprosiłam państwa o zakroplenie Ziomki od kleszczy...odwiedzimy cię mała...[/QUOTE] Ziomko, powodzenia! Quote
Romka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Wizyta poadopcyjna u domu Ziomki teraz Soni można by opisać tak: ...gdyby nie Quote
Romka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Bez komentarza...wszystko cokolwiek powiem obróci się przeciwko mnie jak na wątku Lampo...wszelki próby kontaktu z domkiem kończyły się krzykami,informacje sprzeczne wzajemnie.Ziomka zdjęta z łańcucha przy nas...pani najpierw poszła ją zdjąć z łańcucha ale nie zauważyła,że furtka był otwarta i zdążyłyśmy to zobaczyć.Wyszedł pan który na próby kontaktu radosnej Ziomki z nim złożył ręce i kolanem odepchnął psa"odejdz".Podkreślił,że nie czytał umowy i,ze przepisy są durne i trzyma psa na łańcuchu kiedy tylko przyjdzie mu na to ochota. Quote
Romka Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Byliśmy dziś u Rufusa...po drodze skręciłam do Ziomeczki...siedziała w budzie na łańcuchu,jej towarzyszka bawiła się z całą rodziną na trawniku przed domek...zadanie Ziomki,pilnować domu...tylko tyle.Siedziała sama w budzie a cała rodzina z drugą suczką była razem: Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 I co taraz, macie jakiś plan działania? Co na to przepisy adopcyjne? Quote
Romka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Na pewno nie zostawimy jej bez pomocy...już o tym myślałyśmy,w sobotę w schronisku powiem jaki jest plan... Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Co to za plan, niestety nie mogłem być w schronisku...co zamierzacie zrobić, przecież trzeba coś z tym zrobić? Quote
Romka Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Czytaj wątek Lali i wyciągaj wnioski: http://www.dogomania.pl/threads/197080-Lala-śliczna-młodziutka-suczka-JUŻ-W-DOMU-STAŁYM?p=17551179#post17551179 Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='Romka']Czytaj wątek Lali i wyciągaj wnioski: http://www.dogomania.pl/threads/197080-Lala-śliczna-młodziutka-suczka-JUŻ-W-DOMU-STAŁYM?p=17551179#post17551179 tak jak na wątku lali tak i tu pozostawię to bez komentarza... Quote
malvaaa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 strasznie to przykre... mam ogromną nadzieje ze los obu suń się zmieni, trzymam kciuki Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='Romka']Tak bardzo cieszę się z dobrego domku Kapiego,że nie mam ochoty znów tłumaczyć "zawiłości"proceduralnych Uczniowi czarnoksiężnika oraz tego ,że to ja mam prawo jazdy, którego on nie ma a które to prawo jazdy jest bardzo przydatne przy wizytach poadopcyjnych...więc w tej sytuacji nie potrzebny jest ktoś bez prawa jazdy a ktoś z doświadczeniem.Jako,że jednego i drugiego... a jednak pozwolę sobie wrzucić mały komentarz....dlatego się tym nie zajmę. Twoje zdanie na mój temat już znam. a tu jest link jakby ktoś chciał sobie poczytać... Quote
Recommended Posts