Guest wolfheart Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='magdabroy']A potem trafię na wiocha.pl :evil_lol:[/QUOTE] :laugh2_2::laugh2_2: no Quote
*Magda* Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 [quote name='marta.k9080']:laugh2_2::laugh2_2: no[/QUOTE] To ja dziękuję :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='magdabroy']To ja dziękuję :eviltong:[/QUOTE] nie chcesz być sławna...:shake::diabloti: Quote
*Magda* Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 [quote name='marta.k9080']nie chcesz być sławna...:shake::diabloti:[/QUOTE] Nie na wiocha.pl :shake::evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Bogdan potrzebuje okulary i to naprawdę mocne :diabloti: Dziś mnie nie widział w łóżku jak spałam z Theosiem przed południem :roll::evil_lol: Wszedł do Theosia pokoju, otworzył okno (które ja zamknęłam, żeby mnie auta nie budziły :mad:) i wyszedł. A jak wstaliśmy z Theosiem i poszłam do niego, to się mnie pytał gdzie byliśmy :mdleje: No mam ślepca w domu :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='magdabroy']Bogdan potrzebuje okulary i to naprawdę mocne :diabloti: [/QUOTE] najlepiej grube jak denko od butelki :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='magdabroy']Musztardówki :diabloti:[/QUOTE] może trochę pomogą:razz: Quote
łamAga Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='magdabroy']Bogdan potrzebuje okulary i to naprawdę mocne :diabloti: Dziś mnie nie widział w łóżku jak spałam z Theosiem przed południem :roll::evil_lol: Wszedł do Theosia pokoju, otworzył okno (które ja zamknęłam, żeby mnie auta nie budziły :mad:) i wyszedł. A jak wstaliśmy z Theosiem i poszłam do niego, to się mnie pytał gdzie byliśmy :mdleje: No mam ślepca w domu :evil_lol:[/QUOTE] buahahahahaahhaha :roflt::roflt::roflt::roflt: byśmy się dogadali :diabloti: [quote name='Angi']jak denka od jaboli :diabloti:[/QUOTE] wiemy Angeliko co wczoraj piłas po meczu :eviltong: Quote
łamAga Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='Angi']nic nie piłam :diabloti:[/QUOTE] a ja właśnie piję radlerka :loveu: Quote
natija Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 a ja juz dzisiaj dwa zaliczylam,plus piwko z sokiem,potem bylo martini:roll: i chyba jeszcze jedno se wypije z Toba do towarzystwa:lol: Quote
łamAga Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='natija']a ja juz dzisiaj dwa zaliczylam,plus piwko z sokiem,potem bylo martini:roll: i chyba jeszcze jedno se wypije z Toba do towarzystwa:lol:[/QUOTE] ale dwa co , jabole ?? :diabloti: oooo będzie mi raźniej :diabloti: Quote
łamAga Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='natija']radlerki:roll:[/QUOTE] ta yhymmmmm wierze :lol: Quote
natija Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 no teraz jabolki zeszly na zapomnienie:evil_lol:nie ten rocznik juz:evil_lol:a stara to bede kiedys,teraz jestem doswiadczona bardziej:roll: Quote
agaga21 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 nie będzie mnie w poniedziałek i jutro chyba też, więc już dziś najlepsze życzenia roczkowe dla theosia :) :BIG::BIG::BIG::new-bday: Quote
Recommended Posts