łamAga Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 [quote name='magdabroy']Wypchaj się sianem :eviltong:[/QUOTE] mam coś lepszego :eviltong: [IMG]http://top-chips.pl/resources/images/zwycieski.png[/IMG] Quote
*Magda* Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 To wypchaj się chipsami :eviltong::evil_lol: Quote
angineuuka Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 wieprzowina slodko-kwasna? :mdleje: xD Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 [quote name='magdabroy']To wypchaj się chipsami :eviltong::evil_lol:[/QUOTE] właśnie to robię :eviltong: Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 nie mów ze śpiaca jesteś ?? :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='dOgLoV']nie mów ze śpiaca jesteś ?? :eviltong:[/QUOTE] Tak, bo Theoś wstał dziś o 5:50 :roll: a więc znikam i do juterka ;) Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 [quote name='magdabroy']Tak, bo Theoś wstał dziś o 5:50 :roll: a więc znikam i do juterka ;)[/QUOTE] oj tam , ja wstałam o 14:02 :diabloti: dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Dzień dobry :) U mnie leje deszcz od nocy :roll: O spacerze Tora może zapomnieć, dopóki Bogdan nie wróci z pracy :shake: Quote
łamAga Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='magdabroy']Dzień dobry :) U mnie leje deszcz od nocy :roll: O spacerze Tora może zapomnieć, dopóki Bogdan nie wróci z pracy :shake:[/QUOTE] hello ;) jak by u nas padalo to chyba bym przespała cały dzień :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Spać mi się chce, ale mogę zapomnieć, bo trzeba szykować obiad jak młody pójdzie spać :roll: Przestało padać i zaliczyliśmy spacerek :) A Tora na nim nażarła się kukurydzy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 [url]http://technowinki.onet.pl/internet-i-sieci/zycie-bez-smartfona-i-kebab-a-la-mortal-kombat-na-scianie-172/qxml2[/url] oglądajcie od 1:03 Quote
łamAga Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='magdabroy']Spać mi się chce, ale mogę zapomnieć, bo trzeba szykować obiad jak młody pójdzie spać :roll: Przestało padać i zaliczyliśmy spacerek :) A Tora na nim nażarła się kukurydzy :evil_lol:[/QUOTE] współczuję :roll: my dzisiaj idziemy sie nażreć do Igora :diabloti: Qwendi też uwielbia kukurydzę , zjada ja razem z kolbą :diabloti: [quote name='magdabroy'][URL]http://technowinki.onet.pl/internet-i-sieci/zycie-bez-smartfona-i-kebab-a-la-mortal-kombat-na-scianie-172/qxml2[/URL] oglądajcie od 1:03[/QUOTE] hahahahaha moje koty tak nie potrafią :diabloti: ale najbardziej z tego filmiku i tak podobało mi się " życie bez smatfona" :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
*Magda* Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 I poszłam jednak spać z młodym :grins: Od razu lepiej się czuję :p Tora też pożarła ją w całości ;) Smacznego żarełka u Igora :) Quote
angineuuka Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 kuhwa, nie tutaj miałam napisać :P Quote
łamAga Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='magdabroy']I poszłam jednak spać z młodym :grins: Od razu lepiej się czuję :p Tora też pożarła ją w całości ;) Smacznego żarełka u Igora :)[/QUOTE] też mi sie oczy kleją i chetnie bym poszła spać juz teraz :lol: dziekuje , było dobre :loveu: [quote name='Angi']kuhwa, nie tutaj miałam napisać :P[/QUOTE] zakręt :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 [quote name='Angi']kuhwa, nie tutaj miałam napisać :P[/QUOTE] Upodabniasz się do swojej drugiej dogo mamy-Agnieszki :diabloti: [quote name='dOgLoV'] zakręt :eviltong:[/QUOTE] Taki jak Ty :eviltong: [quote name='marta.k9080']hej :)[/QUOTE] Hej Marta :) Quote
*Magda* Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Oby na mnie to nie przeszło :eviltong: Quote
łamAga Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 pewnie juz gdzieś w Tobie siedzi :eviltong: Quote
Recommended Posts