kizimizi Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='kora78']rozmawialam z beataczl. wiesci mam dobre, ale czekamy na wizyte dla Kamy w Poznaniu. jesli ten dom nie wypali to Kama ma ds u Beaty :)))))))))))))))))[/QUOTE] ehh a ja bym wolala zeby Kamcia do domu pojechala a Beata jako dt byla wciaz na dogo. No ale najwazniejsze by kamcia miala dobry dom :) Kiedy bedzie cos wiadomo Luska? Quote
kora78 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 czekam na wiesci od ani, kiedy wizyte robi. Quote
kora78 Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 nie mam odp co do wizyty. nie wiem nic. Quote
kora78 Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 wizyte miala robic ania z poznania. jednak po jedynej od niej odpowiedzi twierdzacej, po wyslaniu namairow, ania sie juz nie odezwala. ani do mnie, ani do panstwa. minal tydzien. panstwo czekali. a ze sie nie doczekali to pojechali do schroniska i pieska sobie wybrali. i jakis nieborak ma domek. a Kama pewnie zostanie u beataczl na ds :) Quote
kora78 Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 dam, dam. ale szlag mnie trafil na te wizyte, bo dom przepadl. Quote
Klauzunka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 szkoda, szkoda, że domek przepadł,ale patrząc na to obiektywnie jakaś bida znalazła tam swoje miejsce - może tak miało być i Kama zostanie u Beaty :) Quote
kizimizi Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='Klauzunka']....... może tak miało być i Kama zostanie u Beaty :)[/QUOTE] a to juz pewne?:cool3: Quote
beataczl Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 to co Cioteczki wyrazacie zgode zeby Kama u mnie zostala? bo ja jestem na tak mowilam,jak domu do konca roku nie znajdzie to zostanie u mnie wiec... od srody mam neta to wkleje jakies zdjecia ze wszystko ok u Kamy no i rozszczekala sie panna troche bo to taki pilnujacy pies z Niej bardzo ,a Skate jest taki nieszczekajacy tez chcialabym byc dt ale widocznie nie potrafie bo wszystkie by zostaly u mnie za Sonia ktora jest w Niemczech tez kurcze tesknie i mysle stale ech... wiecie ze u nas od nowego roku podatek za psa wyniesie 115 zl. bodajze,a jak u Was? Quote
kora78 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 cos ty, az tyle??????? u nas za darmo :) oczywiscie, ze wyrazamy zgode i bardzo ogromnie sie cieszymy :))))))))))))))))))) Kamcia wyciagana byla na mnie, wiec beataczl wydrukuj sobie umowe o ds, wypelnij, wraz z wpisaniem nr czip kamy i wyslij do mnie poczta. ja podpsize i odesle. [B][COLOR="red"]Kama nareszcie ma ds :))))))))) i to jaki!!!!!!!!! dziekuje!!![/COLOR][/B] Quote
Klauzunka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [QUOTE]to co Cioteczki wyrazacie zgode zeby Kama u mnie zostala? bo ja jestem na tak[/QUOTE]ależ błagam....Twój dom to najlepszy z najlepszych jaki mógł się Kamci trafić....!!!!!! Ja też z tymczasowiczkami nie wyrabiałam....jedną mam u siebie :) [QUOTE]wiecie ze u nas od nowego roku podatek za psa wyniesie 115 zl. bodajze,a jak u Was? [/QUOTE]nigdy nie płaciłam żadnego podatku bo takowych nie było, a nawet jeśli gdzieś był to było to niezbyt legalne, tak słyszałam- -teraz jeśli chodzi o 2012, nie wiem ale jutro się dopytam jak we Wrocku. p.s. nie pamiętam o jakimkolwiek podatku za psa od ponad 3 lat....warto to skonsultować.... Quote
Poker Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 śledzę losy Kamy.:eviltong: We Wrocławiu od kilku lat nie ma podatku od psów. Quote
