*Magda* Posted February 22, 2017 Author Posted February 22, 2017 Oglądajcie/czytajcie książeczki podczas "dwójki". Powinno pójść prościej ;) Quote
*Magda* Posted February 22, 2017 Author Posted February 22, 2017 Taki piękny uśmiech: ma moje dziecko, kiedy zobaczy: :D Masz Ginka No masz! Quote
Patikujek Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Uwielbiam zdjęcia dzieci z psami! To pokazuje jakimi psy są groźnymi stworzeniami, które tylko czyhają jakby tu dziecko zjeść. To tak apropo mojej dzisiejszej rozmowy z pewną panią, która na widok mnie z Blu (podskakującym z radości jak szalony na widok dziecka) wzięła synka na ręce, mówiąc, że groźne psy powinny chodzić w kagańcu (a przynajmniej tak mi się wydaje, bo ja jeszcze nie całkiem niemiecki ogarniam :P ) Dodam, że Blu był na smyczy i nawet za bardzo się do nich nie zdążyliśmy zbliżyć. Quote
Paulina94 Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Mój się boi dzieci, zwłaszcza jak piszczą albo skaczą... Quote
*Magda* Posted February 23, 2017 Author Posted February 23, 2017 Pati, mieszkam w Niemczech od prawie 14 lat i widziałam tylko jednego psa kiedyś w kagańcu. Nawet w sumie nie widuję kagańcy do kupienia w sklepie stacjonarnym :D A kobieta musi mieć coś z dymką, bez różnicy co powiedziała. Potem wyrośnie na takie dziecko, które panicznie się boi psów już na sam ich widok-jak dziecko mojej koleżanki, bo babcia straszyła :/ Paulina, może warto go spróbować zaprzyjaźnić z jakimś dzieckiem ;) Quote
*Magda* Posted February 23, 2017 Author Posted February 23, 2017 Coś dla nie mających mnie na WhatsApp'ie :P W PL "tłusty czwartek", a w DE karnawał :D 1 Quote
Paulina94 Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 5 godzin temu, *Magda* napisał: Paulina, może warto go spróbować zaprzyjaźnić z jakimś dzieckiem ;) Nie mam w Poznaniu znajomych z dziećmi :P Quote
mar....ka Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Pati, a może babka powiedziała, że taki słodki piesek, więc zabierze swoje okropne dziecko :P 1 Quote
łamAga Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 6 godzin temu, *Magda* napisał: Coś dla nie mających mnie na WhatsApp'ie :P W PL "tłusty czwartek", a w DE karnawał :D to dlaczego na śniadanie jadłaś pączki ? :P Quote
*Magda* Posted February 23, 2017 Author Posted February 23, 2017 10 minut temu, łamAga napisał: to dlaczego na śniadanie jadłaś pączki ? :P Bo w karnawale tu się też je pączki :P Nie na taką skalę jak w Polsce, ale jest ich w dzisiejszym dniu więcej w sprzedaży ;) Quote
mar....ka Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 12 minut temu, łamAga napisał: to dlaczego na śniadanie jadłaś pączki ? :P bo ona Polka, a Theo to połowicznie:P Quote
*Magda* Posted February 23, 2017 Author Posted February 23, 2017 Przed chwilą, mar....ka napisał: bo ona Polka, a Theo to połowicznie:P Theodor i Nathan, to już tylko w 1/8 Niemcy :P Quote
mar....ka Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 ale jednak skundliłaś polską krew :P Quote
*Magda* Posted February 23, 2017 Author Posted February 23, 2017 1 minutę temu, mar....ka napisał: ale jednak skundliłaś polską krew :P Wal się :P Quote
*Magda* Posted February 23, 2017 Author Posted February 23, 2017 1 minutę temu, mar....ka napisał: heheh przemyślę ten pomysł :P To daj znać, co zdecydowałaś :P Quote
