Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

moim zdaniem,całkiem męski,ale nie mój typ:roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']co to znaczy ?? :oops:[/QUOTE]

Widać, że to nie 100% Polak, tylko jakaś mieszanka Turka, Araba albo innej narodowości, więc zmazuch :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

też preferuję taki dziki wygląd u facetów:diabloti:
chociaż równie mocno kręcą mnie ubrani w garnitur :cool1:

Posted

[quote name='dOgLoV']Oj tam nie znasz się :eviltong:[/QUOTE]

Ja się nie znam :crazyeye: Popatrz na Bogdana i na Theosia ;) Wiedziałam z kim robić dziecko, żeby było ładne :diabloti::loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']też preferuję taki dziki wygląd u facetów:diabloti:
chociaż równie mocno kręcą mnie ubrani w garnitur :cool1:[/QUOTE]

mnie garniaki za to nie kręcą , wole własnie bardziej ten styl ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja się nie znam :crazyeye: Popatrz na Bogdana i na Theosia ;) Wiedziałam z kim robić dziecko, żeby było ładne :diabloti::loveu:[/QUOTE]

ale to nie o to chodzi :eviltong:

na pewno masz jakiś tam swój wymarzony ideał całkiem odbiegający od wyglądu Bogdana , Mohamed nie jest ani troszkę w typie Sebastiana ale to nie o to w tym chodzi :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale to nie o to chodzi :eviltong:

na pewno masz jakiś tam swój wymarzony ideał całkiem odbiegający od wyglądu Bogdana , Mohamed nie jest ani troszkę w typie Sebastiana ale to nie o to w tym chodzi :eviltong:[/QUOTE]

I jeszcze ma imię zmazucha :mdleje::eviltong:
Mój ideał chodzi jakieś 100km ode mnie ;) Jest tylko szczuplejszy od Bogdana i ma blond włosy :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']mnie garniaki za to nie kręcą , wole własnie bardziej ten styl ;)[/QUOTE]

ładne jest to co się komu podoba :)

Posted

[quote name='magdabroy']I jeszcze ma imię zmazucha :mdleje::eviltong:
Mój ideał chodzi jakieś 100km ode mnie ;) Jest tylko szczuplejszy od Bogdana i ma blond włosy :eviltong:[/QUOTE]

hahahaha dobra jesteś :diabloti:

On urodził się w Rzeszowie i na prawde ma na imię Piotr tylko jest Sudańskiego pochodzenia :eviltong:

ooooooooo poka go :eviltong:

Posted

Pogoda się popsuła :( Spacer z rana zaliczyliśmy, a po powrocie do domu zaczęło padać :placz:
Wypiłam już 2 kawy, ale przez tę pogodę, to bym się zaszyła pod kołderką i nie wychodziła :evil_lol: