Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Theoś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/magdabroy002/DSC_4367_zps800280bd.jpg tutaj wygląda jak by był w ekstazie :diabloti:

Był w ekstazie, po ułożeniu wieży :eviltong:

[quote name='Angi']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/magdabroy002/DSC_4372_zpsc621bd87.jpg jaka mina :diabloti:

Pokazał uzębienie :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Tylko to było jakiś 15 lat temu :eviltong:[/QUOTE]

jakos tak

[quote name='Angi']nie widać czasami, że cię uczyli:diabloti:[/QUOTE]

bo nikt mnie nie zna tak na prawde , znasz mnie tylko stąd a tu mogę byc każdym i mieć charakter taki jaki chce a nie taki jaki mam na prawdę ....;)

Posted

[quote name='dOgLoV']jakos tak

bo nikt mnie nie zna tak na prawde , znasz mnie tylko stąd a tu mogę byc każdym i mieć charakter taki jaki chce a nie taki jaki mam na prawdę ....;)dobra, ej spokojnie. Żartuję sobie
:diabloti:

Posted

[quote name='Angi']dobra, ej spokojnie. Żartuję sobie
:diabloti:[/QUOTE]

nie no nie napisałam tego z pretensją :eviltong: ale jest na tym forum osoba która wydaje mi sie że uważa mnie za mało myślącą ( zostawie dla siebie kto to ) .... ale niech sobie tak myśli , może kiedyś będzie miała okazję się zdziwić , w realu ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']nie no nie napisałam tego z pretensją :eviltong: ale jest na tym forum osoba która wydaje mi sie że uważa mnie za mało myślącą ( zostawie dla siebie kto to ) .... ale niech sobie tak myśli , może kiedyś będzie miała okazję się zdziwić , w realu ;)[/QUOTE]
Mam podejrzenia kto :eviltong: