Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']ładnie :loveu:[/QUOTE]

Wiem :loveu:
A chłopaka chciałabym Nikodem'a, ale nie wiem czy Bogdan pozwoli mi wybrać imię kolejnemu chłopcu :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']blizniaki sie powinny trafic :diabloti:[/QUOTE]

A to jest możliwe :roll::diabloti: Jednak chyba podziękuję za dwa takie potwory w jednym czasie :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']A to jest możliwe :roll::diabloti: Jednak chyba podziękuję za dwa takie potwory w jednym czasie :evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

hahahahaha plus Theoś i Tora , biały domek pewny :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']A to jest możliwe :roll::diabloti: Jednak chyba podziękuję za dwa takie potwory w jednym czasie :evil_lol::eviltong:[/QUOTE]
niby tak. jednak jakbys chciala 3 dziecko to mialabys z glowy :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']hahahahaha plus Theoś i Tora , biały domek pewny :diabloti:[/QUOTE]

Dzięki :eviltong:

[quote name='Angi']niby tak. jednak jakbys chciala 3 dziecko to mialabys z glowy :diabloti:[/QUOTE]

Tak ;) Wyobrażam sobie dwa takie biegające maluchy ;) Jeden w jedną stronę, a drugi w drugą :diabloti: I którego pierwszego łapać?! :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Dzięki :eviltong:

Tak ;) Wyobrażam sobie dwa takie biegające maluchy ;) Jeden w jedną stronę, a drugi w drugą :diabloti: I którego pierwszego łapać?! :eviltong:[/QUOTE]
wiesz jak. szelki + flexi :diabloti: