Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

No chyba nie do mnie, bo ja nie mam szczyla :P

a ja tam nie wiem Ty jestes do wszystkiego zdolna :P dzisiaj nie masz a jutro mozesz mieć :P

Posted
6 minut temu, łamAga napisał:

a ja tam nie wiem Ty jestes do wszystkiego zdolna :P dzisiaj nie masz a jutro mozesz mieć :P

Jutro to ja co najwyżej mogę mieć kaca, bo wino piję :P

Posted

Kupiłam sobie dziś taką bluzkę:

197256_1.jpg

I gdyby było chłodniej, to do tej bluzki taki sweterek (?):

197251_1.jpg

I baleriny w kolorze bluzki, ale nie ma ich na stronie internetowej :P

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

Nooo ładne ładne , kolorystycznie bedzie pasowała bluzka z tym sweterkiem , a na dole co ? same majtki ? :P

A no dole oprócz majtek, będą czarne leginsy :P

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

Ahaaa a na jaką impreze sie wybierasz ? :P

No, Wielkanoc za 2 tygodnie, to trzeba jakoś wyglądać :P

A ta bluzka mnie dziś normalnie przyciągnęła w sklepie i musiałam ją mieć :)

Posted
6 minut temu, *Magda* napisał:

No, Wielkanoc za 2 tygodnie, to trzeba jakoś wyglądać :P

A ta bluzka mnie dziś normalnie przyciągnęła w sklepie i musiałam ją mieć :)

Eee tam wielkanoc :P myslalam ze jakas dzampreza sie szykuje :P

Posted
7 minut temu, *Magda* napisał:

Nic się nie szykuje :P

Kasia Kowalska gra w Opolu jak mnie już tam nie będziezly1.gifCry_emoticon_by_smiekie.gif

Hehehehehehe ale masz lipe :P ja tam za nią nie szaleje :P

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

Hehehehehehe ale masz lipe :P ja tam za nią nie szaleje :P

A ja ją uwielbiam zakochany.gif

I żeby było jeszcze ciekawiej, to gra koncert wspólnie z Chylińska :mad:

Posted
6 minut temu, *Magda* napisał:

A ja ją uwielbiam zakochany.gif

I żeby było jeszcze ciekawiej, to gra koncert wspólnie z Chylińska :mad:

aaaaaaaaaaaaa to fuck bo ja z kolei Chylińską bardzo lubię ;)

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

To dawaj do Opola 29 kwietnia ;)

Coś Ty nasz budżet został tak nadszarpnięty że nawet o wakacjach mozemy zapomnieć w tym roku ;)

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

Coś Ty nasz budżet został tak nadszarpnięty że nawet o wakacjach mozemy zapomnieć w tym roku ;)

Szkoda, że mnie tam nie będzie, bo bym Ci zasponsorowała bilet ;) A tak dupa :P Nie zobaczę ani ja, ani Ty :D

Posted

Ja też wolę Chylińską, ale sprzed kilku lat, choć teraz też ma fajne piosenki ;)

Kasia Kowalska też spoko. Tylko ja nie mam ulubionego zespołu/gatunku muzycznego, słucham PRAWIE wszystkiego, co wpadnie mi w ucho. Choć częściej stare niż nowe :P

Posted

Szkoda, że mnie tam nie będzie, bo bym Ci zasponsorowała bilet ;) A tak dupa :P Nie zobaczę ani ja, ani Ty :D

Bilet biletem ale cała ta otoczka , dojazd , przyjazd itd to wszystko razem łącznie wynieie niezłą sumkę , a My poszalelismy za bardzo , a jeszcze nas czeka duzo wydatków ehhh 

1 minutę temu, kalyna napisał:

Ja też wolę Chylińską, ale sprzed kilku lat, choć teraz też ma fajne piosenki ;)

Kasia Kowalska też spoko. Tylko ja nie mam ulubionego zespołu/gatunku muzycznego, słucham PRAWIE wszystkiego, co wpadnie mi w ucho. Choć częściej stare niż nowe :P

Ja też uwielbiam Chylinską sprzed lat , jak się stała "blondynką " całkowicie odstawiłam jej piosenki a teraz znowu zaczyna tworzyć coś dobrego ;)

Posted
Przed chwilą, kalyna napisał:

Ja też ogólnie słucham wszystkiego ;) Ale kocham polską muzykę i jak mnie Nathan obudzi bardzo wcześnie, to włączam TV na kanał STARS TV, bo tam do godz. 8 rano lecą same polskie kawałki, z okresu ostatnich 30 lat icon_jupi.gif Ale Kasię Kowalką kocham od zawsze i czekam z utęsknieniem na nową płytę :)

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

Bilet biletem ale cała ta otoczka , dojazd , przyjazd itd to wszystko razem łącznie wynieie niezłą sumkę , a My poszalelismy za bardzo , a jeszcze nas czeka duzo wydatków ehhh

Chciałam napisać bilety ( w sensie koncertu, pociągu itp.), ale nie wiem czym chciałabyś wtedy przyjechać :P

Posted

Chciałam napisać bilety ( w sensie koncertu, pociągu itp.), ale nie wiem czym chciałabyś wtedy przyjechać :P

Oczywiśćie że .....NIE :P 

Posted

ooo tak, polskie piosenki są bardzo dobre, ale te starsze. Te nowsze jakoś nie mają tego klimatu. Choć piosenki zagraniczne też stare lubię, właśnie zaczęłam wynajdywać różne z YT, taaaaak nuuuudzi mi się ;)

Posted
7 minut temu, łamAga napisał:

Oczywiśćie że .....NIE :P 

Napisałam "czym", a nie "czy" ślepoto :P

1 minutę temu, kalyna napisał:

ooo tak, polskie piosenki są bardzo dobre, ale te starsze. Te nowsze jakoś nie mają tego klimatu. Choć piosenki zagraniczne też stare lubię, właśnie zaczęłam wynajdywać różne z YT, taaaaak nuuuudzi mi się ;)

Ja wole w TV muzę niż z neta :/