Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

widzę, że Tora ma złotą cierpliwość do Twojego synka. :) fajny taki pies. moja Whisky lubi pobawić się z moim szcześcioletnim kuzynem, ale nie czuje tego "umiaru" - że dziecku można zrobić krzywde. :mad:

Posted

[quote name='Olson']widzę, że Tora ma złotą cierpliwość do Twojego synka. :) fajny taki pies. moja Whisky lubi pobawić się z moim szcześcioletnim kuzynem, ale nie czuje tego "umiaru" - że dziecku można zrobić krzywde. :mad:[/QUOTE]

Oj tak, cierpliwość to jej chyba największa zaleta :loveu: Nie wiem czy jeszcze kiedyś będę miała tak cierpliwą sukę :roll:

[quote name='Aleksandra95']o moja siostra zrobiła sobie tatuaże 2 :D na nadgarstku znak nieskończoności z love i na karku kokardę :D[/QUOTE]

Ja chcę drugi, ale Bogdan nie chce o tym słyszeć :placz:

Posted

Który kolor mam wybrać?

[url]http://www.ebay.de/itm/Hundeleine-Fuhrleine-rund-geflochten-verstellbar-in-versch-Farben-Lange-/300852956867?pt=de_haus_garten_tierbedarf_hunde&var=&hash=item460c3bcec3[/url]

[url]http://www.ebay.de/itm/Hundeleine-geflochten-verschiedene-Farben-und-Langen-verstellbar-NEU-/300852958289?pt=de_haus_garten_tierbedarf_hunde&var=&hash=item460c3bd451[/url]

???????

Posted

[quote name='magdabroy']Który kolor mam wybrać?

[URL]http://www.ebay.de/itm/Hundeleine-Fuhrleine-rund-geflochten-verstellbar-in-versch-Farben-Lange-/300852956867?pt=de_haus_garten_tierbedarf_hunde&var=&hash=item460c3bcec3[/URL]

[URL]http://www.ebay.de/itm/Hundeleine-geflochten-verschiedene-Farben-und-Langen-verstellbar-NEU-/300852958289?pt=de_haus_garten_tierbedarf_hunde&var=&hash=item460c3bd451[/URL]

???????[/QUOTE]
też chcę zamówić tylko z DS :D

czarno-niebieska jest fajna ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']oglądałaś oglądałaś śliczna parka :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Cieszę się :p

[quote name='Angi']też chcę zamówić tylko z DS :D

czarno-niebieska jest fajna ;)[/QUOTE]

Ja też bym zamówiła z DS, ale musiałabym robić przelew do PL, a nie wiem po jakim kursie by poszedł itp. :roll:
A tak na miejscu i bez kombinowania ;)

Zamówiłam lila-schwarz 5m :loveu::eviltong:

Posted

[quote name='Angi']jeżeli masz na miejscu, to nie ma co kombinować :D[/QUOTE]

U DS mogłabym zrobić dowolną długość,a tu miałam max. 5m ;) Ale 5m w zupełności wystarczy :)

Właśnie dostałam email, że kasę już dostali i we wtorek powinna być, a najpóźniej w czwartek :multi:

Posted

[quote name='Angi']a ja właśnie się zastanawiam, czy Comie nie zamówić bo ona nie ma "swojej" smyczy :p[/QUOTE]

No to zamów ;) No choć jeden komplet (obroża/szelki i smycz) powinna mieć ;)

Posted

ma tylko obrożę :evil_lol: ale chyba ją sprzedam..:hmmmm:
z jednej strony to szkoda mi trochę kasy żeby jej coś kupić. Mimo, że wyprzedałam trochę psich rzeczy i na koncie mam kasę :diabloti: i nie musiałabym popylać na pocztę.. :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']ma tylko obrożę :evil_lol: ale chyba ją sprzedam..:hmmmm:
[B]z jednej strony to szkoda mi trochę kasy żeby jej coś kupić[/B]. Mimo, że wyprzedałam trochę psich rzeczy i na koncie mam kasę :diabloti: i nie musiałabym popylać na pocztę.. :eviltong:[/QUOTE]

No kurcze, przecież musi w czymś dziewczyna chodzić :mad:

Posted

[quote name='marta.k9080']hej :)[/QUOTE]

Hej ;)

Myślałam, że będę dziś pędzić z młodym do chirurga :roll: Wczoraj wieczorem stanął jakoś niefortunnie, że bolała go kostka i nie mógł na niej stanąć :shake: To była godz. 19, a o 19:30 chodzi spać. Więc te pół godziny spędził na moich kolanach, a potem poszedł spać.
Rano, pierwsze co, to postawiłam go na nogach. Musiała sprawdzić czy może stać. Na szczęście rano już było dobrze :multi:

Posted

[quote name='Angi']Żartuję sobie przecież :eviltong:
chociaż może zamówię jej furkidza, a smycz kupię w zoologu... :cool1:[/QUOTE]

To jak kupisz, to się pochwal ;)