Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='natija']nie umiem pomniejszyc,a to banerek w slusznej sprawie;)[/QUOTE]

Ja to rozumiem, tylko moderator może być innego zdania :roll:
Choć tyle ludzi ma za duże banerki, że może nie zauważą ;)

Posted

[quote name='marta.k9080']hej ,u Was też tak gorąco?[/QUOTE]
A chcesz za to pytanie dostać w łeb?:diabloti:

Tak też jest tak gorąco, umieram, nie wiem co robić, dziś mi termometru aż zabrakło tyle było na dworze :mdleje:

Posted

[quote name='Ty$ka']Oddaj nam chłód :)
A cóż taki pracowity dzień miałaś?[/QUOTE]

Chętnie, bo tęsknię za upałami :(

Cały dzień praktycznie w aucie :roll:
Musiałam wstać o 6 rano (młody też) i zawieść męża do pracy, bo potrzebowałam auto. Wróciłam, zjadłam śniadanko, spacer z Torą i potem musiałam jechać z młodym na szczepienie. Po szczepieniu kawka u natiji i znowu w aucie, bo trzeba było wracać do domu :roll: Trochę posiedzieliśmy z Theosiem w domu, pobawiliśmy się i trzeba było jechać odebrać Bogdana :roll: I zanim na dobre wróciłam do domu, to była 17 ;) Potem kąpanie młodego, karmienie, położenie spać... Dopiero teraz odpoczywam :)

Posted

[quote name='dOgLoV']no to faktycznie mało fajnie :shake: ale ta kawka u natiji na pewno była ciekawa :diabloti:[/QUOTE]

Tak, poobgadywałyśmy co poniektórych :diabloti:

Posted

[quote name='Ty$ka']Nie umiem zrozumieć ludzi, którzy lubią upały, przykro mi ;P

Ojej, to faktycznie dużo jeżdżenia dzisiaj.[/QUOTE]

Lato jest tak krótkie, że chcę cieszyć się ciepełkiem jak najwięcej :p

Jutro po południu też będziemy trochę jeździć :roll: Nawet młody będzie szedł wieczorem spać do auta, a potem go przeniosę do łóżeczka, bo o godz.20 mamy do odebrania auto od mechanika. I musimy jechać razem, bo będziemy wracać na dwa auta :roll:

Posted

[quote name='Ty$ka']A ja mam tak samo z wiosną :p

Spójrz na to trochę z innej strony - wychowacie sobie małego podróżnika :D[/QUOTE]

To powinnaś mnie zrozumieć :)

Niby tak ;) Choć i bez tego można go nazwać podróżnikiem, bo jak jedziemy do PL, to zalicza w ciągu 10h - 1000km ;)

Dziś usłyszałam kawał:
Wchodzi facet do sklepu i pyta:
-Te lody są świeże czy mrożone :roflt::roflt:

Posted

[quote name='magdabroy']A co, wolałabyś mieć obrobioną dooopę :diabloti:[/QUOTE]

nie no az tak to nie :diabloti:

[quote name='magdabroy']
Dziś usłyszałam kawał:
Wchodzi facet do sklepu i pyta:
-Te lody są świeże czy mrożone :roflt::roflt:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt: