łamAga Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 hejka ;) sama bym sobie poskakała na trampolinie :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 [quote name='unikatowydiament']zajebiste te łóżko,też taki chce:placz:[/QUOTE] To sobie kup ;) Albo lepiej, kup Oscarowi :evil_lol: [quote name='dOgLoV']hejka ;) sama bym sobie poskakała na trampolinie :diabloti:[/QUOTE] Hejka ;) No to masz kolejny powód, żeby mnie odwiedzić :grins: [quote name='phase']Dzień dobry. :) Jakie tu ostatnio przeeeeeeepiękne fotki są. :loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Dobry wieczór :) Dziękuję :) Właśnie na grillu robi się moja kolacja :loveu: Quote
*Magda* Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 [quote name='natija']zaraz podskocze na kielbache;)[/QUOTE] Kiełbachy brak, ale są steki i boczuś :loveu: Mam już pisać adres :cool3: Quote
natija Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='magdabroy']Kiełbachy brak, ale są steki i boczuś :loveu: Mam już pisać adres :cool3:[/QUOTE] no to jeszcze lepiej;)kurcze szkoda ,ze nie ten czas i nie ta pora,bo inaczej juz bym byla;) Quote
*Magda* Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 [quote name='natija']no to jeszcze lepiej;)kurcze szkoda ,ze nie ten czas i nie ta pora,bo inaczej juz bym byla;)[/QUOTE] A co nie pasuje w czasie? Bo chyba tylko to, że dzieci śpią ;) Quote
*Magda* Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 [quote name='natija']no jeszcze nie spia,ale juz powoli ich pora:)[/QUOTE] A Theoś od 19 w łóżeczku :Cool!: Myślę, że jeszcze będziemy mieć okazję pogrillować ;) Quote
natija Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 och ja juz zapomnialam,kiedy moje dzieci tak chodzily spac;)ale bylo fajnie,bo dlugi wieczorek mialam;)a teraz jak chce dlugi wieczorek to rano wstaje nie wyspana;)a potem jest masakra ;) Quote
*Magda* Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 Ja mam długi wieczorek, a jeszcze dłuższe dni, bo Theoś wstaje o 6 rano :roll: Próbowałam go kłaść później, żeby wstawał koło 7 rano, ale nie da się :shake: On nie jest w stanie wytrzymać dłużej i o 19 jak go nie położę do łóżeczka, to odpływa mi na rękach ;) Quote
natija Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 moje dlugo chodzily o 19 spac i tez wczesnie wstawaly,a potem mimo tej samej pory chodzenia spac,to coraz pozniej wstawaly rano:)wiec penie jeszcze troche i Theos bedzie spal do 7 ;) Quote
*Magda* Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 Kiedyś spał do 9 :) Ale to było na samym początku :roll: Chyba każde dziecko lubi sobie pospać i z czasem wstaje co raz później ;) Quote
natija Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 a moze z wieczorka chociaz jedna jakas foteczka sie znajdzie;) Quote
agaga21 Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='magdabroy']Ja mam długi wieczorek, a jeszcze dłuższe dni, bo Theoś wstaje o 6 rano :roll: Próbowałam go kłaść później, żeby wstawał koło 7 rano, ale nie da się :shake: On nie jest w stanie wytrzymać dłużej i o 19 jak go nie położę do łóżeczka, to odpływa mi na rękach ;)[/QUOTE] a w ciągu dnia ma 1 czy 2 drzemki? Quote
łamAga Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 dobra to lece do Ciebie , ale nie odpowiadam jak ją zarwę :diabloti: boczuś z grilla :loveu: Quote
łamAga Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='natija']a juz za pozno wszystko zjedzone;)[/QUOTE] ueeeeeeeeeeeeee ale jesteście :-( Quote
natija Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 2 godz sie spoznilas;)ale nastepnym razem moze sie uda;) Quote
łamAga Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='natija']2 godz sie spoznilas;)ale nastepnym razem moze sie uda;)[/QUOTE] za długo byliśmy na zakupach :mad: trudno , zadowole sie chipsami ( których mi jeść nie wolno :diabloti: ) Quote
*Magda* Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 [quote name='natija']a moze z wieczorka chociaz jedna jakas foteczka sie znajdzie;)[/QUOTE] Nic nie mam :shake: Ewentualnie mogę wrzucić coś starego, co już tu było ;) [quote name='agaga21']a w ciągu dnia ma 1 czy 2 drzemki?[/QUOTE] 2 drzemki ;) Jedną koło 10 rano, a druga koło 13-14 ;) Miał kilka dni, że spał tylko raz w ciągu dnia, ale to były sporadyczne przypadki :roll: [quote name='dOgLoV']dobra to lece do Ciebie , ale nie odpowiadam jak ją zarwę :diabloti: boczuś z grilla :loveu:[/QUOTE] Dawaj, dawaj ;) Złożysz ją z nami :) A boczuś zjedzony :eviltong: [quote name='natija']a juz za pozno wszystko zjedzone;)[/QUOTE] Prawie wszystko ;) [quote name='dOgLoV']ueeeeeeeeeeeeee ale jesteście :-([/QUOTE] [quote name='natija']2 godz sie spoznilas;)ale nastepnym razem moze sie uda;)[/QUOTE] Dokładnie ;) Jak tylko napiszesz, że do nas jedziesz, to kupię tyle boczku ile tylko zechcesz :) [quote name='dOgLoV']za długo byliśmy na zakupach :mad: trudno , zadowole sie chipsami ( których mi jeść nie wolno :diabloti: )[/QUOTE] Chipsy też mam :) Quote
natija Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 no to podziel sietez bym zjadla;)a jakie masz... Quote
*Magda* Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 [quote name='natija']no to podziel sietez bym zjadla;)a jakie masz...[/QUOTE] Solone albo serowo-cebulowe :) Quote
natija Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 mmmm i jedne i drugie lubie:) A gdzie zniklas na godzinke;) Quote
Recommended Posts