*Magda* Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='natija']hehe wlsnie;)ktos chyba jest zazdrosny;):D[/QUOTE] Pewnie tak :diabloti: [quote name='dOgLoV']Ja tam bym opieke na was nasłała :diabloti: pewnie jeszcze Theosiowi do butelki polałyście :eviltong:[/QUOTE] W dojczlandowni wolałabym nie mieć doczynienia z opieką nad dziećmi :shake: Theoś tak się ubrudził ciastkami, że nigdy nie był taki brudny jak dziś :evil_lol: Quote
natija Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 no ja tez wole nie miec z nimi doczynienia # shake Quote
*Magda* Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='natija']no ja tez wole nie miec z nimi doczynienia # shake[/QUOTE] Nie wiem ile w tym prawdy, ale ponoć jak zabiorą dziecko, to są małe szanse na odzyskanie go :roll: Quote
*Magda* Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='dOgLoV']se żartowałam tylko ;)[/QUOTE] No ja myślę :mad: Aga mam propozycję nie do odrzucenia ;) Powiedz Sebkowi, że w przyszłym roku na urodziny chcesz jechać na psią wystawę do Dortmundu :) W czerwcu masz urodziny, a wystawa jest w maju, więc będziesz miała prezent kilka tygodni wcześniej :grins: Quote
natija Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='magdabroy']Nie wiem ile w tym prawdy, ale ponoć jak zabiorą dziecko, to są małe szanse na odzyskanie go :roll:[/QUOTE] no ja tez tak slyszalam i raz nawet program ogladalam ... Quote
*Magda* Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='natija']no ja tez tak slyszalam i raz nawet program ogladalam ...[/QUOTE] Obyśmy nigdy nie musiały się o tym przekonać ;) Aga, w czwartek o 9 rano będzie wspólny spacerek :eviltong: Quote
łamAga Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='magdabroy'] Aga mam propozycję nie do odrzucenia ;) Powiedz Sebkowi, że w przyszłym roku na urodziny chcesz jechać na psią wystawę do Dortmundu :) W czerwcu masz urodziny, a wystawa jest w maju, więc będziesz miała prezent kilka tygodni wcześniej :grins:[/QUOTE] :diabloti: Sebek powiedział ze chciał jechac nawet w tym roku ale miał za mało info tzn ile takie wystawy kosztują , jakie są zasady itd no i najwazniejsze to to ze my nie znamy niemieckiego wiec nie porozumieli byśmy sie ze sedzia a Bogdan to raczej wystaw nie lubi :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='dOgLoV']:diabloti: Sebek powiedział ze chciał jechac nawet w tym roku ale miał za mało info tzn ile takie wystawy kosztują , jakie są zasady itd no i najwazniejsze to to ze my nie znamy niemieckiego wiec nie porozumieli byśmy sie ze sedzia a Bogdan to raczej wystaw nie lubi :eviltong:[/QUOTE] Z tego co się orientuję, to sędzie musi umieć po angielsku ;) Bogdan wystaw nie lubi, ale ja mam dar przekonywania :diabloti: Quote
łamAga Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='magdabroy'] Aga, w czwartek o 9 rano będzie wspólny spacerek :eviltong:[/QUOTE] :mad::mad::mad::mad: to ja chce dużoooooooooooo zdjęć ! :diabloti: [quote name='magdabroy']Z tego co się orientuję, to sędzie musi umieć po angielsku ;) Bogdan wystaw nie lubi, ale ja mam dar przekonywania :diabloti:[/QUOTE] [quote name='natija']angielski na wystawach wystarczy;):P[/QUOTE] ale My z tych co nie umieją żadnego obcego języka :eviltong: poza tym , niemiecki potrzebny jest tez żeby wysłac zgłoszenie itd ;) Quote
natija Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 aj po co Ci jezyk,Polakow jest duzo na takich wystawach napewno by pomogli:) natrzaskamy fotek ,no chyba,ze sie zagadamy;):P Quote