marta0731 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='kora78'] [B][COLOR=red]Kama nareszcie ma ds :))))))))) i to jaki!!!!!!!!! dziekuje!!![/COLOR][/B][/QUOTE] SUPER!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laola: Beatka dla Ciebie ogromne:Rose::Rose::Rose::calus::calus::calus: Czekamy na fotki szczęśliwego nowego prawowitego członka rodziny :) Quote
marta0731 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 PS: a na nowy dt też się pewnie miejsce znajdzie, hihi ;) :) Quote
kora78 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 ja tam wiedzialam juz dawno, co w trawie piszczy, ale pisac mi zabroniono ;P z dawnej gwardii dziekujemy Poker, za to sledzenie losow Kamci :) i pewnie wykrywka wpadne do nas, ale cosik jej danwo na dogo nie bylo :( to jak juz wiekszosc sie cieszy, to pozostaje kwestia formalnosci. o umowie pisalam, zostaje kasa. po Kamie [B]zostalo 193zl.[/B] proponuje doliczyc to do naszej nowo utworzonej Skarpety Walbrzyskiej. zwlaszcza, ze to pozostalosc glownie po bazarkach od naszej kizimizi i naszej klauzunki, po naszych stalych deklarowiczkach w liczbie 3, czyli Grubej Bercie, Calineczce i Tamaryszku, z ktorych wszystkie przechodzily z deklaracjami od jednego naszego psa do nastepnie wyciaganego. Quote
Klauzunka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [QUOTE]zostaje kasa. po Kamie [B]zostalo 193zl.[/B] proponuje doliczyc to do naszej nowo utworzonej Skarpety Walbrzyskiej.[/QUOTE] oczywiście, że tak ! [QUOTE]We Wrocławiu od kilku lat nie ma podatku od psów.[/QUOTE] dokładnie, bo od kiedy mieszkam we Wrocławiu i mam psy to co roku dzwonię do UM z tym zapytaniem i od 2008 roku zawsze mi mówili, że nie ma podatku. Quote
kizimizi Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) [quote name='beataczl']to co Cioteczki wyrazacie zgode zeby Kama u mnie zostala? bo ja jestem na tak mowilam,jak domu do konca roku nie znajdzie to zostanie u mnie wiec...[/QUOTE] No jasne! A parufczaka nei chcesz tam przy okazji? On tez juz rok domu szuka a i tak malo wymaga; byle spac i jesc dali: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-aCvn1BtxLjY/TrrOfj_rXuI/AAAAAAAAK6Q/WIjWHYO_iDc/s720/IMG_0387.JPG[/IMG] [quote name='Poker']śledzę losy Kamy.:eviltong: We Wrocławiu od kilku lat nie ma podatku od psów.[/QUOTE] w walbrzychu tez nie, zastępiono to OPLATA co nie ma charakteru podatk ;) Taki tric ;) Aleto czy gmina ma czy nie ma podatku/oplaty lezy obecnie w gestii UM. -dodam, ze tak bylo bynajmniej 2 lata temu jak mieszkalam jeszcze w Wchu Kamcia i Beatka trzymam kciukasy za was. Dla Kamy to wlasciwie zadna nowosc, co? :D Edited January 11, 2012 by kizimizi Quote
Klauzunka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [QUOTE]Dla Kamy to wlasciwie zadna nowosc, co? :-D[/QUOTE] dla...Kamy to chleb powszedni :) U Beaty na dt miała luksus, na ds teraz ma ten sam luksus...żyć nie umierać....szkoda tylko, że Beata odpadła nam chyba jako dt... Quote
wykrywka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Bardzo ... oj bardzo się cieszę :multi:, że Kama już u "siebie" (warto było wpaść na chwilę na dogo by dowiedzieć się o tym). Powodzenia beataczl. Kora78 jestem pod wrażeniem Twoich poczynań. Odwalasz z dziewczynami kawał dobrej roboty :klacz:. Życzę Wam aby ta dobra passa trwała bezustannie przez cały rok i nie opuszczała Was w kolejnych latach. Quote
kora78 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 dziekuje serdecznie :) i takze zycze wiele sukcesow w szukaniu psiakom dobrych domkow :)))))) Quote
Recommended Posts