łamAga Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 3 minuty temu, mar....ka napisał: łamaga jesteś agresywna po alkoholu :P No agresją powiało jak ta lala :P :D 3 minuty temu, *Magda* napisał: Będziemy mieć tylko półtora dnia dla siebie :P Nie będę tracić czasu na foty :P Ja robię foty zawsze i wszędzie ;D :P Quote
*Magda* Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Ja robię foty zawsze i wszędzie ;D :P Normalnie kawał roku :P Quote
*Magda* Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: tylko nie mam czasu ich wstawić :P Bla, bla, bla... A świstak siedzi i zawija je w te sreberka :P 1 Quote
łamAga Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Bla, bla, bla... A świstak siedzi i zawija je w te sreberka :P jeszcze bedziecie rzygac moimi fotkami jak sie rozpedze :P Quote
*Magda* Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: jeszcze bedziecie rzygac moimi fotkami jak sie rozpedze :P Wole rzygać fotkami niż ich brakiem :P Quote
łamAga Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Wole rzygać fotkami niż ich brakiem :P jutro postaram się coś wstawić :P Quote
*Magda* Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: jutro postaram się coś wstawić :P Jutro, to ja będę chwilkę na dogo, bo we wtorek o 4:30 pobudka :P Quote
Aleksa. Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 25 minut temu, *Magda* napisał: Będziemy mieć tylko półtora dnia dla siebie :P Nie będę tracić czasu na foty :P Hahahha, zrobię Ci fotę jak dojedziesz. :D choćby telefonem :D haha Quote
*Magda* Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Hahahha, zrobię Ci fotę jak dojedziesz. :D choćby telefonem :D haha Jak będę wysiadać z mojego mikro auta :D Quote
łamAga Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Jutro, to ja będę chwilkę na dogo, bo we wtorek o 4:30 pobudka :P Oj tam jak się raz nie wyśpisz to sie nic nie stanie :D Przed chwilą, Aleksa. napisał: Hahahha, zrobię Ci fotę jak dojedziesz. :D choćby telefonem :D haha Ola rób dużo fot bo na Magdę nie ma co liczyć :P Quote
*Magda* Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Oj tam jak się raz nie wyśpisz to sie nic nie stanie :D Ola rób dużo fot bo na Magdę nie ma co liczyć :P Ja się od 5 lat nie wysypiam :P Quote
Aleksa. Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Dobra będę czatowała z telefonem jak będziesz podjeżdzała haha :D Quote
łamAga Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Ja się od 5 lat nie wysypiam :P znam to skądś :P 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Dobra będę czatowała z telefonem jak będziesz podjeżdzała haha :D Ty czatuj zawsze z telefonem , jak bedzie w kiblu , kuchni , na dworze , w sypialni :D Quote
*Magda* Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: znam to skądś :P Ty czatuj zawsze z telefonem , jak bedzie w kiblu , kuchni , na dworze , w sypialni :D Ty się nie wysypiasz dopiero od ponad dwóch :P W sypialni będę spać z Olą (chyba) :D Quote
łamAga Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ty się nie wysypiasz dopiero od ponad dwóch :P W sypialni będę spać z Olą (chyba) :D Dla mnie to już i tak hardcore :P Biedny Bogdan :/ chyba nie zdaje sobie sprawy dlaczego chciałaś nocować u Oli ;( Quote
*Magda* Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Biedny Bogdan :/ chyba nie zdaje sobie sprawy dlaczego chciałaś nocować u Oli ;( To Ola zaproponowała wspólne spanie ze mną :P Quote
łamAga Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: To Ola zaproponowała wspólne spanie ze mną :P A Ty się zgodziłaś więc może lepiej nie wnikać :P Quote
*Magda* Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: A Ty się zgodziłaś więc może lepiej nie wnikać :P Nie zgodziłam, tylko powiedziałam, że zdecydujemy we wtorek :P Quote
łamAga Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Nie zgodziłam, tylko powiedziałam, że zdecydujemy we wtorek :P To jak by już pewnie przesądzone :P Quote
*Magda* Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: To jak by już pewnie przesądzone :P Pewnie tak :D Tylko Ola nie wie, że ja czasem chrapie :D Quote
Aleksa. Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Mam nadal stare łóżko więc nie musimy razem i zapomniałam o pokoju siostry w sumie :D Quote
*Magda* Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: Mam nadal stare łóżko więc nie musimy razem i zapomniałam o pokoju siostry w sumie :D Może jutro zniknie stare łóżko :P Quote
Recommended Posts