Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']co tam u ciebie? :lol:[/QUOTE]

W sumie dobrze ;)
Zjadłam pyyyyyyyyyyszną kolację, siedzę sobie na dogo :p A jutro w nocy przyjeżdża mój brat :bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

[quote name='dOgLoV']no to co Ty tu jeszcze robisz ?? powinnaś iść wcześniej spac zeby sie wyspać na jutrzejszą zarwana noc :cool3:[/QUOTE]

Wyganiasz mnie? :mad:
On będzie koło 4-5 rano, więc jutro położę się normalnie spać, a brat mi puści sygnałka jak będzie do nas dojeżdżał, to wstanę ;) Zresztą, może się okazać, że w drodze zachce mu się spać, to pójdzie spać ;) I wtedy będzie pewnie dopiero rano :)

Posted

[quote name='magdabroy']Wyganiasz mnie? :mad:
On będzie koło 4-5 rano, więc jutro położę się normalnie spać, a brat mi puści sygnałka jak będzie do nas dojeżdżał, to wstanę ;) Zresztą, może się okazać, że w drodze zachce mu się spać, to pójdzie spać ;) I wtedy będzie pewnie dopiero rano :)[/QUOTE]

wcale nie wyganiam :eviltong: bo ja i tak zaraz ide spac :eviltong:

jeju jaki Ty masz dobry słuch , ja bym w życiu nie usłyszała w nocy sygnała :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']wcale nie wyganiam :eviltong: bo ja i tak zaraz ide spac :eviltong:

jeju jaki Ty masz dobry słuch , ja bym w życiu nie usłyszała w nocy sygnała :shake:[/QUOTE]

Ja też pewnie pójdę nie długo, ale poczytać książkę ;)

Tel. będę miała na wibracjach i to mnie obudzi :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja też pewnie pójdę nie długo, ale poczytać książkę ;)

Tel. będę miała na wibracjach i to mnie obudzi :eviltong:[/QUOTE]

proszę Cię wibracje Cię obudzą ?? :crazyeye: ja mam budzik w telefonie na fula stawiony łącznie z wibracjami i ostatnio Sebek do mnie mówi " a Ty jak dzwoni Ci budzik to tak z łaski swojej nie słuchaj całej piosenki " :diabloti: a ja go w ogóle nie słyszę tylko sie pewnie na koniec piosenki dopiero budze :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']proszę Cię wibracje Cię obudzą ?? :crazyeye: ja mam budzik w telefonie na fula stawiony łącznie z wibracjami i ostatnio Sebek do mnie mówi " a Ty jak dzwoni Ci budzik to tak z łaski swojej nie słuchaj całej piosenki " :diabloti: a ja go w ogóle nie słyszę tylko sie pewnie na koniec piosenki dopiero budze :diabloti:

Zawsze ;) Nigdy nie używam dźwięków ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ja w ogóle mam zazwyczaj wyciszony ....[/QUOTE]

ja też,dzwonek mnie denerwuje ;)

Posted

No ja też ;)
Mnie budzi nawet to jak Bogdan wraca po drugiej zmianie. Ja śpię do góry, a on sobie piwo nalewa na dole, to słyszę jak zamyka lodówkę i się budzę :D

Posted

mnie tez denerwuję , ale ja dziwna jestem ( jak zawsze ) bo z bratem zamieniałam sie telefonami bo w jego telefonie dzwięki mi sie bardziej podobały , a prawie zawsze mam telefon wyciszony :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

masz pewnie taki lekki sen jak ja,mnie nawet bzyczenie komara wybudza:shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']mnie tez denerwuję , ale ja dziwna jestem ( jak zawsze ) bo z bratem zamieniałam sie telefonami bo w jego telefonie dzwięki mi sie bardziej podobały , a prawie zawsze mam telefon wyciszony :diabloti:[/QUOTE]

:mdleje::mdleje::mdleje:

[quote name='marta.k9080']masz pewnie taki lekki sen jak ja,mnie nawet bzyczenie komara wybudza:shake:[/QUOTE]

W sumie tak ;) mam to po mamie :)

Posted

[quote name='magdabroy']No ja też ;)
Mnie budzi nawet to jak Bogdan wraca po drugiej zmianie. Ja śpię do góry, a on sobie piwo nalewa na dole, to słyszę jak zamyka lodówkę i się budzę :D[/QUOTE]

a ja nawet nie slysze jak Sebek spać idzie , wczoraj sie kładłam spac a on grał , oczywiscie dzwięk na kolumnach szalał a ja spałam , nawet nie wiem kiedy skończył grać i szedł sie myć o wejściu do łóżka nie wspomnę, tak twardo po tych dwóch kawach które na raz wypiłam spałam ze dopiero obudził mnie rano dzwięk budzika :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']a ja nawet nie slysze jak Sebek spać idzie , wczoraj sie kładłam spac a on grał , oczywiscie dzwięk na kolumnach szalał a ja spałam , nawet nie wiem kiedy skończył grać i szedł sie myć o wejściu do łóżka nie wspomnę, tak twardo po tych dwóch kawach które na raz wypiłam spałam ze dopiero obudził mnie rano dzwięk budzika :diabloti:[/QUOTE]

Ja się dziwię Sebkowi, że nie wykorzystuje tego :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja się dziwię Sebkowi, że nie wykorzystuje tego :diabloti:[/QUOTE]

hahahahaha , no wiesz , czasami mnie szczęka boli , on mówi ze w nocy zębami zgrzytałam ( mam bruksizm) i ja mu zawsze wierzyłam .... do teraz :splat:

Posted

[quote name='dOgLoV']hahahahaha , no wiesz , czasami mnie szczęka boli , on mówi ze w nocy zębami zgrzytałam ( mam bruksizm) i ja mu zawsze wierzyłam .... do teraz :splat:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt:
A nie zakrztusiłaś się nigdy "płynami"? :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']:roflt::roflt::roflt:
A nie zakrztusiłaś się nigdy "płynami"? :diabloti::eviltong:[/QUOTE]

czasami miałam takie uczucie dławienia sie i później spac nie mogłam bo co chwilę kaszlałam :mad:

hehehe

teraz wiadomo dlaczego :eviltong:

dobranoc ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Zawsze ;) Nigdy nie używam dźwięków ;)[/QUOTE]

:o mnie mało co obudzi.. o jedyne co to koparka, przed 7 w sobotę :roll:

Mam tylko jeden niezawodny budzik, który tak głośno pika, że na studiach to całe mieszkanie na nogi postawił... wszyscy myśleli, że jakiś alarm się włączył :evil_lol:
obecnie potrafię zaspać do pracy na 9.30 :diabloti:

Posted

Mój brat będzie dopiero jutro koło godz. 19 :placz:
Wyjedzie z domu koło 5 rano, prosto do NL zawieźć meble i dopiero potem do nas. Boi się jechać na noc, bo ślisko i mgła, a on sam w aucie :roll: