Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']ja depiluje nogi codziennie :eviltong: no góra co 3 dni jak mam lenia :diabloti:[/QUOTE]
Mnie już denerwowało to codzienne golenie maszynką i poleciałam po plastry z woskiem :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']szkoda mi kasy xD[/QUOTE]
plastry z veet kosztują u mnie 9 zł:evil_lol:
[quote name='natija']woskiem to pewnie musi byc hardkor:evil_lol:[/QUOTE]
no właśnie nie boli tak bardzo jak to mówią ;)

Posted

[quote name='natija']codzienna depilacja :crazyeye:[/QUOTE]

nooo zawsze pare włosków wyrośnie w nocy to je bach zjeżdzam :diabloti:

[quote name='vege*']Mnie już denerwowało to codzienne golenie maszynką i poleciałam po plastry z woskiem :diabloti:[/QUOTE]

ja wolę depilator , wydam raz na niego kase a służy mi kilka lat :)

[quote name='natija']woskiem to pewnie musi byc hardkor:evil_lol:[/QUOTE]

coś Ty ani woskiem ani depilatorem nie ma hardcoru a ja mam grube twarde włosy na nogach :eviltong:

Posted

Noo tak.. dogo.. tu są poruszane wsie tematy.... i nie ma tematów tabu :evil_lol:

przez przypadek weszłam na Twój profil i prawie straciłam przez to wzrok.. kolorki to masz czaderskie, dają po oczach :evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']Noo tak.. dogo.. tu są poruszane wsie tematy.... i nie ma tematów tabu :evil_lol:

przez przypadek weszłam na Twój profil i prawie straciłam przez to wzrok.. kolorki to masz czaderskie, dają po oczach :evil_lol:[/QUOTE]

Bo u mnie nie ma czegoś takiego jak tabu :diabloti:

Bawiłam się wczoraj troszkę :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']nooo zawsze pare włosków wyrośnie w nocy to je bach zjeżdzam :diabloti:

ja wolę depilator , wydam raz na niego kase a służy mi kilka lat :)

coś Ty ani woskiem ani depilatorem nie ma hardcoru a ja mam grube twarde włosy na nogach :eviltong:[/QUOTE]
Bo to po prostu kwestia przyzwyczajenia się :)

Posted

[quote name='natija']dobre Aga:evil_lol:
a Magda jak idzie spac to ma pecha,jutro bedzie mogla poczytac:diabloti:[/QUOTE]

i se porówna czy ma duże czy nie :diabloti:

Posted

[quote name='natija']no to z tego zdjecia wynika,ze mam najlesze jakie moga sie trafic:evil_lol:
pospamowac mozemy w koncu jej nie ma:evil_lol:[/QUOTE]
A ja mam nadzieję, ze moje Być może NIE urosną :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Moja nauczycielka od maty z podst. nie goliła pach i nosiła bluzki na ramiączka :diabloti:
Kiedyś pisała coś na tablicy i akurat podniosła rękę a moja koleżanka krzyknęła do mnie "patrz baśka jaka dżungla":diabloti:. Nauczycielka usiadła za biurkiem i już do końca lekcji nie wstała:evil_lol:[/QUOTE]Ha ha ha ha dobre :D