Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Nie było mnie w domu od 8 rano, do 19 wieczorem :roll: Jestem padnięta i myślałam, że nawet na dogo dziś nie wejdę :shake: Więc ciesz się, że w ogóle tu dziś byłam :mad:

A Ty się trzymaj z daleka od mojego rudego męża :mad::eviltong:[/QUOTE]

ej no juz dalej sie trzymac chyba nie da :eviltong: troche km nas dzieli :diabloti:

[quote name='magdabroy']To zróbcie to, zanim Cię zagazuje po tej fasolce :evil_lol:

Dobranoc :)[/QUOTE]

buahahahahhaa fajne fajerwerki podczas by było tylko było by ryzyko że żółtka urodzi wiec moze lepiej nie ryzykowac :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']buahahahahhaa fajne fajerwerki podczas by było tylko było by ryzyko że żółtka urodzi wiec moze lepiej nie ryzykowac :diabloti:[/QUOTE]
buhaha :evil_lol: no lepiej nie ... :evil_lol:

Posted

Ale będę miała jutro dobry obiadek :grins: Właśnie Bogdan przywiózł młode ziemniaczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Takie malutkie, na raz do buzi :p

Posted

[quote name='magdabroy']Ale będę miała jutro dobry obiadek :grins: Właśnie Bogdan przywiózł młode ziemniaczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Takie malutkie, na raz do buzi :p[/QUOTE]

i do tego młoda kapustka :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Ale pójdę po świeży koperek :loveu:[/QUOTE]

Ja koperku nie lubieć :eviltong: zawsze mama wołała " Agnieszka chodz nałożyc sobie ziemniaków bo jak tego nie zrobisz w ciągu 30 sekund to wsypuje koperek " :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja koperku nie lubieć :eviltong: zawsze mama wołała " Agnieszka chodz nałożyc sobie ziemniaków bo jak tego nie zrobisz w ciągu 30 sekund to wsypuje koperek " :diabloti:[/QUOTE]

:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

i ja zaraz pójdę do wyrka :) jeszcze tylko krótkie wyjście z Lunką

Posted

[quote name='dOgLoV']ja chyba tez :lol: mimo ze ide dopiero do pracy jutro na 23 :diabloti:[/QUOTE]

zazdroszczę :D ja muszę wstać o 5:30 żeby rano zjeść płatki z mlekiem :lol: bo w szkole nic innego nie zjem przez ten ekspander :roll:

Posted

Dobry wieczór :)

[quote name='agaciaaa']A co tu tak bezfotkowo? ;)[/QUOTE]

A bo się pogoda popsuła i nie mam jak zrobić :shake:
Jutro jadę kupić Theodorkowi basenik, to jak się zrobi znowu ciepło, to będą fotki basenikowe :)