Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kora78']rozmawialam z beataczl. wiesci mam dobre, ale czekamy na wizyte dla Kamy w Poznaniu. jesli ten dom nie wypali to Kama ma ds u Beaty :)))))))))))))))))[/QUOTE]

ehh a ja bym wolala zeby Kamcia do domu pojechala a Beata jako dt byla wciaz na dogo.
No ale najwazniejsze by kamcia miala dobry dom :)

Kiedy bedzie cos wiadomo Luska?

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wizyte miala robic ania z poznania. jednak po jedynej od niej odpowiedzi twierdzacej, po wyslaniu namairow, ania sie juz nie odezwala. ani do mnie, ani do panstwa. minal tydzien. panstwo czekali. a ze sie nie doczekali to pojechali do schroniska i pieska sobie wybrali. i jakis nieborak ma domek.
a Kama pewnie zostanie u beataczl na ds :)

• 2 weeks later...
Posted

to co Cioteczki wyrazacie zgode zeby Kama u mnie zostala? bo ja jestem na tak
mowilam,jak domu do konca roku nie znajdzie to zostanie u mnie wiec...
od srody mam neta to wkleje jakies zdjecia ze wszystko ok u Kamy
no i rozszczekala sie panna troche bo to taki pilnujacy pies z Niej bardzo ,a Skate jest taki nieszczekajacy

tez chcialabym byc dt ale widocznie nie potrafie bo wszystkie by zostaly u mnie
za Sonia ktora jest w Niemczech tez kurcze tesknie i mysle stale ech...

wiecie ze u nas od nowego roku podatek za psa wyniesie 115 zl. bodajze,a jak u Was?

Posted

cos ty, az tyle??????? u nas za darmo :)

oczywiscie, ze wyrazamy zgode i bardzo ogromnie sie cieszymy :)))))))))))))))))))

Kamcia wyciagana byla na mnie, wiec beataczl wydrukuj sobie umowe o ds, wypelnij, wraz z wpisaniem nr czip kamy i wyslij do mnie poczta. ja podpsize i odesle.

[B][COLOR="red"]Kama nareszcie ma ds :))))))))) i to jaki!!!!!!!!! dziekuje!!![/COLOR][/B]

Posted

[QUOTE]to co Cioteczki wyrazacie zgode zeby Kama u mnie zostala? bo ja jestem na tak[/QUOTE]ależ błagam....Twój dom to najlepszy z najlepszych jaki mógł się Kamci trafić....!!!!!!
Ja też z tymczasowiczkami nie wyrabiałam....jedną mam u siebie :)

[QUOTE]wiecie ze u nas od nowego roku podatek za psa wyniesie 115 zl. bodajze,a jak u Was? [/QUOTE]nigdy nie płaciłam żadnego podatku bo takowych nie było, a nawet jeśli gdzieś był to było to niezbyt legalne, tak słyszałam- -teraz jeśli chodzi o 2012, nie wiem ale jutro się dopytam jak we Wrocku.

p.s. nie pamiętam o jakimkolwiek podatku za psa od ponad 3 lat....warto to skonsultować....

Posted

[quote name='kora78']

[B][COLOR=red]Kama nareszcie ma ds :))))))))) i to jaki!!!!!!!!! dziekuje!!![/COLOR][/B][/QUOTE]

SUPER!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laola:
Beatka dla Ciebie ogromne:Rose::Rose::Rose::calus::calus::calus:

Czekamy na fotki szczęśliwego nowego prawowitego członka rodziny :)

Posted

ja tam wiedzialam juz dawno, co w trawie piszczy, ale pisac mi zabroniono ;P

z dawnej gwardii dziekujemy Poker, za to sledzenie losow Kamci :) i pewnie wykrywka wpadne do nas, ale cosik jej danwo na dogo nie bylo :(

to jak juz wiekszosc sie cieszy, to pozostaje kwestia formalnosci. o umowie pisalam, zostaje kasa. po Kamie [B]zostalo 193zl.[/B] proponuje doliczyc to do naszej nowo utworzonej Skarpety Walbrzyskiej. zwlaszcza, ze to pozostalosc glownie po bazarkach od naszej kizimizi i naszej klauzunki, po naszych stalych deklarowiczkach w liczbie 3, czyli Grubej Bercie, Calineczce i Tamaryszku, z ktorych wszystkie przechodzily z deklaracjami od jednego naszego psa do nastepnie wyciaganego.

Posted

[QUOTE]zostaje kasa. po Kamie [B]zostalo 193zl.[/B] proponuje doliczyc to do naszej nowo utworzonej Skarpety Walbrzyskiej.[/QUOTE]

oczywiście, że tak !

[QUOTE]We Wrocławiu od kilku lat nie ma podatku od psów.[/QUOTE]

dokładnie, bo od kiedy mieszkam we Wrocławiu i mam psy to co roku dzwonię do UM z tym zapytaniem i od 2008 roku zawsze mi mówili, że nie ma podatku.

Posted (edited)

[quote name='beataczl']to co Cioteczki wyrazacie zgode zeby Kama u mnie zostala? bo ja jestem na tak
mowilam,jak domu do konca roku nie znajdzie to zostanie u mnie wiec...[/QUOTE]

No jasne! A parufczaka nei chcesz tam przy okazji? On tez juz rok domu szuka a i tak malo wymaga; byle spac i jesc dali:
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-aCvn1BtxLjY/TrrOfj_rXuI/AAAAAAAAK6Q/WIjWHYO_iDc/s720/IMG_0387.JPG[/IMG]

[quote name='Poker']śledzę losy Kamy.:eviltong:
We Wrocławiu od kilku lat nie ma podatku od psów.[/QUOTE]

w walbrzychu tez nie, zastępiono to OPLATA co nie ma charakteru podatk ;) Taki tric ;)
Aleto czy gmina ma czy nie ma podatku/oplaty lezy obecnie w gestii UM.
-dodam, ze tak bylo bynajmniej 2 lata temu jak mieszkalam jeszcze w Wchu

Kamcia i Beatka trzymam kciukasy za was.
Dla Kamy to wlasciwie zadna nowosc, co? :D

Edited by kizimizi
Posted

[QUOTE]Dla Kamy to wlasciwie zadna nowosc, co? :-D[/QUOTE]

dla...Kamy to chleb powszedni :) U Beaty na dt miała luksus, na ds teraz ma ten sam luksus...żyć nie umierać....szkoda tylko, że Beata odpadła nam chyba jako dt...

Posted

Bardzo ... oj bardzo się cieszę :multi:, że Kama już u "siebie" (warto było wpaść na chwilę na dogo by dowiedzieć się o tym). Powodzenia beataczl.

Kora78 jestem pod wrażeniem Twoich poczynań. Odwalasz z dziewczynami kawał dobrej roboty :klacz:. Życzę Wam aby ta dobra passa trwała bezustannie przez cały rok i nie opuszczała Was w kolejnych latach.