Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

przypomniałam sobie,jak w Nowy Rok poszłyśmy z koleżankami na mszę(miałyśmy po 15lat wtedy)...problem w tym,że po Sylwestrze byłyśmy z lekka nietrzeźwe ,no i moja koleżanka przysnęła i je*bła głową w ławkę.Myślałam ,że zdechnę ze śmiechu:diabloti:

Posted

Jak ja :evil_lol: Mieszkam w małym mieście a sporą część osób pierwszy raz na oczy widzę:evil_lol: A z moich sąsiadów kojarzę wszystkich bo mieszkam w bloku, ale nie wszyscy są warci, żeby powiedzieć "dzień dobry" :evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']przypomniałam sobie,jak w Nowy Rok poszłyśmy z koleżankami na mszę(miałyśmy po 15lat wtedy)...problem w tym,że po Sylwestrze byłyśmy z lekka nietrzeźwe ,no i moja koleżanka przysnęła i je*bła głową w ławkę.Myślałam ,że zdechnę ze śmiechu:diabloti:[/QUOTE]

buahahahahahaha :diabloti:

mi sie przypomniało jak w szkole koleżanka kichnęła i zrobiła taki zamach że pizgła przy tym czołem w ławkę , teraz pizgam z tego na głos aż Sebek sie pyta co mi się stało :diabloti::diabloti:

[quote name='vege*']Jak ja :evil_lol: Mieszkam w małym mieście a sporą część osób pierwszy raz na oczy widzę:evil_lol: A z moich sąsiadów kojarzę wszystkich bo mieszkam w bloku, ale nie wszyscy są warci, żeby powiedzieć "dzień dobry" :evil_lol:[/QUOTE]

ja w bloku tez wszystkich kojarzyłam ale dzien dobry mówiłam tylko tym z mojej klatki i paru "wybrańcom" :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Dobranoc :hand: Idę odespać wczorajszą imprezę, bo źle widzę :evil_lol:
Tylko nie spamujcie za dużo, żebym nie musiała jutro za dużo nadrabiać :p[/QUOTE]

tego obiecać nie możemy :eviltong:

dobranoc :lol:

Guest wolfheart
Posted

dobranoc Magda
my nie naspamujemy...:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dobranoc lasencje(się tu pożegnam skoro tak pięknie spamujecie:diabloti:)

Posted

[quote name='marta.k9080']dobranoc lasencje(się tu pożegnam skoro tak pięknie spamujecie:diabloti:)[/QUOTE]

My nie spamujemy my toczymy rozmowę :diabloti: ale ja zaro też ide bo oczy mi zaraz wybuchną a chciała bym jeszcze trochę książki poczytać :loveu:

dobranoc ;)

Posted

[quote name='vege*']to ja też idę, jak wszyscy idą :placz:[/QUOTE]

jutro też jest dzień :diabloti: a po dzisiejszym dniu duchoty nikt nie ma chyba już sił na kompa :mdleje:

więc zbierajmy siły na jutro :diabloti:

papa :lol:

Posted

A ja mam fajnie chłodno :) I jak dobrze się spało :multi:

Kto może, niech głosuje ;)

[quote name='agaga21']
a tak z innej beczki...znacie pewnie fundację OSTATNIA SZANSA. działają od kilkunastu lat, mają pod opieką jakieś 300 zwierzaków w boguszycach. bida tam ale zawsze pomagają i działają z sercem. startują w krakvecie i walczą o karmę i wiecie co??? przegrywają z fundacją, która działa od 2 miesięcy i która ma pod opieką zaledwie 30 kotów. i niech mi ktoś powie, że to nie jest kant!
nienawidzę oszustów, dlatego bardzo was proszę, pomóżcie ostatniej szansie wygrać! zagłosujcie, wlepcie na swoje wątki prośbę o głosy.
tu się głosuje: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16773 NIC WAS TO NIE K0SZTUJE A MOŻNA POMÓC!

Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

u nas dzisiaj jest jeszcze gorzej niż wczoraj :roll:[/QUOTE]

Hej :)

Macie "nasze" upały :eviltong:

[quote name='Izabela124.']Przyszłam się przywitać :)[/QUOTE]

No to witam :)