Guest wolfheart Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='dOgLoV'] poza tym , niemiecki potrzebny jest tez żeby wysłac zgłoszenie itd ;)[/QUOTE] ja mówię niemal płynnie,pojadę z Wami:oops::p Quote
*Magda* Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='dOgLoV']:mad::mad::mad::mad: to ja chce dużoooooooooooo zdjęć ! :diabloti: ale My z tych co nie umieją żadnego obcego języka :eviltong: poza tym , niemiecki potrzebny jest tez żeby wysłac zgłoszenie itd ;-)[/QUOTE] Aparat wezmę, ale nie obiecuję, że będę miała czas robić zdjęcia :eviltong: A o czym ty chcesz z sędzią rozmawiać :D:eviltong: A zgłoszenie, to chyba najmniejszy problem ;) [quote name='marta.k9080']ja mówię niemal płynnie,pojadę z Wami:oops::p[/QUOTE] Widzisz, już masz chętną ;) A jak coś to załatwimy to inaczej :) Quote
natija Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 widzisz dla chcacego nie ma nic trudnego;)daloby rade :) Quote
łamAga Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='natija']aj po co Ci jezyk,Polakow jest duzo na takich wystawach napewno by pomogli:) natrzaskamy fotek ,no chyba,ze sie zagadamy;):P[/QUOTE] niby fakt ;) musicie gadac i pstrykac :eviltong: [quote name='marta.k9080']ja mówię niemal płynnie,pojadę z Wami:oops::p[/QUOTE] oooooo wezmiemy to pod uwagę :diabloti: [quote name='magdabroy']Aparat wezmę, ale nie obiecuję, że będę miała czas robić zdjęcia :eviltong: A o czym ty chcesz z sędzią rozmawiać :D:eviltong: A zgłoszenie, to chyba najmniejszy problem ;) Widzisz, już masz chętną ;) A jak coś to załatwimy to inaczej :)[/QUOTE] to sie zastanowimy nad przyszłym rokiem ;) ale dobra teraz ide sie wykąpać wiec jakieś 30-45 min mnie nie bydzie :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='dOgLoV']oooooo wezmiemy to pod uwagę :diabloti:[/QUOTE] zapamiętam i się przypomnę:diabloti: Quote
*Magda* Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='dOgLoV'] musicie gadac i pstrykac :eviltong: to sie zastanowimy nad przyszłym rokiem ;) ale dobra teraz ide sie wykąpać wiec jakieś 30-45 min mnie nie bydzie :eviltong:[/QUOTE] Nie wiem czy się da :D To myślcie i to intensywnie ;) Przecież czekasz, aż brud sam odpadnie :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='magdabroy'] Przecież czekasz, aż brud sam odpadnie :diabloti:[/QUOTE] jak chce się kapać 45min to pomyśl ile jej się nazbierało:diabloti: Quote
natija Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 wlasnie wczoraj gadala co innego a dzisiaj idzie sie kapac;) Quote
*Magda* Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='marta.k9080']jak chce się kapać 45min to pomyśl ile jej się nazbierało:diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: To teraz mnie nie dziwi, że pisała, że trampolina się pod nią załamie, a ona jest do 180kg ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='magdabroy']:roflt::roflt::roflt: To teraz mnie nie dziwi, że pisała, że trampolina się pod nią załamie, a ona jest do 180kg ;)[/QUOTE] A miałam taka fajną szpachlę....:diabloti:Tylko się stępiła jak usuwałam resztki farby i tynku ze ściany.Zamiast gąbki by była. Quote
vege* Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Nie gadajcie o tych przeróżnych skrobaczkach. Mnie kiedyś tak komar ugryzł z nogę, że pumeksem się zaczęłam trzeć no i całą skórę sobie zdarłam, jezu jak to bolało potem :placz: Quote
natija Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 tak to jest juz ,ze jak swedzi i sie drapie czlowiek to nie mysli jak potem bedzie bolalo:( Quote
Recommended Posts