*Magda* Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='Izabela124.']Też się witam :)[/QUOTE] Witam, witam :) Quote
łamAga Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Ale słodziak z Theosia , tylko patrzy jak u sie do lapka dobrać :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Aga, masz filmiki więc na razie nie marudź :D Quote
Aleksa. Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [url]http://s1169.photobucket.com/user/magdabroy/media/Album3/Capture_20140102_zpscef4c331.mp4.html[/url] Troszkę za duzo wypiłem :lol: :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='dOgLoV']ake na nich Piotrka nie ma :eviltong:[/QUOTE] ale jest Theoś :P Quote
łamAga Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 ale Theosia widzę często :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale słodziak z Theosia , tylko patrzy jak u sie do lapka dobrać :diabloti:[/QUOTE] W "starym" laptopie potrafił wyciągać Bogdanowi przyciski :evil_lol: [quote name='Aleksandra95']Dzień dobry :) :)[/QUOTE] Cześć Ola :) [quote name='dOgLoV']quwa gdzie zdjęcia ?? :mad:[/QUOTE] Już na laptopie, ale jeszcze nie pomniejszone :eviltong: [quote name='dOgLoV']ake na nich Piotrka nie ma :eviltong:[/QUOTE] Pechozol :eviltong: [quote name='Aleksandra95'][URL]http://s1169.photobucket.com/user/magdabroy/media/Album3/Capture_20140102_zpscef4c331.mp4.html[/URL] Troszkę za duzo wypiłem :lol: :diabloti:[/QUOTE] Porozwalał zabawki, a potem musiał robić slalom :evil_lol: [quote name='dOgLoV']ale Theosia widzę często :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Przyjedź do mnie, to może będziesz widzieć często Piotrka :cool3: Quote
łamAga Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='magdabroy']W "starym" laptopie potrafił wyciągać Bogdanowi przyciski :evil_lol: Już na laptopie, ale jeszcze nie pomniejszone :eviltong: Przyjedź do mnie, to może będziesz widzieć często Piotrka :cool3:[/QUOTE] a to mały cwaniaczek z Theodorka :loveu: no ja myśle ze juz chociaż masz je w lapku :mad: nie no ja chce tylko oko nacieszyć :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='magdabroy'] [B]Już na laptopie[/B], ale jeszcze nie pomniejszone :eviltong: [/QUOTE] [quote name='dOgLoV'] no ja myśle ze juz [B]chociaż masz je w lapku[/B] :mad: nie no ja chce tylko oko nacieszyć :eviltong:[/QUOTE] Czytaj ze zrozumieniem :eviltong: Jutro nacieszysz oko, albo w sobotę, bo najpierw będą dzieciaczki :eviltong: Quote
maxishine. Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Hejka, młody jest już duży. Że tak spytam-ile juz ma?:loveu: Quote
*Magda* Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='Yuki_']Hejka, młody jest już duży. Że tak spytam-ile juz ma?:loveu:[/QUOTE] Za 6 dni będzie miał 18 miesięcy :) Quote
angineuuka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='magdabroy']Czytaj ze zrozumieniem :eviltong: Jutro nacieszysz oko, albo w sobotę, bo[B] najpierw będą dzieciac[/B]zki :eviltong:[/QUOTE] no, tak ma być :D Quote
*Magda* Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='dOgLoV']i ani jednego nie dostane ?? :-([/QUOTE] Wysłać Ci na emila jedno? Bo mam niepomniejszone :roll: Quote
łamAga Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='magdabroy']Wysłać Ci na emila jedno? Bo mam niepomniejszone :roll:[/QUOTE] oczywiscie :multi: Quote
*Magda* Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='dOgLoV']oczywiscie :multi:[/QUOTE] Poszły 3 fotałki ;) Quote
łamAga Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='magdabroy']Poszły 3 fotałki ;)[/QUOTE] dziekuje :loveu::loveu::loveu::loveu: zaraz zobacze .... Quote
*Magda* Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='dOgLoV']dziekuje :loveu::loveu::loveu::loveu: zaraz zobacze ....[/QUOTE] Ostatnia z nich była robiona z dedykacją dla Ciebie :) Quote
łamAga Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 ahhhhh :loveu::loveu::loveu::loveu: dziękuję :calus::calus::calus::calus::calus: ta ostatnia właśnie najladniejsza :loveu: a teraz sie żegnam , miłego popoludnia zycze ;) Quote
łamAga Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='magdabroy']Miłej pracy ;)[/QUOTE] dziękuję ;) mam nadzieje ze jutro mi dają urlop , chociaż bardzoooo w to wątpię ... Quote
Recommended Posts