łamAga Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='magdabroy']Nie było mnie w domu od 8 rano, do 19 wieczorem :roll: Jestem padnięta i myślałam, że nawet na dogo dziś nie wejdę :shake: Więc ciesz się, że w ogóle tu dziś byłam :mad: A Ty się trzymaj z daleka od mojego rudego męża :mad::eviltong:[/QUOTE] ej no juz dalej sie trzymac chyba nie da :eviltong: troche km nas dzieli :diabloti: [quote name='magdabroy']To zróbcie to, zanim Cię zagazuje po tej fasolce :evil_lol: Dobranoc :)[/QUOTE] buahahahahhaa fajne fajerwerki podczas by było tylko było by ryzyko że żółtka urodzi wiec moze lepiej nie ryzykowac :diabloti: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='dOgLoV']buahahahahhaa fajne fajerwerki podczas by było tylko było by ryzyko że żółtka urodzi wiec moze lepiej nie ryzykowac :diabloti:[/QUOTE] buhaha :evil_lol: no lepiej nie ... :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 Ale będę miała jutro dobry obiadek :grins: Właśnie Bogdan przywiózł młode ziemniaczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Takie malutkie, na raz do buzi :p Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='magdabroy']Ale będę miała jutro dobry obiadek :grins: Właśnie Bogdan przywiózł młode ziemniaczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Takie malutkie, na raz do buzi :p[/QUOTE] i do tego młoda kapustka :loveu: Quote
*Magda* Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='dOgLoV']i do tego młoda kapustka :loveu:[/QUOTE] Nie wiedziałam jeszcze w sklepie młodej kapusty :shake::( Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='magdabroy']Nie wiedziałam jeszcze w sklepie młodej kapusty :shake::([/QUOTE] ueeee a taki zestaw kocham :loveu: Quote
*Magda* Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='dOgLoV']ueeee a taki zestaw kocham :loveu:[/QUOTE] Ale pójdę po świeży koperek :loveu: Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='magdabroy']Ale pójdę po świeży koperek :loveu:[/QUOTE] Ja koperku nie lubieć :eviltong: zawsze mama wołała " Agnieszka chodz nałożyc sobie ziemniaków bo jak tego nie zrobisz w ciągu 30 sekund to wsypuje koperek " :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja koperku nie lubieć :eviltong: zawsze mama wołała " Agnieszka chodz nałożyc sobie ziemniaków bo jak tego nie zrobisz w ciągu 30 sekund to wsypuje koperek " :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='Aleksandra95']Dobry wieczór :)[/QUOTE] Dobry, dobry :p Zastanawiam się czy nie iść już spać :hmmmm: Quote
Aleksa. Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry, dobry :p Zastanawiam się czy nie iść już spać :hmmmm:[/QUOTE] Ja też zaraz idę sie kąpać i spać :D Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Aleksandra95']Ja też zaraz idę sie kąpać i spać :D[/QUOTE] ja chyba tez :lol: mimo ze ide dopiero do pracy jutro na 23 :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 i ja zaraz pójdę do wyrka :) jeszcze tylko krótkie wyjście z Lunką Quote
Aleksa. Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='dOgLoV']ja chyba tez :lol: mimo ze ide dopiero do pracy jutro na 23 :diabloti:[/QUOTE] zazdroszczę :D ja muszę wstać o 5:30 żeby rano zjeść płatki z mlekiem :lol: bo w szkole nic innego nie zjem przez ten ekspander :roll: Quote
Oscar Patric Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 u Nas jest już młoda kapusta,ale nie przepadam za nią:shake: uściski i buziaczki ślemy dla Theo,Lumpka i Torciuni:) Quote
*Magda* Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Dobry wieczór :) [quote name='agaciaaa']A co tu tak bezfotkowo? ;)[/QUOTE] A bo się pogoda popsuła i nie mam jak zrobić :shake: Jutro jadę kupić Theodorkowi basenik, to jak się zrobi znowu ciepło, to będą fotki basenikowe :) Quote
Recommended Posts