Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Już wróciłam ;) Jak ugotuję i zjem obiad, to zdam pełną relację ;)[/QUOTE]

tak długo mam czekać :mdleje:

ehh a ja patrzyłam i widziałam, że dodałaś nowy post to cieszyłam się już na zdjęcia :shake::shake:

Posted

[quote name='kalyna']tak długo mam czekać :mdleje:

ehh a ja patrzyłam i widziałam, że dodałaś nowy post to cieszyłam się już na zdjęcia :shake::shake:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']Dzień dobry ;)

czekam z niecierpliwoscia , najbardziej na relacje ze sposobu wystawiania ;)[/QUOTE]

Oblookam inne wątki i zdaję relację :) Także jeszcze kilka minut cierpliwości ;)

Posted

No więc na wystawę dotarliśmy o 10:30. Na hali tak dużo ludzi, że masakra :crazyeye: Problem był, żeby gdziekolwiek się przemieścić. A ja jeszcze z torbą z aparatem, z brzuchem i tak się pchałam, żeby przejść ;) Bardzo mało punktów informatycznych i nie było gdzie się zapytać o ring ONków/DONków :( A do przejścia 8 różnych hal :/ Ale wkońcu znalazłam plan na ścianie i okazało się, że ONy rozpoczęły wystawę o 9 rano, a to już była 11 :crazyeye: No i miałam załamkę, bo nie wiedziałam czy było dużo psów czy mało, więc mogło być już "po". No ale jakoś dotarliśmy na halę nr.6 gdzie miał być ring z ONkami. No i kolejna załamka :/ ONy są wystawiane tak samo jak w Polsce :crazyeye::mdleje: A miałam nadzieję, że będą wystawiane normalnie. Niestety nic z tego :shake: Także odpada całkowicie wystawianie Tory, tutaj też ;)
No i Bogdan jak zobaczył te ONki, to stwierdział, że one są jakieś blade i wyglądają jak kundle :D Zresztą zaraz wrzucę zdjęcia i sami ocenicie ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Były :) Chyba mam 2 fotki, ale nie jestem pewna, bo przez tą ilość osób ciężko było robić foty :/[/QUOTE]

Oooo to super :)

wiem jak sie robi fotki na halach :/ niedosyc ze ludzi pelno nie ma sie gdzie rozpedzic do zdjęcia to oswietlenie do d..........y :roll: