łamAga Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 hejka ;) jak tam wizyta u chinczyka ?? :cool3: Quote
*Magda* Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) jak tam wizyta u chinczyka ?? :cool3:[/QUOTE] Hej :) Bardzo udana :loveu: Obżarłam się kaczuszką i makaronem z kiełkami :loveu: I jadłam pyszne pieczarki :loveu: A Theoś pożerał ze smakiem chipsy ryżowe i kurczaka :p Quote
Ty$ka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Cześć jesiennie :loveu: (tzn. pogoda iście jesienna :) ) Quote
agaciaaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Przez Ciebie mi się zachciało do chińczyka :eviltong: Ale dziś to obowiązkowo muszę do McDonalda po BigMaca za 5 zł :lol: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='magdabroy']Hej :) Bardzo udana :loveu: Obżarłam się kaczuszką i makaronem z kiełkami :loveu: I jadłam pyszne pieczarki :loveu: A Theoś pożerał ze smakiem chipsy ryżowe i kurczaka :p[/QUOTE] to super ze jedzonko smakowało :multi: [quote name='agaciaaa']Przez Ciebie mi się zachciało do chińczyka :eviltong: Ale dziś to obowiązkowo muszę do McDonalda po BigMaca za 5 zł :lol:[/QUOTE] moje frytki znowu wiszą na włosku ale zobaczymy :lol: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='dOgLoV']moje frytki znowu wiszą na włosku ale zobaczymy :lol:[/QUOTE] Ty jako fanka fastfoodów powinnaś być pierwszym klientem Maca wczoraj i dziś :diabloti: szkoda, że tylko dwa dni ta promocja. Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='agaciaaa']Ty jako fanka fastfoodów powinnaś być pierwszym klientem Maca wczoraj i dziś :diabloti: szkoda, że tylko dwa dni ta promocja.[/QUOTE] ja w MC-u nie lubie żarcia , tylko shake jest dobry :eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='dOgLoV']ja w MC-u nie lubie żarcia , tylko shake jest dobry :eviltong:[/QUOTE] Nie lubisz???? Ja uwielbiam! :lol: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='agaciaaa']Nie lubisz???? Ja uwielbiam! :lol:[/QUOTE] te bułki są takie jakieś papierowe do tego małe o porcji frytek nie wspomne , 10 frytek na krzyż a u nas w Best barze masz dużą porcję frytek za 6 zł z sosem czosnkowym a porcja jest tak duża że nie jest sie w stanie całej zjeść masz podane na takim wielkim półmisku :lol: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='dOgLoV']te bułki są takie jakieś papierowe do tego małe o porcji frytek nie wspomne , 10 frytek na krzyż a u nas w Best barze masz dużą porcję frytek za 6 zł z sosem czosnkowym a porcja jest tak duża że nie jest sie w stanie całej zjeść masz podane na takim wielkim półmisku :lol:[/QUOTE] Fakt są małe i drogie, ale i tak uwielbiam :loveu: A wczoraj jadłam przeeepysznego kebaba z cielęciną :loveu: w życiu takiego dobrego nie jadłam. Quote
agaciaaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='vege*']A co to za promocja w McD?[/QUOTE] BigMac za 5zł, ale tylko wczoraj i dziś. Quote
vege* Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Ja nie jem mięsa więc mi to wisi :evil_lol: Ale szkoda, że nie ma promocji na McFlurry :( Quote
agaciaaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='vege*']Ja nie jem mięsa więc mi to wisi :evil_lol: Ale szkoda, że nie ma promocji na McFlurry :([/QUOTE] McFlurry pyyyyycha :loveu: Quote
vege* Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Z lionem i polewą czekoladową :loveu: Jeszcze kiedyś były z oreo i galaretkami wedla :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='vege*']Z lionem i polewą czekoladową :loveu: Jeszcze kiedyś były z oreo i galaretkami wedla :loveu:[/QUOTE] Z lionem tak, ale bez polewy :eviltong: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 jakaś nie na czasie jestem bo nie mam pojęcia o czym piszecie :eviltong: Quote
vege* Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 O lodach aga, tych w pudełkach :eviltong: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='vege*']O lodach aga, tych w pudełkach :eviltong:[/QUOTE] ahaaaa o lodach :diabloti: a to co innego :eviltong: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='vege*']Magda na pewno nie zauważy :evil_lol:[/QUOTE] No skąd :siara: (ja na początku zastanawiałam się czyja to galeria :P) Quote
Oscar Patric Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 uwielbiam lody:evil_lol::eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='vege*']Z lionem i polewą czekoladową :loveu: Jeszcze kiedyś były z oreo i galaretkami wedla :loveu:[/QUOTE] :grab:a ja nie jadłam,bo u nas nie ma Mc'D Hej Magda :) Quote
Recommended Posts