Guest wolfheart Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 moim zdaniem,całkiem męski,ale nie mój typ:roll: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']Fuj, jakiś [B]zmazuch[/B] :angryy:[/QUOTE] co to znaczy ?? :oops: Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']co to znaczy ?? :oops:[/QUOTE] Widać, że to nie 100% Polak, tylko jakaś mieszanka Turka, Araba albo innej narodowości, więc zmazuch :diabloti: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 to Sudańczyk ;) ale to ciałko i te dziary :loveu: [IMG]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/163301_468321146559393_897643708_n.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Widzisz, od razu wiedziałam, że to nie Polak :eviltong: Mi się on nie podoba :shake: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']Widzisz, od razu wiedziałam, że to nie Polak :eviltong: Mi się on nie podoba :shake:[/QUOTE] Oj tam nie znasz się :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 też preferuję taki dziki wygląd u facetów:diabloti: chociaż równie mocno kręcą mnie ubrani w garnitur :cool1: Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']Oj tam nie znasz się :eviltong:[/QUOTE] Ja się nie znam :crazyeye: Popatrz na Bogdana i na Theosia ;) Wiedziałam z kim robić dziecko, żeby było ładne :diabloti::loveu: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='marta.k9080']też preferuję taki dziki wygląd u facetów:diabloti: chociaż równie mocno kręcą mnie ubrani w garnitur :cool1:[/QUOTE] mnie garniaki za to nie kręcą , wole własnie bardziej ten styl ;) Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']Ja się nie znam :crazyeye: Popatrz na Bogdana i na Theosia ;) Wiedziałam z kim robić dziecko, żeby było ładne :diabloti::loveu:[/QUOTE] ale to nie o to chodzi :eviltong: na pewno masz jakiś tam swój wymarzony ideał całkiem odbiegający od wyglądu Bogdana , Mohamed nie jest ani troszkę w typie Sebastiana ale to nie o to w tym chodzi :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']ale to nie o to chodzi :eviltong: na pewno masz jakiś tam swój wymarzony ideał całkiem odbiegający od wyglądu Bogdana , Mohamed nie jest ani troszkę w typie Sebastiana ale to nie o to w tym chodzi :eviltong:[/QUOTE] I jeszcze ma imię zmazucha :mdleje::eviltong: Mój ideał chodzi jakieś 100km ode mnie ;) Jest tylko szczuplejszy od Bogdana i ma blond włosy :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']mnie garniaki za to nie kręcą , wole własnie bardziej ten styl ;)[/QUOTE] ładne jest to co się komu podoba :) Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']I jeszcze ma imię zmazucha :mdleje::eviltong: Mój ideał chodzi jakieś 100km ode mnie ;) Jest tylko szczuplejszy od Bogdana i ma blond włosy :eviltong:[/QUOTE] hahahaha dobra jesteś :diabloti: On urodził się w Rzeszowie i na prawde ma na imię Piotr tylko jest Sudańskiego pochodzenia :eviltong: ooooooooo poka go :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Jak mam Ci go pokazać, jak nie mam zdjęcia :eviltong: Może ma profil na fb, ale nie mam jak sprawdzić :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 To nie zobaczycie jak wygląda :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Pogoda się popsuła :( Spacer z rana zaliczyliśmy, a po powrocie do domu zaczęło padać :placz: Wypiłam już 2 kawy, ale przez tę pogodę, to bym się zaszyła pod kołderką i nie wychodziła :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 hejka ;) ueeeeee a ja chcialam zobaczyć tego kolesia :roll: Quote
*Magda* Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) ueeeeee a ja chcialam zobaczyć tego kolesia :roll:[/QUOTE] Hejka ;) Masz pecha :eviltong: Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='magdabroy']Hejka ;) Masz pecha :eviltong:[/QUOTE] też to zauważyłaś ?? :eviltong: Quote
Recommended Posts