Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Tez nienawidze jak cos ocieka tluszczem, fuuuuuuuj Ja dodaje minimalna ilosc oleju albo pieke na masle smietankowym :D[/QUOTE]
Aha :) Bo jak kiedyś u kogoś zjadłam to normalnie można było go wycisnąć :mdleje: Ale i tak nie lubię tego smaku chleba z jajkiem:eviltong:

Posted

[quote name='vege*']nie lubię takiego chleba, nie lubię jak mi coś ocieka tłuszczem :eviltong:

jaki smak kupiłaś?
ja jem lody z biedronki w takim opakowaniu 360 ml i herbatę mrożoną:diabloti: nie ma to jak dobra kolacja:diabloti:

ja mam dużo jajek w domu :evil_lol:[/QUOTE]

nie znasz się , tłuszcz nadaje jedzeniu coś co nas uzależnia :loveu:

cytrynowy , jabłkowy jakos mi nie podchodzi ;)

no fakt mało kaloryczna kolacyjka :diabloti:

ja mam dwa :eviltong: chyba ze policze jeszcze igorka ale on to takie jak od perliczki ma pewnie :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Aha :) Bo jak kiedyś u kogoś zjadłam to normalnie można było go wycisnąć :mdleje: Ale i tak nie lubię tego smaku chleba z jajkiem:eviltong:[/QUOTE]Mnie obrzydza jedzenie ociekajace tluszczem, na rzygi mnie wtedy bierze ha ha

Posted

[quote name='dOgLoV']nie znasz się , tłuszcz nadaje jedzeniu coś co nas uzależnia :loveu:

[B]ja mam dwa :eviltong: chyba ze policze jeszcze igorka ale on to takie jak od perliczki ma pewnie [/B]:diabloti:[/QUOTE]
:splat::splat::splat::splat::splat::splat:

Posted

[quote name='dOgLoV']nie znasz się , tłuszcz nadaje jedzeniu coś co nas uzależnia :loveu:

ja mam dwa :eviltong: chyba ze policze jeszcze igorka ale on to takie jak od perliczki ma pewnie :diabloti:[/QUOTE]
Ja prawie wgl nie używam tłuszczu, warzywa jak sobie robię z makaronem to wszystko zawsze na wodzie, cebulę robię na wodzie, warzywa no kurde wszystko a później ziołami przyprawiam i jest pyszne :loveu:

no cytrynowy jest dobry, mam kilka w lodówce:eviltong:

całe opakowanie ma tylko 200 kcal:evil_lol:
[quote name='Izabela124.']Mnie obrzydza jedzenie ociekajace tluszczem, na rzygi mnie wtedy bierze ha ha[/QUOTE]
mi tak samo, mi sam zapach wystarczy tego tłuszczu:evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Aga, zrobiła 7 kromek ;) Wpadaj, tylko szybko, bo zimne jest nie dobre :eviltong:

A ja se zaraz winko otworzę :loveu:[/QUOTE]

ale mi smaka narobiłaś :mad:

mi właśnie Sebek poszedł po piwko :diabloti: tzn do kuchni :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Aga, zrobiła 7 kromek ;) Wpadaj, tylko szybko, bo zimne jest nie dobre :eviltong:

A ja se zaraz winko otworzę :loveu:[/QUOTE]
Sama zjesz 7 kromek? Bogdan miał tylko wąchać:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale mi smaka narobiłaś :mad:

mi właśnie Sebek poszedł po piwko :diabloti: tzn do kuchni :diabloti:[/QUOTE]

A ja dziś powinkuję się sama, a jutro wpada koleżanka :multi:

[quote name='vege*']Sama zjesz 7 kromek? Bogdan miał tylko wąchać:evil_lol:[/QUOTE]

Zrobiłam sobie 4, a jemu 3 ;) Jakby nie dostał, to by był foch :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']
Zrobiłam sobie 4, a jemu 3 ;) Jakby nie dostał, to by był foch :diabloti:[/QUOTE]
Nie ma to jak konsekwencja hahah:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Nie ma to jak konsekwencja hahah:evil_lol:[/QUOTE]

Już mnie dziś raz wku*wił i nie chce mi się znowu kłócić i to o chleb :evil_lol:

Posted

U mnie ciągle są kłótnie o pierdoły, a nie jakieś poważniejsze rzeczy:evil_lol:
Np o to, że ktoś nie zgasił światła, telewizora, nie posprzątał w kuchni, nie starł wody, która Nuce z pyska się wylała:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']u mnie to samo , jak sie kłócimy to o pierdoły , to jest głupie ale zawsze tak jest :diabloti:[/QUOTE]
to nie jest głupie, to jest zabawne :evil_lol:

Posted

ale tu kulinarnie...
ja miałam dziś nie jeść kolacji ale przyszli goście i zrobiliśmy grilla. a jak jest grill, to nie potrafię sobie odmówić grzanek z czosnkiem i masełkiem:oops: no i zjadłam kilka a miałam nie jeść. idę też sobie wina nalać :)

aa, ostatnio na coś takiego się natknęłam, muszę koniecznie przetestować:
[IMG]http://jemcoumiem.pl/wp-content/uploads/2013/07/pull-apart-bread9.jpg[/IMG]
:cool3:

edit:
no dobra, nie będę taka. dam wam przepis ;) [url]http://jemcoumiem.pl/odrywany-chleb-z-serem-i-zielona-cebulka/[/url]

Posted

[quote name='dOgLoV']a tu o tak cichitko ?? Magda pewnie odsypia :lol:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']nie no to już przeginka z Twojej strony .... :roll:[/QUOTE]

Grillowaliśmy ze znajomymi :oops:

[quote name='agaga21']ale tu kulinarnie...
ja miałam dziś nie jeść kolacji ale przyszli goście i zrobiliśmy grilla. a jak jest grill, to nie potrafię sobie odmówić grzanek z czosnkiem i masełkiem:oops: no i zjadłam kilka a miałam nie jeść. idę też sobie wina nalać :)

aa, ostatnio na coś takiego się natknęłam, muszę koniecznie przetestować:
[IMG]http://jemcoumiem.pl/wp-content/uploads/2013/07/pull-apart-bread9.jpg[/IMG]
:cool3:

edit:
no dobra, nie będę taka. dam wam przepis ;) [URL]http://jemcoumiem.pl/odrywany-chleb-z-serem-i-zielona-cebulka/[/URL][/QUOTE]

Wygląda ciekawie :)

P.S. Widzę, że pamiętała o mnie tylko dOgLoV i agaga21 :) Reszta niech się wypcha sianem :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Grillowaliśmy ze znajomymi :oops:

Wygląda ciekawie :)

P.S. Widzę, że pamiętała o mnie tylko dOgLoV i agaga21 :) Reszta niech się wypcha sianem :eviltong:[/QUOTE]
Ej ej ja też tu jestem:mad: