łamAga Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='kalyna']Aga to pojedziemy razem :D ja na socjal z Gandim :)[/QUOTE] Jestem za ! :multi: [quote name='magdabroy']Miłej pracy ;) [/QUOTE] Dziekuje ;) Quote
bira Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 O nie nie, ja bym nerwowo chyba z siebie wyszła ;-) Quote
*Magda* Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 Już wróciłam ;) Jak ugotuję i zjem obiad, to zdam pełną relację ;) Quote
kalyna Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='magdabroy']Już wróciłam ;) Jak ugotuję i zjem obiad, to zdam pełną relację ;)[/QUOTE] tak długo mam czekać :mdleje: ehh a ja patrzyłam i widziałam, że dodałaś nowy post to cieszyłam się już na zdjęcia :shake::shake: Quote
łamAga Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Dzień dobry ;) czekam z niecierpliwoscia , najbardziej na relacje ze sposobu wystawiania ;) Quote
*Magda* Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 [quote name='kalyna']tak długo mam czekać :mdleje: ehh a ja patrzyłam i widziałam, że dodałaś nowy post to cieszyłam się już na zdjęcia :shake::shake:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Dzień dobry ;) czekam z niecierpliwoscia , najbardziej na relacje ze sposobu wystawiania ;)[/QUOTE] Oblookam inne wątki i zdaję relację :) Także jeszcze kilka minut cierpliwości ;) Quote
*Magda* Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 No więc na wystawę dotarliśmy o 10:30. Na hali tak dużo ludzi, że masakra :crazyeye: Problem był, żeby gdziekolwiek się przemieścić. A ja jeszcze z torbą z aparatem, z brzuchem i tak się pchałam, żeby przejść ;) Bardzo mało punktów informatycznych i nie było gdzie się zapytać o ring ONków/DONków :( A do przejścia 8 różnych hal :/ Ale wkońcu znalazłam plan na ścianie i okazało się, że ONy rozpoczęły wystawę o 9 rano, a to już była 11 :crazyeye: No i miałam załamkę, bo nie wiedziałam czy było dużo psów czy mało, więc mogło być już "po". No ale jakoś dotarliśmy na halę nr.6 gdzie miał być ring z ONkami. No i kolejna załamka :/ ONy są wystawiane tak samo jak w Polsce :crazyeye::mdleje: A miałam nadzieję, że będą wystawiane normalnie. Niestety nic z tego :shake: Także odpada całkowicie wystawianie Tory, tutaj też ;) No i Bogdan jak zobaczył te ONki, to stwierdział, że one są jakieś blade i wyglądają jak kundle :D Zresztą zaraz wrzucę zdjęcia i sami ocenicie ;) Quote
*Magda* Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 To tyle ONkowatych ;) Za kilka minut reszta zdjęć :) Quote
łamAga Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 ueeeee :roll: myslalam ze chociaz u was Onki beda wystawiane normalnie :roll: rzeczywiście te Onki takie troche nieszczesliwe ;) te dwa nawet fajne ;) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6023.jpg http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6052.jpg a Tybetany były ?? Quote
*Magda* Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 Były :) Chyba mam 2 fotki, ale nie jestem pewna, bo przez tą ilość osób ciężko było robić foty :/ Quote
*Magda* Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 No to teraz już lecę z fotkami jak popadnie ;) Quote
łamAga Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='magdabroy']Były :) Chyba mam 2 fotki, ale nie jestem pewna, bo przez tą ilość osób ciężko było robić foty :/[/QUOTE] Oooo to super :) wiem jak sie robi fotki na halach :/ niedosyc ze ludzi pelno nie ma sie gdzie rozpedzic do zdjęcia to oswietlenie do d..........y :roll: Quote
Ptysiak Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/...y/DSC_6023.jpg Też mi się ten najbardziej podoba z nich wszystkich ;) A tak w ogóle to dobry wieczór. :) chyba już tak można powiedzieć :D Pozdrawiamy cieplutko w zimną i deszczową sobotę ;) Quote
Recommended Posts