łamAga Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: No chyba nie do mnie, bo ja nie mam szczyla :P a ja tam nie wiem Ty jestes do wszystkiego zdolna :P dzisiaj nie masz a jutro mozesz mieć :P Quote
*Magda* Posted March 29, 2017 Author Posted March 29, 2017 6 minut temu, łamAga napisał: a ja tam nie wiem Ty jestes do wszystkiego zdolna :P dzisiaj nie masz a jutro mozesz mieć :P Jutro to ja co najwyżej mogę mieć kaca, bo wino piję :P Quote
łamAga Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Jutro to ja co najwyżej mogę mieć kaca, bo wino piję :P a ja kawe :P przynajmniej kaca nie będe miała :P Quote
*Magda* Posted March 29, 2017 Author Posted March 29, 2017 Kupiłam sobie dziś taką bluzkę: I gdyby było chłodniej, to do tej bluzki taki sweterek (?): I baleriny w kolorze bluzki, ale nie ma ich na stronie internetowej :P Quote
łamAga Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Nooo ładne ładne , kolorystycznie bedzie pasowała bluzka z tym sweterkiem , a na dole co ? same majtki ? :P Quote
*Magda* Posted March 29, 2017 Author Posted March 29, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Nooo ładne ładne , kolorystycznie bedzie pasowała bluzka z tym sweterkiem , a na dole co ? same majtki ? :P A no dole oprócz majtek, będą czarne leginsy :P Quote
łamAga Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: A no dole oprócz majtek, będą czarne leginsy :P Ahaaa a na jaką impreze sie wybierasz ? :P Quote
*Magda* Posted March 29, 2017 Author Posted March 29, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Ahaaa a na jaką impreze sie wybierasz ? :P No, Wielkanoc za 2 tygodnie, to trzeba jakoś wyglądać :P A ta bluzka mnie dziś normalnie przyciągnęła w sklepie i musiałam ją mieć :) Quote
łamAga Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: No, Wielkanoc za 2 tygodnie, to trzeba jakoś wyglądać :P A ta bluzka mnie dziś normalnie przyciągnęła w sklepie i musiałam ją mieć :) Eee tam wielkanoc :P myslalam ze jakas dzampreza sie szykuje :P Quote
*Magda* Posted March 29, 2017 Author Posted March 29, 2017 Nic się nie szykuje :P Kasia Kowalska gra w Opolu jak mnie już tam nie będzie Quote
łamAga Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 7 minut temu, *Magda* napisał: Nic się nie szykuje :P Kasia Kowalska gra w Opolu jak mnie już tam nie będzie Hehehehehehe ale masz lipe :P ja tam za nią nie szaleje :P Quote
*Magda* Posted March 29, 2017 Author Posted March 29, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Hehehehehehe ale masz lipe :P ja tam za nią nie szaleje :P A ja ją uwielbiam I żeby było jeszcze ciekawiej, to gra koncert wspólnie z Chylińska :mad: Quote
łamAga Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: A ja ją uwielbiam I żeby było jeszcze ciekawiej, to gra koncert wspólnie z Chylińska :mad: aaaaaaaaaaaaa to fuck bo ja z kolei Chylińską bardzo lubię ;) Quote
*Magda* Posted March 29, 2017 Author Posted March 29, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: aaaaaaaaaaaaa to fuck bo ja z kolei Chylińską bardzo lubię ;) To dawaj do Opola 29 kwietnia ;) Quote
łamAga Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: To dawaj do Opola 29 kwietnia ;) Coś Ty nasz budżet został tak nadszarpnięty że nawet o wakacjach mozemy zapomnieć w tym roku ;) Quote
*Magda* Posted March 29, 2017 Author Posted March 29, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Coś Ty nasz budżet został tak nadszarpnięty że nawet o wakacjach mozemy zapomnieć w tym roku ;) Szkoda, że mnie tam nie będzie, bo bym Ci zasponsorowała bilet ;) A tak dupa :P Nie zobaczę ani ja, ani Ty :D Quote
