Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='unikatowydiament']zajebiste te łóżko,też taki chce:placz:[/QUOTE]

To sobie kup ;) Albo lepiej, kup Oscarowi :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

sama bym sobie poskakała na trampolinie :diabloti:[/QUOTE]

Hejka ;)

No to masz kolejny powód, żeby mnie odwiedzić :grins:

[quote name='phase']Dzień dobry. :)
Jakie tu ostatnio przeeeeeeepiękne fotki są. :loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]

Dobry wieczór :)

Dziękuję :)

Właśnie na grillu robi się moja kolacja :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Kiełbachy brak, ale są steki i boczuś :loveu: Mam już pisać adres :cool3:[/QUOTE]

no to jeszcze lepiej;)kurcze szkoda ,ze nie ten czas i nie ta pora,bo inaczej juz bym byla;)

Posted

[quote name='natija']no to jeszcze lepiej;)kurcze szkoda ,ze nie ten czas i nie ta pora,bo inaczej juz bym byla;)[/QUOTE]

A co nie pasuje w czasie? Bo chyba tylko to, że dzieci śpią ;)

Posted

[quote name='natija']no jeszcze nie spia,ale juz powoli ich pora:)[/QUOTE]

A Theoś od 19 w łóżeczku :Cool!:
Myślę, że jeszcze będziemy mieć okazję pogrillować ;)

Posted

och ja juz zapomnialam,kiedy moje dzieci tak chodzily spac;)ale bylo fajnie,bo dlugi wieczorek mialam;)a teraz jak chce dlugi wieczorek to rano wstaje nie wyspana;)a potem jest masakra ;)

Posted

Ja mam długi wieczorek, a jeszcze dłuższe dni, bo Theoś wstaje o 6 rano :roll: Próbowałam go kłaść później, żeby wstawał koło 7 rano, ale nie da się :shake: On nie jest w stanie wytrzymać dłużej i o 19 jak go nie położę do łóżeczka, to odpływa mi na rękach ;)

Posted

moje dlugo chodzily o 19 spac i tez wczesnie wstawaly,a potem mimo tej samej pory chodzenia spac,to coraz pozniej wstawaly rano:)wiec penie jeszcze troche i Theos bedzie spal do 7 ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja mam długi wieczorek, a jeszcze dłuższe dni, bo Theoś wstaje o 6 rano :roll: Próbowałam go kłaść później, żeby wstawał koło 7 rano, ale nie da się :shake: On nie jest w stanie wytrzymać dłużej i o 19 jak go nie położę do łóżeczka, to odpływa mi na rękach ;)[/QUOTE]
a w ciągu dnia ma 1 czy 2 drzemki?

Posted

[quote name='natija']2 godz sie spoznilas;)ale nastepnym razem moze sie uda;)[/QUOTE]

za długo byliśmy na zakupach :mad: trudno , zadowole sie chipsami ( których mi jeść nie wolno :diabloti: )

Posted

[quote name='natija']a moze z wieczorka chociaz jedna jakas foteczka sie znajdzie;)[/QUOTE]

Nic nie mam :shake: Ewentualnie mogę wrzucić coś starego, co już tu było ;)

[quote name='agaga21']a w ciągu dnia ma 1 czy 2 drzemki?[/QUOTE]

2 drzemki ;) Jedną koło 10 rano, a druga koło 13-14 ;) Miał kilka dni, że spał tylko raz w ciągu dnia, ale to były sporadyczne przypadki :roll:

[quote name='dOgLoV']dobra to lece do Ciebie , ale nie odpowiadam jak ją zarwę :diabloti:

boczuś z grilla :loveu:[/QUOTE]

Dawaj, dawaj ;) Złożysz ją z nami :)

A boczuś zjedzony :eviltong:

[quote name='natija']a juz za pozno wszystko zjedzone;)[/QUOTE]

Prawie wszystko ;)

[quote name='dOgLoV']ueeeeeeeeeeeeee ale jesteście :-([/QUOTE]

[quote name='natija']2 godz sie spoznilas;)ale nastepnym razem moze sie uda;)[/QUOTE]

Dokładnie ;) Jak tylko napiszesz, że do nas jedziesz, to kupię tyle boczku ile tylko zechcesz :)

[quote name='dOgLoV']za długo byliśmy na zakupach :mad: trudno , zadowole sie chipsami ( których mi jeść nie wolno :diabloti: )[/QUOTE]

Chipsy też mam :)