natija Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 nie umiem pomniejszyc,a to banerek w slusznej sprawie;) Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='natija']nie umiem pomniejszyc,a to banerek w slusznej sprawie;)[/QUOTE] Ja to rozumiem, tylko moderator może być innego zdania :roll: Choć tyle ludzi ma za duże banerki, że może nie zauważą ;) Quote
vege* Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='marta.k9080']hej ,u Was też tak gorąco?[/QUOTE] A chcesz za to pytanie dostać w łeb?:diabloti: Tak też jest tak gorąco, umieram, nie wiem co robić, dziś mi termometru aż zabrakło tyle było na dworze :mdleje: Quote
Ty$ka Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 A mnie się marzy morze :loveu: Tak, mi. Tej, która nie lubi morza :PP Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 Hej wszystkim ;) U mnie dziś nadal chłodno :) Ale jestem padnięta, bo cały dzień na nogach :roll: Quote
Ty$ka Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Oddaj nam chłód :) A cóż taki pracowity dzień miałaś? Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='Ty$ka']Oddaj nam chłód :) A cóż taki pracowity dzień miałaś?[/QUOTE] Chętnie, bo tęsknię za upałami :( Cały dzień praktycznie w aucie :roll: Musiałam wstać o 6 rano (młody też) i zawieść męża do pracy, bo potrzebowałam auto. Wróciłam, zjadłam śniadanko, spacer z Torą i potem musiałam jechać z młodym na szczepienie. Po szczepieniu kawka u natiji i znowu w aucie, bo trzeba było wracać do domu :roll: Trochę posiedzieliśmy z Theosiem w domu, pobawiliśmy się i trzeba było jechać odebrać Bogdana :roll: I zanim na dobre wróciłam do domu, to była 17 ;) Potem kąpanie młodego, karmienie, położenie spać... Dopiero teraz odpoczywam :) Quote
łamAga Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 no to faktycznie mało fajnie :shake: ale ta kawka u natiji na pewno była ciekawa :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='dOgLoV']no to faktycznie mało fajnie :shake: ale ta kawka u natiji na pewno była ciekawa :diabloti:[/QUOTE] Tak, poobgadywałyśmy co poniektórych :diabloti: Quote
łamAga Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='magdabroy']Tak, poobgadywałyśmy co poniektórych :diabloti:[/QUOTE] mnie pewnie na czela :diabloti: " ta Aga to ale zboczona jest " :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='dOgLoV']mnie pewnie na czela :diabloti: " ta Aga to ale zboczona jest " :diabloti:[/QUOTE] O Tobie akurat tylko wspomnieliśmy i nic więcej ;) Quote
łamAga Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='magdabroy']O Tobie akurat tylko wspomnieliśmy i nic więcej ;)[/QUOTE] phiiiii tylko wspomniałyśmy :obrazic::diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Nie umiem zrozumieć ludzi, którzy lubią upały, przykro mi ;P Ojej, to faktycznie dużo jeżdżenia dzisiaj. Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='dOgLoV']phiiiii tylko wspomniałyśmy :obrazic::diabloti:[/QUOTE] A co, wolałabyś mieć obrobioną dooopę :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='Ty$ka']Nie umiem zrozumieć ludzi, którzy lubią upały, przykro mi ;P Ojej, to faktycznie dużo jeżdżenia dzisiaj.[/QUOTE] Lato jest tak krótkie, że chcę cieszyć się ciepełkiem jak najwięcej :p Jutro po południu też będziemy trochę jeździć :roll: Nawet młody będzie szedł wieczorem spać do auta, a potem go przeniosę do łóżeczka, bo o godz.20 mamy do odebrania auto od mechanika. I musimy jechać razem, bo będziemy wracać na dwa auta :roll: Quote
Ty$ka Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 A ja mam tak samo z wiosną :p Spójrz na to trochę z innej strony - wychowacie sobie małego podróżnika :D Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='Ty$ka']A ja mam tak samo z wiosną :p Spójrz na to trochę z innej strony - wychowacie sobie małego podróżnika :D[/QUOTE] To powinnaś mnie zrozumieć :) Niby tak ;) Choć i bez tego można go nazwać podróżnikiem, bo jak jedziemy do PL, to zalicza w ciągu 10h - 1000km ;) Dziś usłyszałam kawał: Wchodzi facet do sklepu i pyta: -Te lody są świeże czy mrożone :roflt::roflt: Quote
łamAga Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='magdabroy']A co, wolałabyś mieć obrobioną dooopę :diabloti:[/QUOTE] nie no az tak to nie :diabloti: [quote name='magdabroy'] Dziś usłyszałam kawał: Wchodzi facet do sklepu i pyta: -Te lody są świeże czy mrożone :roflt::roflt:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='dOgLoV']nie no az tak to nie :diabloti: [/QUOTE] Więc siedź cicho :eviltong: Quote
łamAga Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='magdabroy']Więc siedź cicho :eviltong:[/QUOTE] wedle życzenia i pani :diabloti: bo spać ide :eviltong: dobranoc ;) Quote
Recommended Posts