*Magda* Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='dOgLoV']ja alkoholu nie miałam w ustach chyba od 2miesiecy ....[/QUOTE] To na co czekasz :eviltong: Quote
łamAga Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='magdabroy']To na co czekasz :eviltong:[/QUOTE] na wolny weekend :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='dOgLoV']na wolny weekend :eviltong:[/QUOTE] Powodzenia :diabloti: [quote name='Angi']a ja mam teraz, piwo :P[/QUOTE] Ty nie letnia, pić nie możesz :mad: Quote
łamAga Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='magdabroy']Powodzenia :diabloti: [/QUOTE] nastepny[B] teoretycznie[/B] powinnam mieć wolny :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 lepiej że piję w domu a nie po kątach :p Quote
*Magda* Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='dOgLoV']nastepny[B] teoretycznie[/B] powinnam mieć wolny :eviltong:[/QUOTE] Teoretycznie :diabloti: [quote name='Angi']lepiej że piję w domu a nie po kątach :p[/QUOTE] Ja też tak robiłam ;) Jak miałam 17 lat, to przed dyskoteką zawsze piłam z koleżankami u mnie w domu (przy rodzicach). Mama wolała widzieć co piję i z kim :D I nie chciała potem słuchać plotek typu: "A pani córka to...", "A pani córka tamto..." ;) Quote
angineuuka Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 otóż to :P Piłam te wino co polecałaś, tym razem czerwone ;) Quote
łamAga Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='magdabroy']Teoretycznie :diabloti: Ja też tak robiłam ;) Jak miałam 17 lat, to przed dyskoteką zawsze piłam z koleżankami u mnie w domu (przy rodzicach). Mama wolała widzieć co piję i z kim :D I nie chciała potem słuchać plotek typu: "A pani córka to...", "A pani córka tamto..." ;)[/QUOTE] Teoretycznie bo mamy inwenturę wiec róznie to moze być , mogą mnie czasami potrzebować w sobotę lub niedzielę :roll: moi rodzice byli tego samego zdania ;) Quote
*Magda* Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='Angi']otóż to :P Piłam te wino co polecałaś, tym razem czerwone ;)[/QUOTE] Ja właśnie piję czerwone :loveu: [quote name='dOgLoV'] moi rodzice byli tego samego zdania ;)[/QUOTE] Ja mam (miałam) tolerancyjnych rodziców ;) Quote
Ty$ka Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Ja też mam fajnych rodziców :) Witajcie :loveu: Quote
angineuuka Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 też piję :P Piwo okazało się siuśkowate :P A kiedyś było dobre :( Quote
*Magda* Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='Ty$ka']Ja też mam fajnych rodziców :) Witajcie :loveu:[/QUOTE] Ty$ka :multi::loveu: Quote
Ty$ka Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='magdabroy']Ty$ka :multi::loveu:[/QUOTE] Żyję :) Mam długi łikend, więc pozwoliłam sobie na wpadnięcie na dogo ;] Quote
*Magda* Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='Ty$ka']Żyję :) Mam długi łikend, więc pozwoliłam sobie na wpadnięcie na dogo ;][/QUOTE] To zaszalałaś :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='magdabroy']To zaszalałaś :evil_lol:[/QUOTE] Jestę hardckorem ;] Quote
*Magda* Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Będziecie za mną tęsknić? Muszę iść się wykąpać :eviltong: Quote
łamAga Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='magdabroy']Będziecie za mną tęsknić? Muszę iść się wykąpać :eviltong:[/QUOTE] Bedziemy :diabloti: ja z tej tęsknoty pójdę spać :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Pojawiam się i znikam spać :sleeping::hand: Quote
bira Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 U nas dzusiaj piękne słońce i cieplutko :-) Quote
angineuuka Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 u mnie też ciepełko. Aż chodziłam w krótkim rękawie :D Quote
*Magda* Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Denerwujcie mnie dalej :mad: U mnie lało całą noc i teraz też pada :placz: Theoś nawet nie był na spacerku :shake: byłam z Torą sama ;) Quote
łamAga Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='magdabroy']Denerwujcie mnie dalej :mad: U mnie lało całą noc i teraz też pada :placz: Theoś nawet nie był na spacerku :shake: byłam z Torą sama ;)[/QUOTE] Madziu pociesze Cię że u nas w nocy padało i jest strasznie mokro :roll: ale teraz jest za to 15 stopni :lol: Quote
natija Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 A ja też Cie pociesze i powiem , że cały tydzień ma być taka do dupy pogoda :-( Quote
*Magda* Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='dOgLoV']Madziu pociesze Cię że u nas w nocy padało i jest strasznie mokro :roll: ale teraz jest za to 15 stopni :lol:[/QUOTE] 15 stopni, to upał :eviltong: U mnie 8 stopni :roll: [quote name='natija']A ja też Cie pociesze i powiem , że cały tydzień ma być taka do dupy pogoda :-([/QUOTE] Wiem :placz: Quote
Recommended Posts