*Magda* Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='Angi']a może Theoś będzie wolał facetów :P[/QUOTE] Nie mów tego głośno przy Bogdanie :evil_lol: [quote name='dOgLoV']odpoczniesz sobie na emeryturze :eviltong:[/QUOTE] Jak dożyję :roll: Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 zreszta My juz nie dostaniemy emerytury .... Quote
angineuuka Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 a co, Bodzian nie chce mieć syna geja? :evil_lol: w Opolu to powiem ahahaha Quote
*Magda* Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='dOgLoV']zreszta My juz nie dostaniemy emerytury ....[/QUOTE] Jeszcze lepiej :evil_lol: [quote name='Angi']a co, Bodzian nie chce mieć syna geja? :evil_lol: w Opolu to powiem ahahaha[/QUOTE] Nie :shake: To ja nie jadę do Opola :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 ja i tak pewnie nie pojadę, no ale :evil_lol: pogadać można :D Quote
*Magda* Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='Angi']ja i tak [B]pewnie nie pojadę, [/B]no ale :evil_lol: pogadać można :D[/QUOTE] Nawet mnie nie denerwuj :mad: Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Angi dawno w papę nie dostała :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Angi dawno w papę nie dostała :eviltong:[/QUOTE] Chyba tak :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Zapomniałam Wam coś napisać :eviltong: Koło południa byliśmy z młodym i suką na spacerze. Spotkaliśmy panią z mixem labka i dwoma mopsami :p Theoś był taki wpatrzony w dwa małe chrapiące ze szczęścia mopsiki, tak się z nich śmiał, że aż my i właścicielka piesków pękaliśmy ze śmiechu :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Angi']ale jestem większa, pamietaj :p[/QUOTE] nie boje się :eviltong: [quote name='magdabroy']Zapomniałam Wam coś napisać :eviltong: Koło południa byliśmy z młodym i suką na spacerze. Spotkaliśmy panią z mixem labka i dwoma mopsami :p Theoś był taki wpatrzony w dwa małe chrapiące ze szczęścia mopsiki, tak się z nich śmiał, że aż my i właścicielka piesków pękaliśmy ze śmiechu :evil_lol:[/QUOTE] musiało to słodko wyglądać :diabloti: takie mopsy sa kochane , ostatnio u weta było małżeństwo też z dwoma to jedna laska sie popłakała ze śmiechu tak chrapały fajnie :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='dOgLoV'] musiało to słodko wyglądać :diabloti: takie mopsy sa kochane , ostatnio u weta było małżeństwo też z dwoma to jedna laska sie popłakała ze śmiechu tak chrapały fajnie :diabloti:[/QUOTE] Bogdan się śmiał do babki, że on pewnie myśli, że to koty :evil_lol: A jakiego Theoś dostał mokrego całusa od tej suczki mixa :D Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Theoś był na pewno szczęśliwy :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Theoś był na pewno szczęśliwy :diabloti:[/QUOTE] Oczywiście ;) Ale i tak największą radość sprawia mu widok jamniczki, którą czasem spotykamy na spacerkach ;) Jak Theodorek podrośnie, to pewnie będzie chciał małego pieska :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 to będzie trzeba sobie małego pieska sprawić :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='Angi']to będzie trzeba sobie małego pieska sprawić :diabloti:[/QUOTE] To będzie sobie musiał udobruchać tatusia :diabloti: bo z mamusią problemu nie będzie :) Quote
kalyna Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Mopsy są urocze :loveu: Poznałam takiego jednego na zlocie ONków, pocieszne zwierzątko :diabloti: Quote
Franca81 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='kalyna']Mopsy są urocze :loveu: Poznałam takiego jednego na zlocie ONków, pocieszne zwierzątko :diabloti:[/QUOTE] A on tam za pozoranta sluzyl? :diabloti: Fajnie musial taki mopsik wygladac w stadzie onkow. Quote
*Magda* Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 [quote name='kalyna']Mopsy są urocze :loveu: Poznałam takiego jednego na zlocie ONków, pocieszne zwierzątko :diabloti:[/QUOTE] Te co my widzieliśmy dobrały się kolorystycznie ;) Jeden był kremowy a drugi czarny :D [quote name='dOgLoV']Dzień doberek ;)[/QUOTE] Dobry ;) [quote name='Angi']heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeja :grins:[/QUOTE] Po co się witasz :eviltong: [quote name='Franca81']A on tam za pozoranta sluzyl? :diabloti: Fajnie musial taki mopsik wygladac w stadzie onkow.[/QUOTE] Jako śniadanko :diabloti: Quote
Recommended Posts