Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Panbazyl-bloodhoundy, piękne psy :loveu: Choć dla mnie rasa tylko do oglądania u kogoś ;) Jakoś nie widzę psa tej rasy u siebie :)

Dzień dobry :)[/QUOTE]
no ja właśnie kocham je oglądać :) Są tak fotogeniczne że szok. Nawet często zamęczam mailami jedną z hodowczyń - po prostu lubię je oglądać i czytać o nich. Tylko mają problemy właśnie z żołądkiem (skręt) i to typowe tropowce - jak poczują ślad to idą do upadłego po nim.... Więc tu na wsi musiała bym im GPS podłączyć a sobie motorek w zadek. A że jestem za wyborem psa do potzreb ludzia a nie z powodu "bo mi się podoba" to zostanę na oglądaniu fot.

Posted

[quote name='magdabroy']U mnie burza, pada grad i wogóle pogoda do dooopy :placz:[/QUOTE]

Ojjjj to nieciekawie :roll: u nas pochmurnie ale na szczescie poki co nie pada ;)

a zdjęcia piękne :loveu::loveu::loveu::loveu: kochane futrzaki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

a u nas pogoda jesienna - kurcze, gdzieś zgubilam wiosnę w tym roku, lato się skonczyło w poludnie w sobotę, po drodze byla prawie zima (wczoraj w nocy było o 4 rano 0 stopni) a dziś jesień..... Gdzie jest wiosna?????

Posted

[URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6113.jpg[/URL] tarzanko w słoneczku na trawce - to co pieski lubią najbardziej :)

Posted

[quote name='panbazyl']a u nas pogoda jesienna - kurcze, gdzieś zgubilam wiosnę w tym roku, lato się skonczyło w poludnie w sobotę, po drodze byla prawie zima (wczoraj w nocy było o 4 rano 0 stopni) a dziś jesień..... Gdzie jest wiosna?????[/QUOTE]

u nas tak samo....
w sobote wyjezdzamy nad jezioro a tu taka pogoda ze chyba zamarzniemy na wypadzie:shake: zamiast sie schlodzic;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Witam :hand:[/QUOTE]

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry i miłego dnia :)[/QUOTE]

Dzień dobry :)

[quote name='ania90']u nas tak samo....
w sobote wyjezdzamy nad jezioro a tu taka pogoda ze chyba zamarzniemy na wypadzie:shake: zamiast sie schlodzic;)[/QUOTE]

Wybierasz zły czas na urlop ;)

Posted

musze korzystac jak juz dostalam wolne bo kolejne wolne nie wiadomo kiedy bedzie a staralam sie o niego od konca lutego ... co prawda mielismy jechac na slub a ze Pan mlody wymiekl tydzien przez slubem to postanowilismy urlopu nie zmarnowac;)

Posted

[quote name='ania90']musze korzystac jak juz dostalam wolne bo kolejne wolne nie wiadomo kiedy bedzie a staralam sie o niego od konca lutego ... co prawda mielismy jechac na slub a ze [B]Pan mlody wymiekl tydzien przez slubem[/B] to postanowilismy urlopu nie zmarnowac;)[/QUOTE]

[B]ale że niby jak wymiękł ??[/B]:crazyeye:

Posted

:roflt: pan młody wymiękł!

Agnieszka, nie bój się ;) Sebastian nie wymięknie :)

Byłam u lekarza ;) Teoś jeszcze się nie obrócił. Jak nie zrobi tego w ciągu 4 tygodni, to będę miała wskazanie do cesarki :(

Posted

[quote name='magdabroy']:roflt: pan młody wymiękł!

Agnieszka, nie bój się ;) Sebastian nie wymięknie :)

Byłam u lekarza ;) Teoś jeszcze się nie obrócił. Jak nie zrobi tego w ciągu 4 tygodni, to będę miała wskazanie do cesarki :([/QUOTE]

Wiem wiem co do tego jestem pewna :lol:

uuuu to Ci Teosiek uparciuszek mały :loveu: obojetnie w jaki sposób go urodzisz wazne ze bedzie caly i zdrowy :loveu:

Posted

Ale jednak wolałabym nie być cięta i szyta :shake: Poza tym, musiałabym być dłużej w szpitalu :( No i cesarka, to jednak ingerencja w organizm, więc będę dochodzić do siebie dłużej :placz:

Posted

[quote name='magdabroy']Ale jednak wolałabym nie być cięta i szyta :shake: Poza tym, musiałabym być dłużej w szpitalu :( No i cesarka, to jednak ingerencja w organizm, więc będę dochodzić do siebie dłużej :placz:[/QUOTE]

Pewnie bedziesz dluzej w szpitalu bo okolo tygodnia ale dasz rade :calus: moja bratowa najwieksza panikara swiata miala 2 cesarki i nawet tak bardzo nie narzekała na ból ;)

Posted

Czesc Kochane (gaduly:evilbat:) :multi:
Nadrobilam zaleglosci :loveu:
FOtki z wystawy - TO SA ONKI?! :crazyeye: Niektore z nich naprawde wygladaja jak kundle :lol:
A tybetany rzeczywiscie skromnie owlosione :lol:
Dozie :loveu: Jak mi sie marzy dozek niemiecki :loveu:

[url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6129.jpg[/url]
TRAWAAAAA.... jaka milusia w dotyku :evil_lol:

Zaciesz Torkowy boski :loveu:

Teos obracaj sie chlopie :kciuki:

Posted

Czyli teraz dziewczyny akcja [B]"trzymajmy kciuki za obrócenie sie Teosia :loveu:"

[/B]Ja pierwsza :happy1:

a niech mi któraś spróbuje nie trzymać :mad:

milego dnia zycze :lol: