vege* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='dOgLoV']ja depiluje nogi codziennie :eviltong: no góra co 3 dni jak mam lenia :diabloti:[/QUOTE] Mnie już denerwowało to codzienne golenie maszynką i poleciałam po plastry z woskiem :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='vege*']Mnie już denerwowało to codzienne golenie maszynką i poleciałam po plastry z woskiem :diabloti:[/QUOTE] szkoda mi kasy xD Quote
vege* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']szkoda mi kasy xD[/QUOTE] plastry z veet kosztują u mnie 9 zł:evil_lol: [quote name='natija']woskiem to pewnie musi byc hardkor:evil_lol:[/QUOTE] no właśnie nie boli tak bardzo jak to mówią ;) Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='natija']codzienna depilacja :crazyeye:[/QUOTE] nooo zawsze pare włosków wyrośnie w nocy to je bach zjeżdzam :diabloti: [quote name='vege*']Mnie już denerwowało to codzienne golenie maszynką i poleciałam po plastry z woskiem :diabloti:[/QUOTE] ja wolę depilator , wydam raz na niego kase a służy mi kilka lat :) [quote name='natija']woskiem to pewnie musi byc hardkor:evil_lol:[/QUOTE] coś Ty ani woskiem ani depilatorem nie ma hardcoru a ja mam grube twarde włosy na nogach :eviltong: Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 mnie ostatnio nawet golenie boli,a jak wloski wyrastaja to wyglada to jak po depilacji:roll: Quote
kalyna Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Noo tak.. dogo.. tu są poruszane wsie tematy.... i nie ma tematów tabu :evil_lol: przez przypadek weszłam na Twój profil i prawie straciłam przez to wzrok.. kolorki to masz czaderskie, dają po oczach :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='kalyna']Noo tak.. dogo.. tu są poruszane wsie tematy.... i nie ma tematów tabu :evil_lol: przez przypadek weszłam na Twój profil i prawie straciłam przez to wzrok.. kolorki to masz czaderskie, dają po oczach :evil_lol:[/QUOTE] Bo u mnie nie ma czegoś takiego jak tabu :diabloti: Bawiłam się wczoraj troszkę :evil_lol: Quote
vege* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='dOgLoV']nooo zawsze pare włosków wyrośnie w nocy to je bach zjeżdzam :diabloti: ja wolę depilator , wydam raz na niego kase a służy mi kilka lat :) coś Ty ani woskiem ani depilatorem nie ma hardcoru a ja mam grube twarde włosy na nogach :eviltong:[/QUOTE] Bo to po prostu kwestia przyzwyczajenia się :) Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 ueeee dobranoc a ja przyszłam z cyckami :lol: [IMG]http://szafunia.pl/img/2013/7/17314.jpg[/IMG] Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 dobre Aga:evil_lol: a Magda jak idzie spac to ma pecha,jutro bedzie mogla poczytac:diabloti: Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='natija']dobre Aga:evil_lol: a Magda jak idzie spac to ma pecha,jutro bedzie mogla poczytac:diabloti:[/QUOTE] i se porówna czy ma duże czy nie :diabloti: Quote
kalyna Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 O tej godzinie spać? o matko :shake: noo to teraz możemy u Magdy spamować.. :evil_lol: Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 no to z tego zdjecia wynika,ze mam najlesze jakie moga sie trafic:evil_lol: pospamowac mozemy w koncu jej nie ma:evil_lol: Quote
vege* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='natija']no to z tego zdjecia wynika,ze mam najlesze jakie moga sie trafic:evil_lol: pospamowac mozemy w koncu jej nie ma:evil_lol:[/QUOTE] A ja mam nadzieję, ze moje Być może NIE urosną :evil_lol: Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 byc moze to moje ulubione powiedzenie:evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 po akcji z siatkarką to Aga nie jest w stanie mnie bardziej wkurzyć :diabloti: Quote
agaga21 Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 hehe, ale nagadane. nazewnictwo rozmiarówki jakże trafne:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='vege*']Moja nauczycielka od maty z podst. nie goliła pach i nosiła bluzki na ramiączka :diabloti: Kiedyś pisała coś na tablicy i akurat podniosła rękę a moja koleżanka krzyknęła do mnie "patrz baśka jaka dżungla":diabloti:. Nauczycielka usiadła za biurkiem i już do końca lekcji nie wstała:evil_lol:[/QUOTE]Ha ha ha ha dobre :D Quote
*Magda* Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Kiepsko spamujecie, bo nie miałam za wiele do czytania :eviltong: Quote
Recommended Posts