Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Dziewczyny jak czuje się Ziomka?Czy jest w lecznicy?Została?

Całe szczęście, że zdjęłysmy jej z Ewą ten fartuszek. Po prostu brzydko mówiąć "bebechy" wysypały się. Być może to cierpienie sprawiło,m że była spokojna. Smród był niesamowity . To wszystko było jakby zgniłe. Przepraszam za szczegóły ale cieszę się, że jest już w lecznicy. Szkoda małej. Znowu cierpi:-(:shake:.

Posted

edzia.71 napisał(a):
Całe szczęście, że zdjęłysmy jej z Ewą ten fartuszek. Po prostu brzydko mówiąć "bebechy" wysypały się. Być może to cierpienie sprawiło,m że była spokojna. Smród był niesamowity . To wszystko było jakby zgniłe. Przepraszam za szczegóły ale cieszę się, że jest już w lecznicy. Szkoda małej. Znowu cierpi:-(:shake:.

Musiały jej szwy popękać,ona jest w ciągłym ruchu...

Posted

edzia.71 napisał(a):
Co u Ziomeczki?. Nikt nie chce tej słodkości?:mad:

Dobrze jej z Foksiem widziałam wczoraj...przy okazji obszczekła moją Romkę z taka pasją,ze aż oczy wywaliłam...co za zapał...pewnie kocha suczki tak jak moja Romka...:diabloti:

Posted

Ziomka znalazła dziś dom w Otolicach...będzie jedynym psiakiem w domu,ogrodzone duże podwórko,buda,państwo zapraszają nas do siebie...W domu były 4 stare psiaki z ,których ostatni odszedł państwu w tym tygodniu..mam nadzieję,ze będzie to dobry domek...poprosiłam państwa o zakroplenie Ziomki od kleszczy...odwiedzimy cię mała...

Posted

[quote name='Romka']Ziomka znalazła dziś dom w Otolicach...będzie jedynym psiakiem w domu,ogrodzone duże podwórko,buda,państwo zapraszają nas do siebie...W domu były 4 stare psiaki z ,których ostatni odszedł państwu w tym tygodniu..mam nadzieję,ze będzie to dobry domek...poprosiłam państwa o zakroplenie Ziomki od kleszczy...odwiedzimy cię mała...[/QUOTE]
Ziomko, powodzenia!

• 3 months later...
Posted

Bez komentarza...wszystko cokolwiek powiem obróci się przeciwko mnie jak na wątku Lampo...wszelki próby kontaktu z domkiem kończyły się krzykami,informacje sprzeczne wzajemnie.Ziomka zdjęta z łańcucha przy nas...pani najpierw poszła ją zdjąć z łańcucha ale nie zauważyła,że furtka był otwarta i zdążyłyśmy to zobaczyć.Wyszedł pan który na próby kontaktu radosnej Ziomki z nim złożył ręce i kolanem odepchnął psa"odejdz".Podkreślił,że nie czytał umowy i,ze przepisy są durne i trzyma psa na łańcuchu kiedy tylko przyjdzie mu na to ochota.

Posted

Byliśmy dziś u Rufusa...po drodze skręciłam do Ziomeczki...siedziała w budzie na łańcuchu,jej towarzyszka bawiła się z całą rodziną na trawniku przed domek...zadanie Ziomki,pilnować domu...tylko tyle.Siedziała sama w budzie a cała rodzina z drugą suczką była razem:

Posted

[quote name='Romka']Tak bardzo cieszę się z dobrego domku Kapiego,że nie mam ochoty znów tłumaczyć "zawiłości"proceduralnych Uczniowi czarnoksiężnika oraz tego ,że to ja mam prawo jazdy, którego on nie ma a które to prawo jazdy jest bardzo przydatne przy wizytach poadopcyjnych...więc w tej sytuacji nie potrzebny jest ktoś bez prawa jazdy a ktoś z doświadczeniem.Jako,że jednego i drugiego...

a jednak pozwolę sobie wrzucić mały komentarz....dlatego się tym nie zajmę. Twoje zdanie na mój temat już znam.
a tu jest link jakby ktoś chciał sobie poczytać...