Guest wolfheart Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 i ja będę na dogo w Sylwestra:evil_lol: wiosna tez u mnie:-( Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Angi']nawet, ale zostawiam go wam. Jestem za mloda :diabloti:[/QUOTE] no własnie , za młoda jestes dla niego :diabloti: Quote
Izabela124. Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='magdabroy'] I będzie ten co Tobie i Izie się podoba :cool3:[/QUOTE]Mogę wpaść na waszego Sylwestra? :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 zapraszamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Izabela124. Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='dOgLoV']zapraszamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]Ale ja chcę na tego gdzie Magda idzie i Piotrek będzie :D Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Izabela124.']Ale ja chcę na tego gdzie Magda idzie i Piotrek będzie :D[/QUOTE] spadówa , tam nie możesz iść :diabloti:! chyba że ja tez tam będę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='Ty$ka']Własnie mnie uświadomiłaś jak dawno jadłam kebaba :mdleje:[/QUOTE] To pora to zmienić ;) [quote name='kalyna']A ja będę w Sylwka na dogo, taaa jest się czym chwalić :evil_lol: [/QUOTE] [quote name='marta.k9080']i ja będę na dogo w Sylwestra:evil_lol: [/QUOTE] Miłej zabawy :diabloti: [quote name='Izabela124.']Mogę wpaść na waszego Sylwestra? :evil_lol:[/QUOTE] Dawaj ;) [quote name='dOgLoV']spadówa , tam nie możesz iść :diabloti:! chyba że ja tez tam będę :evil_lol:[/QUOTE] Ej, przecież jej go odstąpiłaś walkowerem :mad: Bogdan chce iść, więc jutro dzwonię do Michała i Żanety potwierdzić naszą obecność :megagrin: Quote
Izabela124. Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='dOgLoV']spadówa , tam nie możesz iść :diabloti:! chyba że ja tez tam będę :evil_lol:[/QUOTE] Jasne, że mogę :eviltong: [quote name='magdabroy'] Dawaj ;) Ej, przecież jej go odstąpiłaś walkowerem :mad: [/QUOTE]Szkoda, że tak daleko :( Właśnie :D Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='magdabroy'] Ej, przecież jej go odstąpiłaś walkowerem :mad: Bogdan chce iść, więc jutro dzwonię do Michała i Żanety potwierdzić naszą obecność :megagrin:[/QUOTE] odmyśliłam sie :eviltong: Ty maupo :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='dOgLoV']odmyśliłam sie :eviltong: Ty maupo :eviltong:[/QUOTE] Za późno :eviltong: Mam siedzieć w domu? :placz: Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='magdabroy']Za późno :eviltong: Mam siedzieć w domu? :placz:[/QUOTE] nie no , naładuj aparat i idź :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='dOgLoV']nie no , naładuj aparat i idź :diabloti:[/QUOTE] Dziękuję za pozwolenie :diabloti::buzi: Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='magdabroy']Dziękuję za pozwolenie :diabloti::buzi:[/QUOTE] alez prosze Cie bardzo :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 dużo fot Zosi poproszę, bo jest urocza :D Quote
*Magda* Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='Angi']dużo fot Zosi poproszę, bo jest urocza :D[/QUOTE] Z Theoś już nie :mad: Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='magdabroy']Z Theoś już nie :mad:[/QUOTE] Angi woli dziewczynki .... Quote
angineuuka Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='magdabroy']Z Theoś już nie :mad:[/QUOTE] Theoś jest częściej :D [quote name='dOgLoV']Angi woli dziewczynki ....[/QUOTE] no więc uważaj :> Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Angi'] no więc uważaj :>[/QUOTE] Ja za stara jestem dla Ciebie .... :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='Angi']Theoś jest częściej :D [/QUOTE] Bo to mój syn :eviltong: A Zosia póki co ma miano tylko synowej :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Angi']może wolę stare :P :evil_lol:[/QUOTE] eeeee nie sądze , takie żylaste , przechodzone .... :eviltong: [quote name='magdabroy']Bo to mój syn :eviltong: A Zosia póki co ma miano tylko synowej :evil_lol:[/QUOTE] póki co .... Quote
*Magda* Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='Angi']doróbcie się córki :D :evil_lol:[/QUOTE] Daj odpocząć :eviltong: [quote name='dOgLoV'] póki co ....[/QUOTE] Jak wezmą ślub, to będzie córką :) Quote
angineuuka Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 a może Theoś będzie wolał facetów :P Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 odpoczniesz sobie na emeryturze :eviltong: Quote
Recommended Posts