angineuuka Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 jeszcze nie, jak zjem to otworzę ;) Jak będzie nie dobre, to oddajesz mi kasę :evil_lol: Quote
vege* Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='Angi']jeszcze nie, jak zjem to otworzę ;) Jak będzie nie dobre, to oddajesz mi kasę :evil_lol:[/QUOTE] a drogie było?:evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 [quote name='Angi']jeszcze nie, jak zjem to otworzę ;) Jak będzie nie dobre, to oddajesz mi kasę :evil_lol:[/QUOTE] 7,5 to nie majątek :eviltong: [quote name='vege*']Na jaki farbujesz? Tak jak zawsze? :)[/QUOTE] Jak zawsze ;) [quote name='vege*']a drogie było?:evil_lol:[/QUOTE] Tańsze niż jabol :diabloti: [quote name='marta.k9080']Spróbuję następnym razem.Bo na obecne farbowanie mam Palette już(była w promocji z 16 na 10zł i drugie opakowanie za 50%) a ja dwóch potrzebuję:evil_lol:[/QUOTE] Ja normalnie też potrzebuję 2, a tej wystarcza mi 1 ;) Ale Ty masz dłuższe włosy niż ja, więc 1 na pewno nie starczy :shake: Quote
Guest wolfheart Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='magdabroy'] Ja normalnie też potrzebuję 2, a tej wystarcza mi 1 ;) Ale Ty masz dłuższe włosy niż ja, więc 1 na pewno nie starczy :shake:[/QUOTE] ja kupiłam ciemny brąz(prawie czarny) Quote
*Magda* Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 [quote name='marta.k9080']ja kupiłam ciemny brąz(prawie czarny)[/QUOTE] Dla mnie to za ciemny kolor, mam jasną karnację ;) Ok, idę się zmyć i zaraz wrócę :) Quote
Guest wolfheart Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='magdabroy']Dla mnie to za ciemny kolor, mam jasną karnację ;) Ok, idę się zmyć i zaraz wrócę :)[/QUOTE] ja też mam jasną,ale lubię ten kontrast:p jak mam jasne to mnie nie widać :diabloti: Quote
vege* Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='magdabroy']7,5 to nie majątek :eviltong: Jak zawsze ;) Tańsze niż jabol :diabloti: [/QUOTE] O to faktycznie, ja myślałam, że kurde zaraz wylecisz z ceną 30 zeta :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 [quote name='Angi']7.99 :evil_lol: Ale dobre jest ;)[/QUOTE] Mówiłam, że dobre :) [quote name='marta.k9080']ja też mam jasną,ale lubię ten kontrast:p jak mam jasne to mnie nie widać :diabloti:[/QUOTE] Ja mam jasne brwi i rzęsy, to jakbym miała ciemne włosy, to byłabym jak zombie :evil_lol: [quote name='vege*']O to faktycznie, ja myślałam, że kurde zaraz wylecisz z ceną 30 zeta :evil_lol:[/QUOTE] Mówiłam, że jest tanie ;) [IMG]http://domowedelikatesy.pl/pol_il_Wino-Bulgarius-Prestige-Biale-Polslodkie-0-75L-3830.jpg[/IMG] [IMG]http://domowedelikatesy.pl/pol_pl_Wino-Bulgarius-Prestige-Czerwone-Polslodkie-0-75L-3831_1.jpg[/IMG] Quote
Guest wolfheart Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='magdabroy'] Ja mam jasne brwi i rzęsy, to jakbym miała ciemne włosy, to byłabym jak zombie :evil_lol: [/QUOTE] no brwi muszę zabarwiać henną,ale rzęsy mam całkiem ciemne:lol: Quote
vege* Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Bo moja ulubiona Zmora kosztuje chyba 35 zł :mdleje: :evil_lol: Quote
vege* Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='marta.k9080']no brwi muszę zabarwiać henną,ale rzęsy mam całkiem ciemne:lol:[/QUOTE] Ja mam ciemne brwi i bardzo ciemne, wręcz czarne rzęsy i bardzo gęste, więc nie muszę sobie kreski malować tylko tuszu używam:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='vege*']Ja mam ciemne brwi i bardzo ciemne, wręcz czarne rzęsy i bardzo gęste, więc nie muszę sobie kreski malować tylko tuszu używam:evil_lol:[/QUOTE] ja też nie maluję kresek,tylko rzęsy delikatnie i starczy Quote
*Magda* Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 [quote name='marta.k9080']no brwi muszę zabarwiać henną,ale rzęsy mam całkiem ciemne:lol:[/QUOTE] A ja sobie sama henny nie zrobię, a tu nie ma mi kto zrobić :( [quote name='vege*']Bo moja ulubiona Zmora kosztuje chyba 35 zł :mdleje: :evil_lol:[/QUOTE] Czas zmienić winko ;) [quote name='Angi']ja mam to zielone :P[/QUOTE] Czyli białe :) Quote
Guest wolfheart Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='magdabroy']A ja sobie sama henny nie zrobię, a tu nie ma mi kto zrobić :([/QUOTE] to łatwe jest,na pewno byś sobie zrobiła :lol: Quote
vege* Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='magdabroy'] Czas zmienić winko ;) [/QUOTE] Ale to moja kuzynka (co z tego, że 14 lat starsza:diabloti:) kupuje jak do niej idę i razem sobie na pół zawsze pijemy :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 [quote name='marta.k9080']to łatwe jest,na pewno byś sobie zrobiła :lol:[/QUOTE] Ale się boję :oops: [quote name='vege*']Ale to moja kuzynka (co z tego, że 14 lat starsza:diabloti:) kupuje jak do niej idę i razem sobie na pół zawsze pijemy :diabloti:[/QUOTE] Pomyśl ile Bulgariusa miałybyście za te 35 zł :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='magdabroy']Ale się boję :oops:[/QUOTE] najwyżej ,będziesz dziwnie wyglądać ze 2-3 dni:diabloti: ja aplikuję w minutkę,czekam następne 10 i gotowe:p Quote
vege* Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 No muszę jej powiedzieć o tym hahha:diabloti: Ale po Zmorze nie ma kaca i się nie czuje, że się pije, a jak jest po Bulgariusie?:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 [quote name='marta.k9080']najwyżej ,będziesz dziwnie wyglądać ze 2-3 dni:diabloti: ja aplikuję w minutkę,czekam następne 10 i gotowe:p[/QUOTE] I tak się boję :eviltong: [quote name='vege*']No muszę jej powiedzieć o tym hahha:diabloti: Ale po Zmorze nie ma kaca i się nie czuje, że się pije, a jak jest po Bulgariusie?:diabloti:[/QUOTE] Ja kaca nie mam :) Quote
Guest wolfheart Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='magdabroy']I tak się boję :eviltong:[/QUOTE] w przypadku niepowodzenia,zawsze możesz nałożyć papierową torbę na głowę:diabloti: A wiesz ,ze chyba tylko dwa razy kaca miałam i to już daaawno ze dwa lata temu:evil_lol: Quote
vege* Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Ja w sumie też kaca nigdy nie miałam :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Ja już nie mam kaca kilka lat, bo wiem kiedy przestać pić :diabloti: Quote
Recommended Posts