Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

No duże, duże :) Ubranka nosi 86/92 ;)

Bogdan już ma tyle ksywek, że czasem się w nich gubię :D Ale najlepszą wymyślił mu Samuel (syn koleżanki) - Bodzian :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']No duże, duże :) Ubranka nosi 86/92 ;)

Bogdan już ma tyle ksywek, że czasem się w nich gubię :D Ale najlepszą wymyślił mu Samuel (syn koleżanki) - Bodzian :evil_lol:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt: dobre :lol:

od razu mi sie przypomniał kawał

synek pyta mamy :
- mamusiu a co później robił bocian jak już mnie przyniósł ??
mamusia:
- trzy dni chlał z kolegami i dwa dni chrapał :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_3607_zps606ae7db.jpg[/URL] słodkie zdjęcie :)[/QUOTE]

Dziękuję :)

Posted

[quote name='magdabroy']To przecież takie oczywiste ;) Skoro ja jestem Twoją mamą, to Bodzian jest Twoim tatą :evil_lol:[/QUOTE]
mój prawdziwy tata to też Bodzian, ale mama ma inaczej na imię. :diabloti:

Posted

Fotki!!! Ale Theos ma doleczki! :loveu: Tez mam i kiedys uslyszalam glupie pytanie "czy mi sie woda w nie nie nalewa jak sie kapie"..... Jegomosc byl po %....

Nie ma sie co przejmowac brakiem tapetki. Popatrz na fejsbuczkowe lale jak ogarnely fotoszopa. :diabloti:

Nawet z Madonny da sie jeszcze cos wyciagnac.:razz:
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQNkS40tDgGRQGqh4Rf7DnEDZ88cC_1c-IB74uJTnJWJOEsO8SN[/IMG]

chyba sie gdzies zapisze na kurs fotoshopa w dziedzinie "make up". :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Skarpetki mam czyste :mad: [SIZE=1]Chodzę w nich dopiero tydzień [/SIZE]:evil_lol:[/QUOTE]

aaaa myślałam że masz takie miesieczne i co rano je stawiasz i tylko wskakujesz :diabloti: