łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']:D:D:D 13-15 grudnia będę mało na dogo albo w ogóle :diabloti: Mój braciszek przyjeżdża :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR6a9qwNHX66e8F7jhKbOQyJ-Jom-FIIBQf_W1hi5_LtCtfs871[/IMG][/QUOTE] :multi::multi::multi::multi: kciuki poskutkowały :multi::multi::multi::multi: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='dOgLoV']:multi::multi::multi::multi: kciuki poskutkowały :multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Ach, Aga :mdleje: Zaraz następnego dnia, pisałam Ci, że Twoje kciuki poskutkowały ;) Już wtedy brat mi napisał, że na 100% przyjeżdża. Nie była znana tylko dokładna data przyjazdu, ale pewnie nie pamiętasz, że coś takiego pisałam?! Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 no nie pamietam , za duzo mam mysli w głowie jednocześnie :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='dOgLoV']no nie pamietam , za duzo mam mysli w głowie jednocześnie :eviltong:[/QUOTE] Nie myśl tyle :diabloti::eviltong: Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']Nie myśl tyle :diabloti::eviltong:[/QUOTE] staram się :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='dOgLoV']staram się :eviltong:[/QUOTE] Staranie też Ci źle wychodzi :diabloti: W tym tygodniu malujemy kuchnię ;) Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']Staranie też Ci źle wychodzi :diabloti: W tym tygodniu malujemy kuchnię ;)[/QUOTE] no w zasadzie to sie nie staramy :eviltong: ooooooo to bedzie Cie tutaj mało już całkiem :roll: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='dOgLoV']no w zasadzie to sie nie staramy :eviltong: ooooooo to bedzie Cie tutaj mało już całkiem :roll:[/QUOTE] Nie maiłam na myśli "tego" starania :eviltong: Tylko ogólnie, staranie się w życiu ;) W sobotę kładliśmy tapetę, teraz Bogdan szykuje ściany. Będę na dogo, bo muszę pilnować młodego ;) Więc siedzę w pokoju z młodym, a Bodzian w kuchni :D Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']Nie maiłam na myśli "tego" starania :eviltong: Tylko ogólnie, staranie się w życiu ;) W sobotę kładliśmy tapetę, teraz Bogdan szykuje ściany. Będę na dogo, bo muszę pilnować młodego ;) Więc siedzę w pokoju z młodym, a Bodzian w kuchni :D[/QUOTE] oooo to super :multi: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='dOgLoV']oooo to super :multi:[/QUOTE] Super, ale Bogdan już chciał powiesić Lumpka za jajca, których on nie ma ;) Lumpek już podrapał jeden pasek :mad: Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 hehehehehehehehehehehheheeheheheheh za ogon mógł go powiesić :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Lumpek ma szczęście, że to tapeta do malowania i po malowaniu nie będzie tego widać ;) Ale jak podrapie później, to źle widzę jego życie :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']Lumpek ma szczęście, że to tapeta do malowania i po malowaniu nie będzie tego widać ;) Ale jak podrapie później, to źle widzę jego życie :evil_lol:[/QUOTE] może go nie złapie :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='dOgLoV']może go nie złapie :eviltong:[/QUOTE] Mało prawdopodobne :eviltong: A jak Tora zeżre znowu tapetę, to Bogdan obiecał jej, że zamieszka w garażu :roll: Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']Mało prawdopodobne :eviltong: A jak Tora zeżre znowu tapetę, to Bogdan obiecał jej, że zamieszka w garażu :roll:[/QUOTE] ojojoj to lepiej zeby nie zjadła :roll: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Nie wiem jak osłonić ścianę, żeby jej nie podkusiło, któregoś dnia?! Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']Nie wiem jak osłonić ścianę, żeby jej nie podkusiło, któregoś dnia?![/QUOTE] kurcze nie mam pojęcia :roll: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='dOgLoV']kurcze nie mam pojęcia :roll:[/QUOTE] Ja też nie :roll: Pora iść spać ;) Więc...:hand: Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']Ja też nie :roll: Pora iść spać ;) Więc...:hand:[/QUOTE] dobranoc :lol: na nk wstawilam coś dla Ciebie :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='dOgLoV']dobranoc :lol: na nk wstawilam coś dla Ciebie :eviltong:[/QUOTE] Zamiast iść spać, to jeszcze na nk musiałam wejść :diabloti: Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']Zamiast iść spać, to jeszcze na nk musiałam wejść :diabloti:[/QUOTE] hihihihihi teraz możesz spokojnie iśc spać :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='dOgLoV']hihihihihi teraz możesz spokojnie iśc spać :diabloti:[/QUOTE] Teraz już tak ;) Do jutra :) Quote
kalyna Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']Nie wiem jak osłonić ścianę, żeby jej nie podkusiło, któregoś dnia?![/QUOTE] postaw tam jakąś płytę czy deski :) albo jakąś słomiankę. Quote
Recommended Posts