Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

jak tam wizyta u chinczyka ?? :cool3:[/QUOTE]

Hej :)

Bardzo udana :loveu:
Obżarłam się kaczuszką i makaronem z kiełkami :loveu:
I jadłam pyszne pieczarki :loveu:
A Theoś pożerał ze smakiem chipsy ryżowe i kurczaka :p

Posted

[quote name='magdabroy']Hej :)

Bardzo udana :loveu:
Obżarłam się kaczuszką i makaronem z kiełkami :loveu:
I jadłam pyszne pieczarki :loveu:
A Theoś pożerał ze smakiem chipsy ryżowe i kurczaka :p[/QUOTE]

to super ze jedzonko smakowało :multi:

[quote name='agaciaaa']Przez Ciebie mi się zachciało do chińczyka :eviltong: Ale dziś to obowiązkowo muszę do McDonalda po BigMaca za 5 zł :lol:[/QUOTE]

moje frytki znowu wiszą na włosku ale zobaczymy :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']moje frytki znowu wiszą na włosku ale zobaczymy :lol:[/QUOTE]

Ty jako fanka fastfoodów powinnaś być pierwszym klientem Maca wczoraj i dziś :diabloti: szkoda, że tylko dwa dni ta promocja.

Posted

[quote name='agaciaaa']Ty jako fanka fastfoodów powinnaś być pierwszym klientem Maca wczoraj i dziś :diabloti: szkoda, że tylko dwa dni ta promocja.[/QUOTE]

ja w MC-u nie lubie żarcia , tylko shake jest dobry :eviltong:

Posted

[quote name='agaciaaa']Nie lubisz???? Ja uwielbiam! :lol:[/QUOTE]

te bułki są takie jakieś papierowe do tego małe o porcji frytek nie wspomne , 10 frytek na krzyż a u nas w Best barze masz dużą porcję frytek za 6 zł z sosem czosnkowym a porcja jest tak duża że nie jest sie w stanie całej zjeść masz podane na takim wielkim półmisku :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']te bułki są takie jakieś papierowe do tego małe o porcji frytek nie wspomne , 10 frytek na krzyż a u nas w Best barze masz dużą porcję frytek za 6 zł z sosem czosnkowym a porcja jest tak duża że nie jest sie w stanie całej zjeść masz podane na takim wielkim półmisku :lol:[/QUOTE]

Fakt są małe i drogie, ale i tak uwielbiam :loveu:
A wczoraj jadłam przeeepysznego kebaba z cielęciną :loveu: w życiu takiego dobrego nie jadłam.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Z lionem i polewą czekoladową :loveu: Jeszcze kiedyś były z oreo i galaretkami wedla :loveu:[/QUOTE]

:grab:a ja nie jadłam,bo u nas nie ma Mc'D

Hej Magda :)