kalyna Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Ja też wolę Chylińską, ale sprzed kilku lat, choć teraz też ma fajne piosenki ;) Kasia Kowalska też spoko. Tylko ja nie mam ulubionego zespołu/gatunku muzycznego, słucham PRAWIE wszystkiego, co wpadnie mi w ucho. Choć częściej stare niż nowe :P Quote
łamAga Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Szkoda, że mnie tam nie będzie, bo bym Ci zasponsorowała bilet ;) A tak dupa :P Nie zobaczę ani ja, ani Ty :D Bilet biletem ale cała ta otoczka , dojazd , przyjazd itd to wszystko razem łącznie wynieie niezłą sumkę , a My poszalelismy za bardzo , a jeszcze nas czeka duzo wydatków ehhh 1 minutę temu, kalyna napisał: Ja też wolę Chylińską, ale sprzed kilku lat, choć teraz też ma fajne piosenki ;) Kasia Kowalska też spoko. Tylko ja nie mam ulubionego zespołu/gatunku muzycznego, słucham PRAWIE wszystkiego, co wpadnie mi w ucho. Choć częściej stare niż nowe :P Ja też uwielbiam Chylinską sprzed lat , jak się stała "blondynką " całkowicie odstawiłam jej piosenki a teraz znowu zaczyna tworzyć coś dobrego ;) Quote
*Magda* Posted March 29, 2017 Author Posted March 29, 2017 Przed chwilą, kalyna napisał: Ja też wolę Chylińską, ale sprzed kilku lat, choć teraz też ma fajne piosenki ;) Kasia Kowalska też spoko. Tylko ja nie mam ulubionego zespołu/gatunku muzycznego, słucham PRAWIE wszystkiego, co wpadnie mi w ucho. Choć częściej stare niż nowe :P Ja też ogólnie słucham wszystkiego ;) Ale kocham polską muzykę i jak mnie Nathan obudzi bardzo wcześnie, to włączam TV na kanał STARS TV, bo tam do godz. 8 rano lecą same polskie kawałki, z okresu ostatnich 30 lat Ale Kasię Kowalką kocham od zawsze i czekam z utęsknieniem na nową płytę :) Quote
*Magda* Posted March 29, 2017 Author Posted March 29, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Bilet biletem ale cała ta otoczka , dojazd , przyjazd itd to wszystko razem łącznie wynieie niezłą sumkę , a My poszalelismy za bardzo , a jeszcze nas czeka duzo wydatków ehhh Chciałam napisać bilety ( w sensie koncertu, pociągu itp.), ale nie wiem czym chciałabyś wtedy przyjechać :P Quote
łamAga Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Chciałam napisać bilety ( w sensie koncertu, pociągu itp.), ale nie wiem czym chciałabyś wtedy przyjechać :P Oczywiśćie że .....NIE :P Quote
kalyna Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 ooo tak, polskie piosenki są bardzo dobre, ale te starsze. Te nowsze jakoś nie mają tego klimatu. Choć piosenki zagraniczne też stare lubię, właśnie zaczęłam wynajdywać różne z YT, taaaaak nuuuudzi mi się ;) Quote
*Magda* Posted March 29, 2017 Author Posted March 29, 2017 7 minut temu, łamAga napisał: Oczywiśćie że .....NIE :P Napisałam "czym", a nie "czy" ślepoto :P 1 minutę temu, kalyna napisał: ooo tak, polskie piosenki są bardzo dobre, ale te starsze. Te nowsze jakoś nie mają tego klimatu. Choć piosenki zagraniczne też stare lubię, właśnie zaczęłam wynajdywać różne z YT, taaaaak nuuuudzi mi się ;) Ja wole w TV muzę niż z neta :/ Quote
łamAga Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Napisałam "czym", a nie "czy" ślepoto :P Buhahahahahahaha boingiem :P Quote
kalyna Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Ja wole w TV muzę niż z neta :/ noo też wolę, ale nie zawsze można mieć to co się chce ;) Quote
Recommended Posts