Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Ryniu123
Posted

Dzwoniłem dzisiaj do DS. Czekają z utęsknieniem. Oboje już mają pracę. Pozdrowienia dla wszystkich zaangażowanych.

Jakby coś, to może mi się jutro urodzi transport, oczywiście za zwrotem benzyny. Miałem dzisiaj niewielką rozmowę z pewną włocławianką. Ale na razie nic pewnego.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to czekamy, az sie cos wyklaruje wreszcie i kamcia pojedzie :) najlepiej, jak najtaniej i jak najszybciej :) ale, jak bedzie za zwrot benzyny na juz, a darmowy za 2 dni to czekamy oczywiscie, bo inne psy a tych pieniadzach wiadomo,ze skorzystaja zawsze :)

ja sie probuje wlasnie tego bazarku dochodu doliczyc, ale to byl dzielony bazar i wysylki od klauzunki i czekam na odp

Posted

Przepraszam wszystkich za zamieszanie, ale właśnie otrzymałam potwierdzenie, że moja Córka podjedzie dzisiaj około 13 do Człuchowa po Kamcię. Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to około 16 powinny być w Chełmży i dalej sunia pojedzie ze mną do Lipna. Mam tylko nadzieję, że ktoś nas poprowadzi bezpośrednio do wsi Barany bo nie znam zupełnie tych okolic.

Posted

[quote name='Saphira']Przepraszam wszystkich za zamieszanie, ale właśnie otrzymałam potwierdzenie, że moja Córka podjedzie dzisiaj około 13 do Człuchowa po Kamcię. Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to około 16 powinny być w Chełmży i dalej sunia pojedzie ze mną do Lipna. Mam tylko nadzieję, że ktoś nas poprowadzi bezpośrednio do wsi Barany bo nie znam zupełnie tych okolic.[/QUOTE]

czy masz nr tel do ds? beataczl przekazala? adres dokladny macie?
Ryniu prosze napisz Spahirze moze na pm, jak tam dojechac. Mam nadzieje,ze pomozesz :) Moze sie tel wymiencie i przez tel wyjasnisz, jak tam trafic?

super, ze to juz dzis :)

Posted

[quote name='Saphira']Nie mam nic poza telefonem do Beaty. Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni jak moje dziecię dotrze do Człuchowa. Mój telefon 605 85 14 85[/QUOTE]

wyslalam pm z nr tel do pani Basi i adresem.
Ryniu, napisz jak to pisales, zeby nie jehac po dziurach, tlyko gdzies tam sie zatrzyma ci na piechotke podleciec mozna lepiej? gdzies tak pisales...

o mam:

Nie wiem czy ta informacja jeszcze się przyda. Jeśli samochód ma niskie zawieszenie proponuje zatrzymać się na bocznej asfaltowej drodze i państwo piechotą mają bardzo blisko, bo samochodem jedzie się na około po dziurach.
W miejscowości Radomsko, proszę dzwonić do DS, bo wjeżdża się inną drogą niż GPS i znaki drogowe !!!!!!

Posted

Kamcia na miejscu, w środku lasu, bardzo mile przyjęta przez Gospodarzy i sunię rezydentkę. Powinno być dobrze. Pani Beata została z nią do jutra. Pewnie będzie rozczarowana jak Pańcia zniknie.

Posted

a jak podroz sunka zniosla?

ehhh lezka mi sie w oku zakrecila .... kolejny pies ma dom ....
Beata zostala z suczka na 1 noc? Milo! Ciekawe kto jutro bedzie bardziej ryczał ;)

Guest Ryniu123
Posted

[quote name='Saphira']Kamcia na miejscu, w środku lasu, bardzo mile przyjęta przez Gospodarzy i sunię rezydentkę. Powinno być dobrze. Pani Beata została z nią do jutra. Pewnie będzie rozczarowana jak Pańcia zniknie.[/QUOTE]
Ekstra, ale się cieszę. Musi być dobrze, mówiłem że to wspaniali ludzie

Posted

pani Beata, czy pani Basia?
nasza beataczl pojechala z Kamcia? woww to bardzo fajnie. Kamcia bedzie mogla sie zaaklimatyzowac troszke latwiej i lzej. bardzo dobry pomysl.

Posted

[B][I][I]Potrzebuję transportu do Malczyc/Wrocławia/Legnicy/okolic z Darłowa/okolic. Może być też np. Warszawa, Poznań itp. ale wtedy trzeba będzie dograć terminy. Macie może cokolwiek na oku ? Do przewozu mały kociak ! Szukam też od razu osoby, która przed wyjazdem zrobi jeszcze wizytę przed adopcyjną.. miejscowość- [COLOR=red]Malczyce. [COLOR=black]Mogę zwrócić za bilety ! Proszę o kontakt na priv. :oops:[/COLOR][/COLOR][/I][/I][/B]

Posted

Yupi:multi::multi::multi::multi::multi:

Nareszcie Kamcia w swoim domu:laola: wszystkiego naj naj najlepszego dziewczynko:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao:

Beata czekamy na wieści!!!

Posted

nie ma spokoju. Kamci lecialo troche krwi z drog rodnych. wet kaze robic testy hormonalne. 150zl, dobrze, ze kaska z bazarku zostala.
co innego poradzicie badac?
moze sterylka byla niedokladna.