Olson Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 widzę, że Tora ma złotą cierpliwość do Twojego synka. :) fajny taki pies. moja Whisky lubi pobawić się z moim szcześcioletnim kuzynem, ale nie czuje tego "umiaru" - że dziecku można zrobić krzywde. :mad: Quote
Aleksa. Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 o moja siostra zrobiła sobie tatuaże 2 :D na nadgarstku znak nieskończoności z love i na karku kokardę :D Quote
*Magda* Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 [quote name='Olson']widzę, że Tora ma złotą cierpliwość do Twojego synka. :) fajny taki pies. moja Whisky lubi pobawić się z moim szcześcioletnim kuzynem, ale nie czuje tego "umiaru" - że dziecku można zrobić krzywde. :mad:[/QUOTE] Oj tak, cierpliwość to jej chyba największa zaleta :loveu: Nie wiem czy jeszcze kiedyś będę miała tak cierpliwą sukę :roll: [quote name='Aleksandra95']o moja siostra zrobiła sobie tatuaże 2 :D na nadgarstku znak nieskończoności z love i na karku kokardę :D[/QUOTE] Ja chcę drugi, ale Bogdan nie chce o tym słyszeć :placz: Quote
*Magda* Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Który kolor mam wybrać? [url]http://www.ebay.de/itm/Hundeleine-Fuhrleine-rund-geflochten-verstellbar-in-versch-Farben-Lange-/300852956867?pt=de_haus_garten_tierbedarf_hunde&var=&hash=item460c3bcec3[/url] [url]http://www.ebay.de/itm/Hundeleine-geflochten-verschiedene-Farben-und-Langen-verstellbar-NEU-/300852958289?pt=de_haus_garten_tierbedarf_hunde&var=&hash=item460c3bd451[/url] ??????? Quote
łamAga Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Mi się podoba helles turkis - blau i orange - schwarz ;) Quote
*Magda* Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 A mnie kusi lila-schwarz :loveu: Zdjęcia obejrzałaś :mad: Quote
łamAga Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 oglądałaś oglądałaś śliczna parka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
angineuuka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 [quote name='magdabroy']Który kolor mam wybrać? [URL]http://www.ebay.de/itm/Hundeleine-Fuhrleine-rund-geflochten-verstellbar-in-versch-Farben-Lange-/300852956867?pt=de_haus_garten_tierbedarf_hunde&var=&hash=item460c3bcec3[/URL] [URL]http://www.ebay.de/itm/Hundeleine-geflochten-verschiedene-Farben-und-Langen-verstellbar-NEU-/300852958289?pt=de_haus_garten_tierbedarf_hunde&var=&hash=item460c3bd451[/URL] ???????[/QUOTE] też chcę zamówić tylko z DS :D czarno-niebieska jest fajna ;) Quote
*Magda* Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 [quote name='dOgLoV']oglądałaś oglądałaś śliczna parka :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Cieszę się :p [quote name='Angi']też chcę zamówić tylko z DS :D czarno-niebieska jest fajna ;)[/QUOTE] Ja też bym zamówiła z DS, ale musiałabym robić przelew do PL, a nie wiem po jakim kursie by poszedł itp. :roll: A tak na miejscu i bez kombinowania ;) Zamówiłam lila-schwarz 5m :loveu::eviltong: Quote
angineuuka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 jeżeli masz na miejscu, to nie ma co kombinować :D Quote
*Magda* Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 [quote name='Angi']jeżeli masz na miejscu, to nie ma co kombinować :D[/QUOTE] U DS mogłabym zrobić dowolną długość,a tu miałam max. 5m ;) Ale 5m w zupełności wystarczy :) Właśnie dostałam email, że kasę już dostali i we wtorek powinna być, a najpóźniej w czwartek :multi: Quote
angineuuka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 a ja właśnie się zastanawiam, czy Comie nie zamówić bo ona nie ma "swojej" smyczy :p Quote
*Magda* Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 [quote name='Angi']a ja właśnie się zastanawiam, czy Comie nie zamówić bo ona nie ma "swojej" smyczy :p[/QUOTE] No to zamów ;) No choć jeden komplet (obroża/szelki i smycz) powinna mieć ;) Quote
angineuuka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 ma tylko obrożę :evil_lol: ale chyba ją sprzedam..:hmmmm: z jednej strony to szkoda mi trochę kasy żeby jej coś kupić. Mimo, że wyprzedałam trochę psich rzeczy i na koncie mam kasę :diabloti: i nie musiałabym popylać na pocztę.. :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 [quote name='Angi']ma tylko obrożę :evil_lol: ale chyba ją sprzedam..:hmmmm: [B]z jednej strony to szkoda mi trochę kasy żeby jej coś kupić[/B]. Mimo, że wyprzedałam trochę psich rzeczy i na koncie mam kasę :diabloti: i nie musiałabym popylać na pocztę.. :eviltong:[/QUOTE] No kurcze, przecież musi w czymś dziewczyna chodzić :mad: Quote
angineuuka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 [quote name='magdabroy']No kurcze, przecież musi w czymś dziewczyna chodzić :mad:[/QUOTE] ma coś tam. co z tego, że brzydkie :P Quote
*Magda* Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 [quote name='marta.k9080']hej :)[/QUOTE] Hej ;) Myślałam, że będę dziś pędzić z młodym do chirurga :roll: Wczoraj wieczorem stanął jakoś niefortunnie, że bolała go kostka i nie mógł na niej stanąć :shake: To była godz. 19, a o 19:30 chodzi spać. Więc te pół godziny spędził na moich kolanach, a potem poszedł spać. Rano, pierwsze co, to postawiłam go na nogach. Musiała sprawdzić czy może stać. Na szczęście rano już było dobrze :multi: Quote
*Magda* Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 [quote name='Angi']ma coś tam. co z tego, że brzydkie :P[/QUOTE] Brzydki pies ma brzydką garderobę :diabloti::eviltong: Quote
angineuuka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 [quote name='magdabroy']Brzydki pies ma brzydką garderobę :diabloti::eviltong:[/QUOTE] nie zaprzeczę, ona jest brzydka :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 [quote name='Angi']nie zaprzeczę, ona jest brzydka :diabloti:[/QUOTE] Każdy pies ma swój urok, nawet brzydki :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Żartuję sobie przecież :eviltong: chociaż może zamówię jej furkidza, a smycz kupię w zoologu... :cool1: Quote
*Magda* Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 [quote name='Angi']Żartuję sobie przecież :eviltong: chociaż może zamówię jej furkidza, a smycz kupię w zoologu... :cool1:[/QUOTE] To jak kupisz, to się pochwal ;) Quote
Recommended Posts