Patikujek Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 19 godzin temu, *Magda* napisał: Coś dla nie mających mnie na WhatsApp'ie :P W PL "tłusty czwartek", a w DE karnawał :D Zalamali mnie! Poszłam do pracy licząc że na podwieczorek pączka zjem a tu dupa blada jakaś babka sucha. ... Pirat wygląda genialnie 19 godzin temu, *Magda* napisał: Pati, mieszkam w Niemczech od prawie 14 lat i widziałam tylko jednego psa kiedyś w kagańcu. Nawet w sumie nie widuję kagańcy do kupienia w sklepie stacjonarnym :D A kobieta musi mieć coś z dymką, bez różnicy co powiedziała. Potem wyrośnie na takie dziecko, które panicznie się boi psów już na sam ich widok-jak dziecko mojej koleżanki, bo babcia straszyła :/ Paulina, może warto go spróbować zaprzyjaźnić z jakimś dzieckiem ;) Dlatego zbierała szczękę z ziemi z 5 minut. Tutaj wszystkie psy się rzucają na wszystko. Bo nikt od szczeniaka już nie pozwala nawet się psom powąchać, ale kagańcu jeszcze chyba na pysku nie widziałam. A nie czekaj! Raz w autobusie u jamnika. A z dziecka wyrośnie potem tAK jak piszesz mały swirus 13 godzin temu, mar....ka napisał: Pati, a może babka powiedziała, że taki słodki piesek, więc zabierze swoje okropne dziecko :P Może hahahahahaha Quote
*Magda* Posted February 24, 2017 Author Posted February 24, 2017 Pati, trzeba było samej se pączki kupić :D Ja jeszcze dziś jadłam ;) Jutro imprezka na ulicy :) My, rodzina żab. A Zosia z rodzicami (i wujkiem łamAga ) nie wiem za kogo będą przebrani ;) Moje dziecko nie spało dziś w nocy 2h Jak się obudził o 23:20, tak zasnął dopiero po 1:30 Ani leżenie ze mną, ani samemu w łóżeczku nie pomagało :/ Dostał pić i też nie chciał potem zasnąć :/ Myślałam, że pewnie będę go musiała budzić rano, bo pewnie będzie jeszcze spał jak będzie trzeba jechać z Thedorem do logopedy. Ale gdzie tam. O 6:08 już wstał i koniec spania :/ Teraz ledwo na oczy widzę, więc zaraz się zwijam z dogo, idę z psami na spacer, a potem spać :P I tak nikogo nie ma, więc nic nie tracę :P Quote
angineuuka Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Wszystkiego najlelszego raz jeszcze :* Quote
*Magda* Posted February 24, 2017 Author Posted February 24, 2017 5 minut temu, angineuuka napisał: Wszystkiego najlelszego raz jeszcze :* Jeszcze raz dziękuję Quote
Patikujek Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 2 godziny temu, *Magda* napisał: Pati, trzeba było samej se pączki kupić :D Ja jeszcze dziś jadłam ;) A żebyś wiedziała, że se dzisiaj kupilam Quote
łamAga Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 9 godzin temu, angineuuka napisał: Wszystkiego najlelszego raz jeszcze :* qurwa qurwa qurwa , ja zawsze nie pamietam ;( dolaczam sie do zyczen i prosze mi spisac wszystkie dany imienin i urodzin zapisze sobie na czole ! a tutaj cos dla Ciebie :D https://www.tulzo.com/o4/index.php/koszulka-owczarek-niemiecki-koszulki-3d-tulzo-sklep/?koszulka-owczarek-niemiecki-koszulki-3d-tulzo-sklep#damskie?utm_source=allani&utm_medium=cpc&utm_campaign=allani&utm_term=271941971 Quote
mar....ka Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 dorzucam do wczorajszych życzeń tylko sobie Ł wstaw, jakiś analfabeta robił mema :P Quote
Recommended Posts